:111: bu ymurtlama her ay değişiyomu kızlar her ay takipmi etmek gerekiyo yani benim bu ay olmamış doktorum öle dedi bidahaki ay olabilrmi yani???
inşallah gelmez ne bileyim sanki gelmeyecek gibime geliyor
canlarımm yumurtalarınız çatlamıyorsa hayıt hapı çok işe yarıyormuş haberiniz ola hayıt tohumuda olur kaynatıp içmek için
herkese iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum hepiniziiiii
seviyorummm siziiiiiiiii
:111: bu ymurtlama her ay değişiyomu kızlar her ay takipmi etmek gerekiyo yani benim bu ay olmamış doktorum öle dedi bidahaki ay olabilrmi yani???
canlarımm yumurtalarınız çatlamıyorsa hayıt hapı çok işe yarıyormuş haberiniz ola hayıt tohumuda olur kaynatıp içmek için
ağzın bal yesin ablammmm
inşallah hamişimdirrrrrr:26:
peki bu hayıt hapının zararı varmı cnm yoksa gönül rahatlığıyla içebilrmiyiz nerden alınıyo eczanedenmi?
yumurta her ay çatlamayabiliyor çatlamadığı zaman kist oluyor oda adetle birlikte yok oluyor
bir dahaki ay neden olmasın hem dr ona göre çatlatma iğnesi falan verir
ben hayıt tohumunu içiyorum fsh için ve çatlamaya yardımcıymış ama daha ilk ay bakalım faydasını görecezmi hapıda eczaneye sormak lazım
ee ozman denemk lazım bende tiroid hastasıyım onada iyi gelir belki saol cnm
ee ozman denemk lazım bende tiroid hastasıyım onada iyi gelir belki saol cnm
iyi geceler arkadaşlarr öpüyorum sizleri........
ıns faydaı olur canım tıroıd ıcın bı tedavı goruyomusun dun kan sonucmda bendede guatr cıktı:18::18: cuma gıdecem bakalım
evet cnm 2 yıldır bende nodül guatr yok tiroidlerim çalışmı hipo tiroid im devamlı kullandığım hapım var sabah aç karnına ve ömür boyu kullanıcakmışımbebek olmasınada engelmiş zaten bu ama değerlerim ii devamlı kontoldeyim ama hala bebiş yok nasip...[/QUOTE
hormon testı yaptı kadın dogumcu pko ve guart var dedı dahılıye gt dedı ne dıyecek bılmyrm cook korkuyorum kotu bırsey dıyecek dıye :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?