Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınnn dükkanı ben açayım bugün kimsecikler yok
benide uyku tutmadı heycandannn daha kırmızılarım gelmedii inşallahta gelmezzz
günaydın canım insallah gelmezzz kırmızıların benim gelicek gibi valla offf bu ayda gecti
Günaydııııııııııııııınnn,tükkanı ben eçıyım bu sabahh:)hoooopp işte anahtarda paspasın altındaa:)
günaydınnn canımın içi
MERHABALAR BU GÜNÜMÜZ HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK DİLEĞİYLE
günaydınnn hürrem sultan
günaydın tatlımmm bizim icinde sev tatlım öp yanaklardannn sık poposundan

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkesin tüm dileklerini Rabbim bugğn kabul eder inşallah

günaydın ablacım nerelerdesin yaa özlettin kendini

günaydın canım insallah gelmezzz kırmızıların benim gelicek gibi valla offf bu ayda gecti

noldu pınarım hastanedeydim mi dedin?
kısss gelmesinn ya birlikte hamiş olalım birlikte doğuralım dolunayda katılsın bize herkes katılsınnn
nolduki nerden anladın kırmızıların geleceğini daha önce gecikme yaşadınmı hiç ben hiç yaşamadım hatta erken oldumm

günaydın saracımmmm....aminnn aminn:)
ee ozaman büyün paso dilek dileyelimm:)

evet yeşilimm aynı anda gelmişiz:)
inşallah bebeklerimizde aynı anda gelir:)beninmde 1 haftam var bakalım:18:

evek dilek dileyek

Son düzenleme:
poğaçaları gönderiyimmi patatesli kaşarlı yapmıştım dün akşam misafir vardı sen çayları hazırla benimki ne açık ne demli olsun ortası hade canım benim

kııss hürremi çok mu seviyon yoksam sen yoksaa hürrem gibi olmak mı istiyon peşpeşe doğurmakkk :)
ayy bi hürrem olamadık bitene doğursak heleee

Son düzenleme:
günaydınn myhoşumm nasılsınnnn??

günaydın tatlım valla bu gün biraz uyanmakta zonlandım hala açılmaya çalışıyorum sen nasılsın yok dimi gelen giden inşallah olmaz da açılışı yaparsın

iyiyiz canımm...yeni yeni açılıyoruz:)bugün benim bayramım:)eşimin vardiyası bitti,bu gece birlikte uyuyacağız çok şükürr:)
kızlar hepinize benden çaaaaaaaaaaayyy

poğaçalar kimden?

bende aynen yeni yeni açılıyorum canım ohhh eşinle de kavuştun onlarsız olmuyor dimi mi

SARA​
sara abla, dolunayım, pınaaarr yavruuuuuummmm,
cewo cccuuuumm, adaşşşşşşşşıııııımmmmmmmm
güzel hatuuuunnn hurrrrr.......eemmmm desek olur dimi sana?

nasılsınız kızlar dün akşam 9dan bu yana uyuyorum.
işe geçkalmışım.
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii

sanada günaydın pinargrkn canım benim hürrem sultan diyince kendimi gerçekten SULTAN sanıcam yawwwwwwwwwwwww gerçi benziyomuşum herkez öyle diyoda

günaydın Pınarcım ...hayırdır ne hastanesi?
ya bizim komsunu oglu ateslenmiş annesi babası karsıdaydılar onlarda hastanedeydi bizde cocugu hastaneye götürdük sorum falan taktılar gecem orda gecti atesi düsmeden bırakmadılar öyle yani tatlımmm

bitanem valla ne güzel olurdu brlikte olsaydıkk hedileride biz kapıcaktıkbenimde ilk kez erken geldi kahve rengi akıntım dünden beri geliyo sonra acık pembe kanım geldi herhalde olucam gibi kuzum benden ümidi kes kendinden kesme sen hamile kalıcaksın kuzumm hayırlısıyla icime öyle doguyo

HÜÜREMİ çok seviyom kıssss onun gibi olamam yavrum ben üçü tamamlayalım yeter allah nasip ederse tabiki

onsuz olmuyor yaaaaaaaa.....

bazen onunlada olmuyor tabi:)şaka şaka Allah hepimizin eşlerini korusun,bizleri hergün daha da çok sevsinler,aşık olsunlar

sen beni hep atla hep es geç

bizde seni tatlımmmm günaydınnnn bende bu sabah zor uyandımm servisi kacırıyorduk vallaa
sanada günaydın pinargrkn canım benim hürrem sultan diyince kendimi gerçekten SULTAN sanıcam yawwwwwwwwwwwww gerçi benziyomuşum herkez öyle diyoda

san kuzum san burdaki bütün hatunlar sultan topigin sultanlarıı ama hürrem sultan olamadık hicbirimiz habire dogruyo bizlerde tıkkk yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…