evet ben adetliyken yapmıştım yine böyle acayip iltihap vardı nasıl parça parça sökülmüştü geçmişti ara sıra yapıyodum
bayadır rahattım ama 2 gündür yine tavan yaptı tamda yumurtlama günlerimdeyim yapsammiki bir zararı olurmu acaba
yap bence iltihap önemli rahatsızlıkkk
sonra tüpleri bile tıkayabiliyo....
evet en iyisi ben maydonoz kaynatayım içeyim
bi koşu yapıpda geleyim
hadi yapta gel bakiimmm
hatunlar dökülmeye bşladı gelin gelin ben birazdan giderimm misafirim gelmek üzereeeee
söle bi gecmıse bakayım dedım ne dedıkodu yapmıssınız dıye
işin ıcınden cıkamadım muhabbet koyuyumus
evet yaptım geldim şifa olsun inşallah
senin misafirler daha gelmedimi saat kaç oldu
geçmişe mazi bipppp diyelim geleceğe bakalım
benimde edebim bozuluyo valla eşim görse ne olmuş buna diyecek gözlerine inanamayacakEki Görüntüle 307224
nasılsın bakayım küslükten sonra barışmak aşk tazeliyorsunuzdur şimdi siz
alısverıse gıttık canım tabı bebıs royonuna bu sefer hıcc gırmedım sımdıkde aldık onumuze abur cubur tv bakıyz kocısımle tabı bu arada annm geldı dedı bıda bıze yansıtnmayın
doğru söylemiş artık siz bir ailesiniz sorunlarınızı kendiniz çözeceksiniz en son ihtimal aileler girecek araya.... olsun geçmiş gitmiş diyelim geleceğe bakalım demi ama bundan sonra sadece kendinizi düşünün ve üzmeyin
önce tedavini ol sonra bebiş düşünürsün sağlığın daha önemli... hem daha siz kendiniz çocuksunuz zaten aceleniz ne sıra bebeğede gelir
alısverıse gıttık canım tabı bebıs royonuna bu sefer hıcc gırmedım sımdıkde aldık onumuze abur cubur tv bakıyz kocısımle tabı bu arada annm geldı dedı bıda bıze yansıtnmayın
oyyyy kuzumm burdaymışş nasılsın cnmmm :)
bu arada sewindim enişteyle mutlu olmanıza allah hepimize mutluluk wersin.........
kuzumm sana bişey teklif etmek geldi içimden bak şimdi
kankam olur musun ?:44::44:
iyi akşamlar kıslarr fıtıklarrr çıtırlarrr
napıyosunuz ? bende daha tık yok gelmedi kırmızılar ayy inşallahta gelmez:18::18:
abla ya yasımız kucuk ama bızle dugunu olanların kucaklarında bebıslerı var buda ınsanın zoruna gıdyo ıster ıstemez cuma ultrasyonum var ogleden sonrada guatr ıcın gıdecegım ıns guzel haberler alırım
sonra gelsın bebısler
canım benimle düğünü olanlar değil küçük bir çocukken ninniyle uyuttuğum yeğenim bile anne oldu benden 6 yaş küçük kardeşim hatta benden küçük 3 kardeşimde bebek sahibi oldular hatta birini 2 tane oldu
misafirim geldi sonra girerim
ıyı aksamlar kuzum sanırım topıkın ılk hamısı sen olcaksıın ıns
canım duallrımız senınle ıns gelmez kırmızlar
inşallah canım görcez bakalım
odeğerli dualarınız için çook teşekkür ederim tatlım benim sizi çookkk seviyoorummmmmmm
bizde senı sevıyoruz canım
ıns bıdakı ay göbsün sısmeye baslar
iyi akşamlar kıslarr fıtıklarrr çıtırlarrr
napıyosunuz ? bende daha tık yok gelmedi kırmızılar ayy inşallahta gelmez:18::18:
işte insanı üznde bu oluyo ıcımden dısarı cıkmak bıle gelmıyootamm abla beklyrz
inşallah gelmez ne bileyim sanki gelmeyecek gibime geliyor
canım ben kendim için dedim ben kaç yaşına geldim benden küçüklerimin olduğu halde ben kendimi üzüp eve kapatmıyom
ve üstelik benim acele etmem lazım yumurta rezervim azalıyo tedavide bile zor cevap veriyo ben ona rağmen ümitsizliğe düşmüyorum onun içinde senin önünde çok zaman var diyorumcanım benim ümitsizlik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?