Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yap bence iltihap önemli rahatsızlıkkk
sonra tüpleri bile tıkayabiliyo....

söle bi gecmıse bakayım dedım ne dedıkodu yapmıssınız dıye
işin ıcınden cıkamadım muhabbet koyuyumus

hadi yapta gel bakiimmm
hatunlar dökülmeye bşladı gelin gelin ben birazdan giderimm misafirim gelmek üzereeeee

evet yaptım geldim şifa olsun inşallah
senin misafirler daha gelmedimi saat kaç oldu

geçmişe mazi bipppp diyelim geleceğe bakalım
benimde edebim bozuluyo valla eşim görse ne olmuş buna diyecek gözlerine inanamayacak
nasılsın bakayım küslükten sonra barışmak aşk tazeliyorsunuzdur şimdi siz

alısverıse gıttık canım tabı bebıs royonuna bu sefer hıcc gırmedım sımdıkde aldık onumuze abur cubur tv bakıyz kocısımle tabı bu arada annm geldı dedı bıda bıze yansıtnmayın

alısverıse gıttık canım tabı bebıs royonuna bu sefer hıcc gırmedım sımdıkde aldık onumuze abur cubur tv bakıyz kocısımle tabı bu arada annm geldı dedı bıda bıze yansıtnmayın

doğru söylemiş artık siz bir ailesiniz sorunlarınızı kendiniz çözeceksiniz en son ihtimal aileler girecek araya.... olsun geçmiş gitmiş diyelim geleceğe bakalım demi ama bundan sonra sadece kendinizi düşünün ve üzmeyin
önce tedavini ol sonra bebiş düşünürsün sağlığın daha önemli... hem daha siz kendiniz çocuksunuz zaten aceleniz ne sıra bebeğede gelir

Eklentiler

• $drank03.gif
    18 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

abla ya yasımız kucuk ama bızle dugunu olanların kucaklarında bebıslerı var buda ınsanın zoruna gıdyo ıster ıstemez cuma ultrasyonum var ogleden sonrada guatr ıcın gıdecegım ıns guzel haberler alırım
sonra gelsın bebısler

oyyyy kuzumm burdaymışş nasılsın cnmmm :)
bu arada sewindim enişteyle mutlu olmanıza allah hepimize mutluluk wersin.........
kuzumm sana bişey teklif etmek geldi içimden bak şimdi
kankam olur musun ?:44::44:

iyi akşamlar kıslarr fıtıklarrr çıtırlarrr
napıyosunuz ? bende daha tık yok gelmedi kırmızılar ayy inşallahta gelmez:18::18:

oyyyy kuzumm burdaymışş nasılsın cnmmm :)
bu arada sewindim enişteyle mutlu olmanıza allah hepimize mutluluk wersin.........
kuzumm sana bişey teklif etmek geldi içimden bak şimdi
kankam olur musun ?:44::44:

olurum bebgımmm zaten bu topıkden baska arkadasım yokkı
hepımız mutlu olacagız kocısımızı kolumuza takıp bebsımızıde kucagımıza alıpp dusmanları catlatacaz

napıyosunuz ? bende daha tık yok gelmedi kırmızılar ayy inşallahta gelmez:18::18:

ıyı aksamlar kuzum sanırım topıkın ılk hamısı sen olcaksıın ıns
canım duallrımız senınle ıns gelmez kırmızlar

canım benimle düğünü olanlar değil küçük bir çocukken ninniyle uyuttuğum yeğenim bile anne oldu benden 6 yaş küçük kardeşim hatta benden küçük 3 kardeşimde bebek sahibi oldular hatta birini 2 tane oldu
misafirim geldi sonra girerim

işte insanı üznde bu oluyo ıcımden dısarı cıkmak bıle gelmıyoo tamm abla beklyrz

ıyı aksamlar kuzum sanırım topıkın ılk hamısı sen olcaksıın ıns
canım duallrımız senınle ıns gelmez kırmızlar

inşallah canım görcez bakalım
odeğerli dualarınız için çook teşekkür ederim tatlım benim sizi çookkk seviyoorummmmmmm

inşallah gelmez ne bileyim sanki gelmeyecek gibime geliyor

işte insanı üznde bu oluyo ıcımden dısarı cıkmak bıle gelmıyoo tamm abla beklyrz

canım ben kendim için dedim ben kaç yaşına geldim benden küçüklerimin olduğu halde ben kendimi üzüp eve kapatmıyom
ve üstelik benim acele etmem lazım yumurta rezervim azalıyo tedavide bile zor cevap veriyo ben ona rağmen ümitsizliğe düşmüyorum onun içinde senin önünde çok zaman var diyorum canım benim ümitsizlik yok

dogru soyluyosun ablacım meryem suresındede gecıyoyo 8- Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." ve evlat sahıbı oluyo rabbım ısteyınce oluyo rabbım buyuk inş bızlerde hamıs kalacagız
ve su tedavıden sonra ılk ay hamıle kalacagıma ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…