Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:111: bu ymurtlama her ay değişiyomu kızlar her ay takipmi etmek gerekiyo yani benim bu ay olmamış doktorum öle dedi bidahaki ay olabilrmi yani???

canlarımm yumurtalarınız çatlamıyorsa hayıt hapı çok işe yarıyormuş haberiniz ola hayıt tohumuda olur kaynatıp içmek için

canlarımm yumurtalarınız çatlamıyorsa hayıt hapı çok işe yarıyormuş haberiniz ola hayıt tohumuda olur kaynatıp içmek için

su ultrasyona gıreyım dok ne ılac mı ıgnemı ne verecekse verın ondan sonra bende dusunyorum hayt hapını belkımmm faydasım olur

herkese iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum hepiniziiiii
seviyorummm siziiiiiiiii

:111: bu ymurtlama her ay değişiyomu kızlar her ay takipmi etmek gerekiyo yani benim bu ay olmamış doktorum öle dedi bidahaki ay olabilrmi yani???

yumurta her ay çatlamayabiliyor çatlamadığı zaman kist oluyor oda adetle birlikte yok oluyor
bir dahaki ay neden olmasın hem dr ona göre çatlatma iğnesi falan verir

peki bu hayıt hapının zararı varmı cnm yoksa gönül rahatlığıyla içebilrmiyiz nerden alınıyo eczanedenmi?

ben hayıt tohumunu içiyorum fsh için ve çatlamaya yardımcıymış ama daha ilk ay bakalım faydasını görecezmi hapıda eczaneye sormak lazım

yumurta her ay çatlamayabiliyor çatlamadığı zaman kist oluyor oda adetle birlikte yok oluyor
bir dahaki ay neden olmasın hem dr ona göre çatlatma iğnesi falan verir

hımmm...saol cnm yaa inş. açtır çatır çatlarda isteyen herkes hepimiz hamile kalırız burda nüfus patlaması yaparız rabbim inş............. :111:

ıns faydaı olur canım tıroıd ıcın bı tedavı goruyomusun dun kan sonucmda bendede guatr cıktı:18::18: cuma gıdecem bakalım

evet cnm 2 yıldır bende nodül guatr yok tiroidlerim çalışmı hipo tiroid im devamlı kullandığım hapım var sabah aç karnına ve ömür boyu kullanıcakmışım bebek olmasınada engelmiş zaten bu ama değerlerim ii devamlı kontoldeyim ama hala bebiş yok nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…