nazo napıyorsun canım
ben işlerimi bitirdim akşama karışık yaz dolması yaptım ocakta pişiyor
karılara bakayım dedim bi baktım kimse yok
ben gidiyom gelen giden yok küstüm işteeeee
çarşıya çıkacam yarın babalar günüymüş kocişime hediye alacam
bide kayınbabama
ben tilotumu ortaya atmam öle çok düzenliyimdirevet ööle didim . doktor halvete girebilirsiniz veya yasak gibi bişi demedi. bende sormayı unuttum . kocam hep sormamı bekledi. baktıki ben unutuyom dayanamadı artıkçimerken banyoyu temiz tut tilotunu etrafa atmaaa
niye hayal ediyon kuzucum sende yap bak gör nası oluyo. kaynanaderdin yoksa evde yapabilirsin
karı bizimle göerüşebilmek için zırt zırt kaynanasına gidiyo yazık
totona batmasın taşları
evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır
belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik
düşün ben bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum diye eşim kızıyodu neymiş kendimi yoruyomuşum doktor çünkü dinlen demişti ama onlarıda yapmayacamda kim yapacak
biz buraya taşındığımızda hamile olmadığım halde eşim tek bir eşya bile taşıtmadı bana ne olur ne olmaz diye
neyse ben çıkıyorum kardeşim geldi görüşürüz
kız halvet tarihi olurmu hiç evlilikyıldönümü yaaaasenden duydum valla
valla bööle sizden devamlı yardım alcam kusura bakmayın:102:
afiyet olsun hepsini bi arda mı yaptın
yok kızz araya sıkıştırmadık sıkıştırırmıyım hiç kabaca anlattığım içn sıkışmış gibi göründü
kız babalar günü yarın değil önümüzdeki pazar kuzum babalar günü haziranın 3 üncü pazarı olur
anam sizlerdede ne çene varmış ulenokumadım geçmişi işime gelmedi zaar baktım gözüm korktu okuma paşa dedim sadece bir şeye gözüm ilşti arkadaş demişya 7 sene ben 7 ay bir araya gelmedim kardeş kardeş yattık eşimle az kullanılmış oldum tam kullanılmış olsa neyse ama allah işte oluca oluyobir zaman geldi oldu ay utandım bak şimdi
ben geldim hatunlar..dr randevumuz güzel geçti minik kelebeğim büyümüş 1.5 cm olmuşherşey yolunda dedi dr tahtalara vurdu:)) çok gezdim anca gelebildim birsürü cici aldım kendime bunu kutlamak için vee daha valiz filan hazırlamadım acilen toparlanmam lazım4-5 saat içinde gidiyorum vee hala sallınıyorum noldu bana ayollll...
benim babam yokki babalar günü hediyesi alıyımkaynatamada alasım yok bebegim yokki eşime babalar günü hediyesi alayım ben ne yapayım
rizeye gidiyorum yavrum yok kız almadım gazdan öyle sıkıyomuş 2 gün sölemesi ayıp ishaldim rahatladımmaşallah canım gözlerin aydın nereye gidiyordun kız izine ayrıldığını biliyomdaaa
rahat iç çamaşırları aldınmı çocuğu sıkıştırma araya
kız walla öyle bende öyle çok geçmişi okuyup yazamam kise kusurabakmasınsın her zaman olmaz yani...bunların çenesine yetişemem:))anam sizlerdede ne çene varmış ulenokumadım geçmişi işime gelmedi zaar baktım gözüm korktu okuma paşa dedim sadece bir şeye gözüm ilşti arkadaş demişya 7 sene ben 7 ay bir araya gelmedim kardeş kardeş yattık eşimle az kullanılmış oldum tam kullanılmış olsa neyse ama allah işte oluca oluyobir zaman geldi oldu ay utandım bak şimdi
çok sewindim kuzum gerçi bu sana ikinci yazım ama olsun ,yani gideceksin illaki iyi bari dikkat et iyi tatillerben geldim hatunlar..dr randevumuz güzel geçti minik kelebeğim büyümüş 1.5 cm olmuşherşey yolunda dedi dr tahtalara vurdu:)) çok gezdim anca gelebildim birsürü cici aldım kendime bunu kutlamak için vee daha valiz filan hazırlamadım acilen toparlanmam lazım4-5 saat içinde gidiyorum vee hala sallınıyorum noldu bana ayollll...
benim babam yokki babalar günü hediyesi alıyımkaynatamada alasım yok bebegim yokki eşime babalar günü hediyesi alayım ben ne yapayım
duman anam seni kovalıyomşükür kavuşturana
beydağlıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?