sevinç tatilemi gidiyosun iyi gezmeler
başakcım sana çok takılıyo bunlar ama sen çok tatlısın hep böyle kal
erenaycım inşallah bu bebeklerin kendiliğinden gelir canım daha fazla doktorlarla uğraşmazsın
beliaysucum inşallah senden bu ay bebeğinle buluşursun
nazemir nerdesin kız özledim seni
mood sende tatildesin sanırım sanada iyi tatiller
hadişko sen nasıl oldun canım iyileştinmi
nikolaycım sen nasılsın bebiş nasıl
bizde sabahın 7 sinde yaptık kaçamak ne zorumuz varsaama sabahları süpermenler daha hızlı oluyomuş belki belki yumurtayı yakalarlar
3 tane düşük yapmış bir insan bukadar düşüncesizmi davranıyor ozaman çokta umurunda değil çocuk sahibi olmak
hem 2 önce hasta olup 2 sonra nasıl hamile oluyor:44: yakında çıkar kokusu
nazo modd nasılsınız
basak bize soracakmıs kacıp gitmeden önce düşünecektın bide rezıl ettın dıyon
kızlar cıkıyorum ben rabbım dualrımız kabl eder inş bebklerımız gelırz nazo sana dua ettım encok cunku bitek senın adını biliyom yumurtlama günlerimiz
aynıymıs inş bebeklerimiz tutunur
hasat olupda günü gecen tek gelin sizin olmalı mood
dumanda geçmişe daldı sanırım :26:
nazo nerelerde ayoll:26:
yıgenlerı ablası varsa gec gelır heralde gelmese haber verırıdı :44::44:
basak hala gelmemıss
yok baskentte yasıyombenbole bısey duyayım kaac gun kafma takarım ya bızdede olursa diye:18::18::18:
bu basak karısı nereye kayboldu nazo nerdee hurr neden artık gelmıyoo bengusu tasınsada gelde artıkk hadıskoda borumcesı tasındıgından berı gelemıyoo
o hadiş varya bide bana diyorki ben buralardayım sen yoksun diyor kafayı yedi galiba
bengiyi bende merak ediyorum tainciler taşınıyor kardeşim bugün gitti
nazo bugün yok valla
erenayda yokkk
SESSA zavallım başında kaynoşu varya korkudan giremiyor buralara
geçen saat gece 3 te yazmışherkes uyuyunca
selamlar
yine yeğenim geldi ondan bi fırsat bulamadım gireyim kk ye
şimdide kaldırdım ben oturacam dedim
geçmişide sonra okurum yoksa herkes dağılır
benim yeğenlerden çocuk özlemi bile çekemiyorum bazen çok sıkılıyorum
gündüzden 7 yaşındakide burdaydı bi tanede 15 yaşında var oda 2 günlüğüne geldi ama festivallerin başlayacığını öğrenince hafta sonuda kalmak istiyor ne yapacaz bilmiyorum
hiç elinden alma kalkayım demez geçen sene sabah 7 ye kadar oyun oynadığını biliyorum ben kaldırıp yatırmıştım
çok sağol canım benim inşallah kabul olur yeterki biz umudumuzu yitirmeyelim dualara devam
evet aynı zamanlarda yumurtlama günlerimiz
batımız benim eranayın sevincin 13 temmuzda topik patlama yaşar bakarsın peşpeşe veririz hamileyiz diye senin bat yazmıyor ama baktımda
iyiyim belinaycmmm sendemi kuluçka dönemindesin hayırlısı olsun
nasılsın dr.a gitmişsin inşallah iğne wurulmak zorunda kalmadan çatlar patlar yumoşunn
Arkadaslar merhaba..iyi aksamlar. Bu arada benim Bati yazmisdiniz, ben adet oldum, bir sonrakini yazarsiniz artik bat 23 olur herhalde..bu arada bi sey sorcam sizlerden hsg i cekdiren oldumu ? anestezili ?ben cekdirecemdee insallah bi kac gune, sonuclariniz nasildi ? ne tur tedavi yapdiniz cok onemli bana
seni cahilliğinle seviyossss:107::107::107::107::107::107:
:108::108::108::108::108:
:109::109::109::109::109:
:93::93::93::93::93::93::93::93::93:
şimdi ben mutlu oldum bu lafa ama siz bana cahil diyosunuz yav:44::44:
:120::120::120:ajda pekkan gibi kaynanysa donsuzdsa gezebilir sorun yok
kızım biz bilinçsizce nası üreyek bunu zor yaptık
her kadın doğuştan annedirrrrrr
sevinç tatilemi gidiyosun iyi gezmeler
başakcım sana çok takılıyo bunlar ama sen çok tatlısın hep böyle kal
erenaycım inşallah bu bebeklerin kendiliğinden gelir canım daha fazla doktorlarla uğraşmazsın
beklemiyom ama yaşım 25 ee aşılamaya geçmem için de önce ilaç tedavimi tamamlamam gerekkBence rapor alcam diye bekleme 1-2 yıl denediysen boş ver SGK yı zaten ilaçlıarın yüzdesi1200 tl tutuyo paraylaalsanda 2000 falan merkezlerde ilaç için indirimde yapıyolar bide iyi bi bir merkez se zaten 2-3000 fark istiyo raporsuzda 3500-5000 arası değişiyor. devlette yaparsan rapor almak mantıklı ben bursa jinemede gidiyorum tüp bebek fiyatları 3500 tl ama doktor bey çok iyi durumunu anlatınca yardımcı oluyorlar.
