gecmısı okuyamadım kızlar bı yere mı gıttı bu topık neden sessız
huhuhuhuhuhu
evet cnm 2 yıldır bende nodül guatr yok tiroidlerim çalışmı hipo tiroid im devamlı kullandığım hapım var sabah aç karnına ve ömür boyu kullanıcakmışımbebek olmasınada engelmiş zaten bu ama değerlerim ii devamlı kontoldeyim ama hala bebiş yok nasip...[/QUOTE
hormon testı yaptı kadın dogumcu pko ve guart var dedı dahılıye gt dedı ne dıyecek bılmyrm cook korkuyorum kotu bırsey dıyecek dıye :18::18::18::18::18::18:
geçmiş olsun cnm korkma haplara zaten alıştık en kötü ihtimal hap tedavisi verir ama sen gönlünü rahat tut rabbim dermansız dertler vermesin ...
geçmiş olsun cnm korkma haplara zaten alıştık en kötü ihtimal hap tedavisi verir ama sen gönlünü rahat tut rabbim dermansız dertler vermesin ...
amin canım amin rabbım cumlemızın kalbıne gore versinn
günaydınnn dükkanı ben açayım bugün kimsecikler yok
benide uyku tutmadı heycandannn daha kırmızılarım gelmedii inşallahta gelmezzz
günaydınnn dükkanı ben açayım bugün kimsecikler yok
benide uyku tutmadı heycandannn daha kırmızılarım gelmedii inşallahta gelmezzz
Günaydııııııııııııııınnn,tükkanı ben eçıyım bu sabahh:)hoooopp işte anahtarda paspasın altındaa:)
MERHABALAR BU GÜNÜMÜZ HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK DİLEĞİYLE
Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım bugüüüünnn. ben bugün ablama gitcem minik yeğenimi mıncıklamaya :) bir kaç gün yokum. Başakcım sakın bu cewo neden uğramıyo diye karalisteye alma beni
bende seni aşkımmm benimmmbende seni seviyomm pınarr iyi akşamlar......
valla devamlı tüfekhanedeyim ordan cıkmıyom geldimi diyee bakılım hayırlısıgüle güle canım sakın kafana takıp stres yapma
saol canım ici ama hastanede gecti aksamımızzgüle güle kelebeğimmmm:)eşinle sana güzel bir akşam diliyorummm öptümmm seniiii
saol bitanem bende hepinizi seviyommmmsağol biz de seni seviyos bebşimmmmmmmmm
saol bitanem bende hepinizi seviyommmm
bi mesajda yanlışlık yaptığım ve düzeltilmesi mümkün olmadığı zaman ööle yapıyom
sen kaça kadar burdasın korkuyom sen gitçen diye
süper bi paylaşım...aynı ben diyebilirim
saol canımm br yerden buldum beni anlattıgı icin seni anlatması hosuma gitti tatlımm
her yeni gün yeni bir umut
benimkide çok çalışıyor 13 saat kadar haftada bir gün izini var o günüde değerlendiriyoruz ama dün hasta olduğum için anca markete kadar gittik geldik ..ama ramazanda 1 ay izinli bol bol geziyoruz... sizde her fırsatı değerlendirin gençlik birkez geliyor
evet yeşilimm aynı anda gelmişiz:)günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkesin tüm dileklerini Rabbim bugğn kabul eder inşallah
günaydın dolunaycım dükkanı birlikte açtıkk heeee
vayyy myhoşş kendin gibi şık bi günaydın olmuş vallaa
ayyyy inşallah gelmez canım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?