rizeye gidiyorum yavrum yok kız almadım gazdan öyle sıkıyomuş 2 gün sölemesi ayıp ishaldim rahatladım1 ay daha idare ederim bunlarla..
kız walla öyle bende öyle çok geçmişi okuyup yazamam kise kusurabakmasınsın her zaman olmaz yani...bunların çenesine yetişemem:))
çok sewindim kuzum gerçi bu sana ikinci yazım ama olsun ,yani gideceksin illaki iyi bari dikkat et iyi tatiller
al kuzum boşver eşinin hatrı için büyüklük sende kalsın:))
canım banyo filan yaptım daha mutfağı toparlayıp kuaföre gidicem, bi bakayım dedim ne var ne yok diye fazla kalamıycam..beydağlıııı tatlımmm balımmm canımm kızdınmı sen bana pas vermiyom diyeevalla çok giremedim ondan canım yoksa sen başkasın benim için bilion haydi görüşürüz kızlaaar öptüm sizi
canım banyo filan yaptım daha mutfağı toparlayıp kuaföre gidicem, bi bakayım dedim ne var ne yok diye fazla kalamıycam..beydağlıııı tatlımmm balımmm canımm kızdınmı sen bana pas vermiyom diyeevalla çok giremedim ondan canım yoksa sen başkasın benim için bilion haydi görüşürüz kızlaaar öptüm sizi
buyrun benimama aniden yok olabilirim eşim biryere kadar gitti bende o arada bir bakim dedim sizlere
taaaam canımmm
sewincc iyi yapmışsın kuzum hediyeni rahat,rahat almışsın bende sewerim önceden almayı ama alamadım daha...dolmanı yedinmi kız adana patlıcanı warmı oralarda:))
canım malesef daha adana baldırcanı uğramadı buralaraaaahee anam elime sağlık süper olmuş ekşili acılııı
ne utanıyon gızzzzz
karı karıya konuşuyok şurda
yaparken utanmıyonda anlatırkenmi utandın
ah canım adamı çok seviyorum ama almam nedenmi hep ben alıyorum eltim hiç almaz bugün beni aradı gene agzımı aradıüzülme canım yaaaaaaa kayınbabana al işte büyüklük sende kalsın
kız walla öyle bende öyle çok geçmişi okuyup yazamam kise kusurabakmasınsın her zaman olmaz yani...bunların çenesine yetişemem:))
çok sewindim kuzum gerçi bu sana ikinci yazım ama olsun ,yani gideceksin illaki iyi bari dikkat et iyi tatiller
al kuzum boşver eşinin hatrı için büyüklük sende kalsın:))
ohh afiyet olsunellerine sağlıkbende ekşili acılı yaparım ama adana patlıcanıyla dolma başka oluyo ya bizde istanbulda yaşarken hiç bulamazdık...
yarın yapsam mıki ama yarın yapamam bizim salonla mutfağı falan boyatacaz sonrada temizliğe girişecem yoğun bir hafta var önümde..annemin fizik tedawisine ara vermişken bunları hallederim inşaallah...
kolay gelsin canım adana patlıcanı geliyor burayada daha vakti var napak bizde kabak biber idare ediyos akşamdan yap dolmanı bence
yarın kolaylık olur tatlım işin arasında
aa çok ayıp tübe de kız düşünsene 6 sene konuştuk sonra evlendik tık yok eşim eyliya gibi adamda haberiniz yok
ah canım adamı çok seviyorum ama almam nedenmi hep ben alıyorum eltim hiç almaz bugün beni aradı gene agzımı aradısinir olmaya başladım ona yeminle zaten sinirim onu görünce ateş beynime çıkıyo inan kafamda yumurta kırsan okadar olur pişiverir
bu karılar çok çeneli bebem bir giriyim dedim kimse yok ben çıkıyom millet doluyo neden acabakör şeytan dediki falakaya yatır hepinizi he
bende öyle düşünüyorum...sağol canım..
kız bu arada da avatarına bayıldım haaaaaaa
başoşşşşşşşşşşş nirdesin ayolllllllllllll
topic başı karısııııı
kız sende hiçbirşey almadım de sonrada gittiğinde son anda karar verdim aldım dersin...o da çatlasın beim eltimin biride öledir..anam tesadüf olmuyodur dur sakin ol falakaya yatırma bizi:18::18:
pasamNasılsın canımmm
kendine tilot seçiyodur acabahangisini giysem karılarla yazışmak için diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?