sen öle san ,bünyeyle alakalı mide bulantıları cinsyetle değil...niye olişlerde çok rahat geçer hamişlik derler. benmkide o yüzden rahat geçmişşşşşşşşşşşşşş
ahhh canım yaaa bırak milleti canına yazıkkDört beş sene oldu evleneli ve evlendiğim ilk aydan beri bu bana sorulur oldu ve bir kere bile hayırlısı denmedi beni üzen o bir kere bile halim hatrım sorulmadı yoksa bügünümüze şükürler olsun...
sara abla bende 18 yaşında evlendim(aama iyiki evlenmişim)kıyamam sana o kadar küçük yaşta evlenilirmi okulda olmanız gerekn yaşata evlenirseniz bu yaşta da böyle büyükmüş gibi görünen sorunlarınız olur
yanlış anlama beni amacım seni sorgulama yada akıl vermek değil elbette ama bi ablan olarak bunları söylemek istedim.neyse canım sen milleti boşver onlar ne derse desinler milletin ağzı torba değilki büzesin ama sen hep hayırlısını iste sağlıklısını iste gönlünü ferah tut kulaklarınıda milletin sözlerine tıkalı tamam mı
inşallah bebeğin gelir sende bugünleri unutur eşinle yuvanda mutlu olursun
çatlatma iğnesi ağrı yapmaz canım iki defa yaptım ikisindede hiç ağrım olmadı ve bu sorunda olmadı herşey yolunda sen gönlünü ferah tut
eevet geziyommben göremıyorum hadıskoyu acık oluyo ama bazen yazmıyo bengıs ay sonu dıyodu tasınmıstır heralde sesa zavallımmm yrdıma gelek mi
erenay sen nerdesin kızz kocısınle çyle geziyon
ben geçen hafta çektirdim canımArkadaslar merhaba..iyi aksamlar. Bu arada benim Bati yazmisdiniz, ben adet oldum, bir sonrakini yazarsiniz artik bat 23 olur herhalde..bu arada bi sey sorcam sizlerden hsg i cekdiren oldumu ? anestezili ?ben cekdirecemdee insallah bi kac gune, sonuclariniz nasildi ? ne tur tedavi yapdiniz cok onemli bana
benimde bu ay çok akıntım varrrsende bende yumurtlama dönemindeyiz ,benimde akıntım var tamda yumurtlama dönemindeyim bende hatta bugün ve yarın hamile kalma şansım çok yüksek ama her zamanki gibi ben elimden geleni yapıp havamı alırım onun içinde olursa olur modundayım kendimi kasmıyorum
Ben demedimmi siz basarsiniz kari bana kafayi takar diyeeeededdbelinay beydağlııııııı teeee öbür topike peişme niye takılıyosunuzzzzzzzz rezil ettiniz beniiiiiiihep bu sevincin işleri heppppppppppppppp
kıslar geçmişi okudum herşeyden haberim var..
bu gün yokum ben ,eltime gündüz oturmasına gitçem akşam kocişim evde
22-23 maçı var belki o zaman uğrarım akşammm
tabi önce benle maçı var
cumartesi de randevumu aldım bakalım neler dicek doktorr
inşallah enfeksiyon filan yokturrr
kızlar benim yumurtalıklarımda batmalar var 2 gündür
acaba filmin etkileri olabilirmi?
yada enfeksiyon(allah korusun)
yada yumurtluyomuyum acaba????
off ya keşkem ben yada eşim kadındoğum doktoru olaydıkk...
Ben demedimmi siz basarsiniz kari bana kafayi takar diyeeeededd
Canim yumoslarin buyumustur catlamaya patlamaya hazirdirrrrrrrr inss aminnnn
günaydın hpimize mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum
ben iyiyim cnaım sen nasılsn
hacer_31, mlxy, hadisko+
nasılsınız kızlarr
günayyydınn kızlarrr
erenay nasılsın canımm:))))
iyiyim beydağlı sen nasılsınn
bak sana ne sorcamm
senin rahim filminden sonra kaç gün ağrın oldu?
yumurtalıklarında batmalar oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?