serayım nasılsın canımmm bak kızların çoğu facede ekli yokmu facesi olannnnn yüzünüzü görelim daaa kimlermiş nasıl arkidişlerimiz diee
iiyim canmm yoğun geçio günlerimmm....benim faceim yok kuzucum biz evlenmeden kapattık faceleri...sen nasılsın?
iim canım nolsun evimdeyimmm oruç ii gidio çok şükürrr hım anlaşılmıştır cnaım
Komsum caya cagirdi cay kahve derken vakit gecmiskızlar iftarımızı yaptık sabah sesagül oldum ezandan önce.. şimdi ne oldum bilmiyorum 2. ye
ama 1 aydır misafirden işler kesattı biliyonuz
çarpışmacılara duyrulur
duşumu aldım şimdi dışarı çıkıyoruz gezmeye çay içmeye
o arabanın içini silmeye indi.. fırsat buldum o evde yokken hazır ben de size laf atayım dedim
sevinç dedikodumu yapıcaktı ama ona bile mecali kalmamış garibimin demekki çıkmış sahiden vahim durumda
geçmişe falan bakamadım yarın bakarım ben giyineyim öptüm hepisiniziii
yok annem face hep açıkta da buraya geldimde okuyamıom ona canım sıkılıo çıkıomm delleniommm
kankacımmm bak paşama da söledim bana kenzül arş duası sölemiştin yaa bi hastamız için okucazz sende okurmusun hep bir neefes olsun kuvvetli olsun öldüremeyeni öldürmüyo rabbim vardır bunda bi hayır diorum kötüleşmiş ama ayağa kalkıcak çok genç bi amcamız kendisi babam kadar sevdiğim eğer bu duayı hayrımıza okursanız sevinirim şöle duaya başlarmısın
izmitte yaşayan
atakişi ateşten olma
muhlise ateşten doğma
ramazan ateş için dieee
sağlığına kavuştur diee :26::26::26::26:
Karilar carpisip geliyom
bir yere kaybolmayin
bu devırde kocana bılem guvenmeyecekmıssın
yemekden sonra uykum geldı bulsagımı yıkadım kocıs askım bıraz uyu ben yatarken senı kaldırrım dedı guvendım arkanmı dondum dalmısım bi baktım belınaygul olmusum
dusumu aldım geldım sıra sevın sendemi
sevınc kankan gene facede ama burda gorunmuyo
karılar napıyonuz bakem
canım nasılsınnnnnnnn
dur kız çıkma yeni geldim kaynanoşa gitmi,ştik te geçmişe bakim de bi şey kaçırmıyım dedim.Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sevinc007, begumsavci+, mlxy+, belinaysu+
bak çıkarım haaaaaaa
dur kız çıkma yeni geldim kaynanoşa gitmi,ştik te geçmişe bakim de bi şey kaçırmıyım dedim.
iyiyim cnm sen nasılsın kayboldun gittin:26:
moralım bozuk su sıralar herkes hamile.. pek gıremedım nete de canım.. ıalcım bıttı hastalancam haftaya ıste.. sen napıyosun ıyımısın.. bıde ramazan ya halsızım de cok.. depresyon gıbı bısey gecırıyorum aglıyorumm cok.. arkadasm 3 hfta once ewlendı hamıle onun ıcın sewınıyorm ama cok kotuyum ınan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?