Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

serayım nasılsın canımmm bak kızların çoğu facede ekli yokmu facesi olannnnn yüzünüzü görelim daaa kimlermiş nasıl arkidişlerimiz diee

iiyim canmm yoğun geçio günlerimmm....benim faceim yok kuzucum biz evlenmeden kapattık faceleri...sen nasılsın?

Komsum caya cagirdi cay kahve derken vakit gecmis

Okurum hauatim hic merak etme Allah sifasini versin

Karilar carpisip geliyom
bir yere kaybolmayin

bu devırde kocana bılem guvenmeyecekmıssın

yemekden sonra uykum geldı bulsagımı yıkadım kocıs askım bıraz uyu ben yatarken senı kaldırrım dedı guvendım arkanmı dondum dalmısım bi baktım belınaygul olmusum

dusumu aldım geldım sıra sevın sendemi

cakmapoll nerdesın kızzz

sevıns sevıcn gul olmaya gıttı

pasa kocanı yatıramdınmı
daha

beydaglı sen nerdezın

hadıs veyse gezıyo

kızlarrrrrr vılme eroşşş mood dumann sesıme gelın annem bak topık boşş kalmıışş

neysem ben namaza gidiyommmm dua edecem geldımde burda olun diye

hee anam sorma kimseye güven yok
sevınc kankan gene facede ama burda gorunmuyo

onun saçlarını yolacam az kaldı

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sevinc007, begumsavci+, mlxy+, belinaysu+

bak çıkarım haaaaaaa

iyiyim cnm sen nasılsın kayboldun gittin:26:

moralım bozuk su sıralar herkes hamile.. pek gıremedım nete de canım.. ıalcım bıttı hastalancam haftaya ıste.. sen napıyosun ıyımısın.. bıde ramazan ya halsızım de cok.. depresyon gıbı bısey gecırıyorum aglıyorumm cok.. arkadasm 3 hfta once ewlendı hamıle onun ıcın sewınıyorm ama cok kotuyum ınan..

size haberim var.aşılamam tutmadı.bugün gittim kan testine..doktor bişey yok dedi..adetin gecikirse testi tekrarlarız ama sonucun değişceni düşünmüyorum dedi..zaten bugünde çizgi gibi leke geldi çamur gibi..bugün çok kötüydüm moralim çok bozuk.hastaneden ağlaya ağlaya çıktım..sağımda solumda birsürü hamile..ne bileyim yaa..sonra gittim çarşıda yürüdüm mağazalara baktım oyalandım..yağmur başladı altında ıslandım..sonra geldim eve uyudum..of Rabbim bilir nezaman verceni..

üf yaaa zor çok zor bir durum Rabbime sığın üzülme o herşeyin en iyisini biliyor canım
bende iyiyim şükür:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…