sağol kuzum bende iyiyim..walla benim çektireli uzun zaman oldu,ağrım üç,dört gün olmuştu ama ilk 2 gün şiddetliydi sadece..yumurtalıklarındaki sancıdan ağrın oluyo zaten ,kendini sıcak tutmaya çalış sakın üşütme,eğer üşütürsende sancın çok olur..
yok yimedikkkk
sakin sakin oturduk dertleştikkkkk
izlemek zevkli dimi?
allahıma bin şükür...iyi sayılırım ağrım oluyo arada bir onun dışında çook iyiyim...
zevkli walla benim kuş kovaladı öteki kaçtı yedi walla kuşu resmen...geçmiş olsun cnmmm film cektirmissin hayırlı olsun insallah bebisde gelecek filmden sonra...
herkese slmmm nasılsınız bakalım...
evet yarın 1 hafta olcekk
herşey güzel çıktı,tüplerim açık
hayırlısı bakalım doktorun dediği olacakmı?
%90 dolu gelirsin dedi ama.......
her dedikleri tutsa,,,
tek umudum çok kişi filmden sonra hamiş kalıyomuşşş
umarım o çok kişilerin içine bende katılırım...
kızlar ben kaçıyommmmmmm
evimi süpürüp çıkmam gerekk
gezmeye gidiyomm
keşkeeeee bunu bende çok isterdim burda bize çok yardımcı olurdunkıslar geçmişi okudum herşeyden haberim var..
bu gün yokum ben ,eltime gündüz oturmasına gitçem akşam kocişim evde
22-23 maçı var belki o zaman uğrarım akşammm
tabi önce benle maçı var
cumartesi de randevumu aldım bakalım nevinççççeler dicek doktorr
inşallah enfeksiyon filan yokturrr
kızlar benim yumurtalıklarımda batmalar var 2 gündür
acaba filmin etkileri olabilirmi?
yada enfeksiyon(allah korusun)
yada yumurtluyomuyum acaba????
off ya keşkem ben yada eşim kadındoğum doktoru olaydıkk...
oy oyyy kolları bacakları çıktıonun.onu görmek nasıl bir duyguu yaa çığlık atası geliyo insanınnngünaydın fıstıklar nasılsınız?yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım
eevettttttt sevinççççççç unutmadın inşallah 15:30 biletine bi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18:sevincimmm adanaya geliomussun bugün hadi işlerin rastgele cnmmm ...kendine ii bak..optum
her dedikleri tutsa,,,
merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun
bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin
daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin
hmm benimki de normal o zaman
bu gün 6. gün ve hala batmalar var arada kramp gibi ağrılarım oluyoo
bende ilk 2 gün kalkmadım bile ağrım vardı çok ama ağrı kesiciyle idare ettimm
hmmm ben üşütmüş olabiliriim geçen gece dışarıdaydıkk ürpermiştim accıkkk
off ben kendimi kollamayı sevmem ki yaaa
bide ne dicemm:
benim normalde bu kadar akıntım olmazz çok var şimdik seninde oldumu?
yoksa ben normal yumurtluyomuyum acep?
ben normalde adet olamadığım için çok az akıntım olur alışkın değilim yanii
yoksa enfeksiyonmu???
ayy kafanı şişiriyom ama napiim merak ediyom..
hoşgeldin kuzum nasılsın....zevkli walla benim kuş kovaladı öteki kaçtı yedi walla kuşu resmen...geçmiş olsun cnmmm film cektirmissin hayırlı olsun insallah bebisde gelecek filmden sonra...
herkese slmmm nasılsınız bakalım...
inşaallah güzel haberlerle dönersin..günaydın fıstıklar nasılsınız?yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım
merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun
bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin
daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin
Hayırlı günler kızlar,
Ben dün akşam itibariyle bu ay da hamile olmadığımı anladım. Sabah kalktım hastaneyi arayıp yarın sabaha randevumu aldım. Yani yeni bir bursa serüveni başlıyor bizim için. 4.tüp bebek denememiz olacak. Dualarınızı eksit etmeyin. İnşallah bu sefer güzel yumurtalarım olurda bebeklerimize kavuşuruz.
aminnnnnnn çok güzel bir dua..nasilsin saracim?
her dedikleri tutsa,,,
Hayırlı günler kızlar,
Ben dün akşam itibariyle bu ay da hamile olmadığımı anladım. Sabah kalktım hastaneyi arayıp yarın sabaha randevumu aldım. Yani yeni bir bursa serüveni başlıyor bizim için. 4.tüp bebek denememiz olacak. Dualarınızı eksit etmeyin. İnşallah bu sefer güzel yumurtalarım olurda bebeklerimize kavuşuruz.
dedin ben biliyomm
inşallah ondandırrrr yaa hayırlısı
bugün yolculuk varr
heyecan varmı??
günaydın hpimize mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum
teşekkür ederim canımmmmmhayırlı yolculuklar diliyorum sana canım iyi haberlerle çabuk gell
hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallahgünaydın fıstıklar nasılsınız?yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım
sevincimmm adanaya geliomussun bugün hadi işlerin rastgele cnmmm ...kendine ii bak..optum
Hayırlı günler kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?