sizin için canlarım nasılsınız bakalım bu gün ?
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkesin tüm dileklerini Rabbim bugğn kabul eder inşallah
günaydın canım insallah gelmezzz kırmızıların benim gelicek gibi valla offf bu ayda gectigünaydınnn dükkanı ben açayım bugün kimsecikler yok
benide uyku tutmadı heycandannn daha kırmızılarım gelmedii inşallahta gelmezzz
günaydınnn canımın içiGünaydııııııııııııııınnn,tükkanı ben eçıyım bu sabahh:)hoooopp işte anahtarda paspasın altındaa:)
günaydınnn hürrem sultanMERHABALAR BU GÜNÜMÜZ HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK DİLEĞİYLE
günaydın tatlımmm bizim icinde sev tatlım öp yanaklardannn sık poposundanGünaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım bugüüüünnn. ben bugün ablama gitcem minik yeğenimi mıncıklamaya :) bir kaç gün yokum. Başakcım sakın bu cewo neden uğramıyo diye karalisteye alma beni
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkesin tüm dileklerini Rabbim bugğn kabul eder inşallah
cewooo inşallah yeğenini severken sanada nasip olur canımmmm
günaydın canım inşallah gelmes
kısss benim içinde mıncıkla sevv şöyleeee
günaydın tatlımmm bizim icinde sev tatlım öp yanaklardannn sık poposundan
günaydın canım insallah gelmezzz kırmızıların benim gelicek gibi valla offf bu ayda gecti
günaydın saracımmmm....aminnn aminn:)
ee ozaman büyün paso dilek dileyelimm:)
evet yeşilimm aynı anda gelmişiz:)
inşallah bebeklerimizde aynı anda gelir:)beninmde 1 haftam var bakalım:18:
günaydınn myhoşumm nasılsınnnn??
iyiyiz canımm...yeni yeni açılıyoruz:)bugün benim bayramım:)eşimin vardiyası bitti,bu gece birlikte uyuyacağız çok şükürr:)
kızlar hepinize benden çaaaaaaaaaaayyy
poğaçalar kimden?
dimi yaa inşallah Aslıcım:=)Allah gönlüne göre versinpoğaçaları gönderiyimmi patatesli kaşarlı yapmıştım dün akşam misafir vardı sen çayları hazırla benimki ne açık ne demli olsun ortası hade canım benim
1 tane olsun sağlıklı olsun benim olsun
ya bizim komsunu oglu ateslenmiş annesi babası karsıdaydılar onlarda hastanedeydi bizde cocugu hastaneye götürdük sorum falan taktılar gecem orda gecti atesi düsmeden bırakmadılar öyle yani tatlımmmgünaydın Pınarcım ...hayırdır ne hastanesi?
noldu pınarım hastanedeydim mi dedin?
kısss gelmesinn ya birlikte hamiş olalım birlikte doğuralım dolunayda katılsın bize herkes katılsınnn
nolduki nerden anladın kırmızıların geleceğini daha önce gecikme yaşadınmı hiç ben hiç yaşamadım hatta erken oldumm
günaydın tatlım valla bu gün biraz uyanmakta zonlandım hala açılmaya çalışıyorum sen nasılsın yok dimi gelen giden inşallah olmaz da açılışı yaparsın
bende aynen yeni yeni açılıyorum canım ohhh eşinle de kavuştun onlarsız olmuyor dimi mi
SARAsara abla, dolunayım, pınaaarr yavruuuuuummmm,
cewo cccuuuumm, adaşşşşşşşşıııııımmmmmmmm
güzel hatuuuunnn hurrrrr.......eemmmm desek olur dimi sana?
nasılsınız kızlar dün akşam 9dan bu yana uyuyorum.
işe geçkalmışım.
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii
bizde seni tatlımmmm günaydınnnn bende bu sabah zor uyandımm servisi kacırıyorduk vallaaSARAsara abla, dolunayım, pınaaarr yavruuuuuummmm,
cewo cccuuuumm, adaşşşşşşşşıııııımmmmmmmm
güzel hatuuuunnn hurrrrr.......eemmmm desek olur dimi sana?
nasılsınız kızlar dün akşam 9dan bu yana uyuyorum.
işe geçkalmışım.
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii
sanada günaydın pinargrkn canım benim hürrem sultan diyince kendimi gerçekten SULTAN sanıcam yawwwwwwwwwwwww gerçi benziyomuşum herkez öyle diyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?