ayyy ben orda anlattığın soğuk çorbayla kırmık fasulye mi ne bişey dedin kurutulan fasulye..
bir de kırmızı biber dolması onları sordum canım..:26:tatlı dün çok yedim canım tuzlu şeyler çekiyor
sen kesin antep maraş o taraflardansın onların yemeklerine bayılıyorum ben
revani ve tavuk göğsünü yapıyorum ama yine de çok sağol seninkileri denerim bi ara
hocam kim benim kız ne ttalısı yeyon gelem ben revani yedim ebbem oh elelrime saglık mis gibi olmuş
benim aslen kökenim artvin ama ben amasyalıyım bebem başak benim topragam
canım ev temizligi nankör iş yap arkana bak mafolmuş ev gene paşa evi çok pisletiyo temi biryerlere atıyor gene karı koca hasta olmuşlar mantarlarından bıktım ya allahım affetsin gene ilaç krem korkuyorum onlara birşey olucak diye insanlar bebekeleriyle ugraşrı ben kuşlarımla allahım şifa versin paşamla köpügüme işşallahKizz dun orda beygir gibi ben calismisim annem tum gun kendime gelemedim bugun
sabah evi sildim lavabolari yikadim aksam yemeeni zor yaptim valla kolum kalkmadi
sonra kendime kizdim cokmu makbule geciyorda kendini paraladin diye
Eline saglik bayilirim revaniye
kadayif canim yanindada dondurma
bu marasta tatliyi dondurma ile yerler
dondurmayida tatliyla
Kiz unv tokatta okudum ben okul gezisi ile amasyaya gitmistik 5.jet ussune muzeleri felan gezmistik sirin bir memleket. ne war
beydaglida benim topraaam hemsom
canım ev temizligi nankör iş yap arkana bak mafolmuş ev gene paşa evi çok pisletiyo temi biryerlere atıyor gene karı koca hasta olmuşlar mantarlarından bıktım ya allahım affetsin gene ilaç krem korkuyorum onlara birşey olucak diye insanlar bebekeleriyle ugraşrı ben kuşlarımla allahım şifa versin paşamla köpügüme işşallah
kız tatlıyı fazla yeme acırım kocana ona göre
birde pc okudum karpuz insanı azdırıyomuş haberin olsun bende bol bol yedim bugün
güzel benim memleketim ya çok isterdim ebnde snein memleketi görüyüm ayıp oluyo ama sen benim memleketi görmüşsün ben seninkini göremedimist buldan adana ne kadar acaba saat sürer
Gecmis olsun cnm iyilesirler insallah
kari senin karpuza ihtiyacinmi var zaten kuduruksun
15-16 saat sanirim
hamişlikten olduğunu sanmıyorum sevinççim yaaBaligi hec sewmwm ama yidim oglum icin en az haftada bir
Insallah hamissindir cnm
Ben sana didim 7 kilo ama inkar ettin
aksama kadar kolumu kaldiramadim cnm kanepede yattim nazar ettiler bana
bende hic kendime gelemedim..
ne zaman kaybolacan ortaliktan..
hayrettt sevinçin menü boş bugünn şaşırdımmsana satasacak halim yok iftardan sonra insallahh
bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
kız kocam yokki tekim iftardaaa...kızım öyle olsa yalancı demem heraldesen öyle dediğine göre yalancısın çünkü çok güzelsinnnn
ay bunu anlamak bu kadar zor mu sevinççççççççççççççççççç yetişşşşşşşşş
bari bi peynir zeytin çıkart yumurta kaynat adam ölcek açlıktan..2 dilim börekle nasıl doycaksın:44:
biz yemek olmayınca hemen kahvaltı ederiz süper olur..
çok severiz akşamları kahvaltı yapmasını
bende yerde yemek yemeyi seeverimmana buraya yolla topubu arada eşime sinir olmaya başladım he işi geç biticekmiş gene yattı bizim pazar okadarda dedim erken gel diye işi olsa bırakıp geliyo ben bu adamı dövmüyümde ne yapayım söyleyin bana benim yemeklerim hazır bir siniye koyucem okadar yerde yemesi güzel oluyo masya alışkın degilim ya rahatsız oluyorumda
canım ev temizligi nankör iş yap arkana bak mafolmuş ev gene paşa evi çok pisletiyo temi biryerlere atıyor gene karı koca hasta olmuşlar mantarlarından bıktım ya allahım affetsin gene ilaç krem korkuyorum onlara birşey olucak diye insanlar bebekeleriyle ugraşrı ben kuşlarımla allahım şifa versin paşamla köpügüme işşallah
kız tatlıyı fazla yeme acırım kocana ona göre
birde pc okudum karpuz insanı azdırıyomuş haberin olsun bende bol bol yedim bugün
kızlar çok kötü oldum şimdi ya panik atagımazdı çarpıntım var ne olur dua edinde geçsin bu hastalık beni çok yoruyor allahım yardım etttttttttttttsevinç deyince fark ettim burda top patlamıyorneden acaba yada ben duymuyorum
ama yok yok patlasa az da olsa duyulur
çok klasik olcak amaa........ hey gidi eski ramazanlar!!!!!!!1
top deyince onlar geldi aklıma..
akraba çoluk çocuk .ok böcük toplanmışız
masanın başında bi curcuna
vişne kompostosu kesin var masada,pideler sıcakkkk
zaten misfir varsa pilav kesin olur.. hurmayı es geçemem..
bunlar klasikler....
sonra "bommmmmmmmmmm!!!!!!!" Allahhhhhhhhhh top patladıııııııııı
dur oğlum ezanı bekle
allahuekberallahuekberrrrrrrr.......
hadi Allah kabul etsinnn:125::125::125:
sonra bilir bir kişi sofra duasıda yaparsa hep beraber teşrif edilir.....
ağzına sağlık, ağzına sağlık, ağzına sağlık..tek tek teşekür edilir......
televizyonda açıktır bu arada curcunanın sesini televizyon bastırmaya çalışır
kumanda elinde olan kişi: bi sus be duyamıyorumdiyerek sesini açar
tatlılar yenirken ramazan eğlencesi olan "ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam gönlüme bir eğlence isterim olsun""""""
şarkısını çalan adını hatırlamadığım dizi başlarr.......ohh en güzel iftarrrrr
sevinç deyince fark ettim burda top patlamıyorneden acaba yada ben duymuyorum
ama yok yok patlasa az da olsa duyulur
çok klasik olcak amaa........ hey gidi eski ramazanlar!!!!!!!1
top deyince onlar geldi aklıma..
akraba çoluk çocuk .ok böcük toplanmışız
masanın başında bi curcuna
vişne kompostosu kesin var masada,pideler sıcakkkk
zaten misfir varsa pilav kesin olur.. hurmayı es geçemem..
bunlar klasikler....
sonra "bommmmmmmmmmm!!!!!!!" Allahhhhhhhhhh top patladıııııııııı
dur oğlum ezanı bekle
allahuekberallahuekberrrrrrrr.......
hadi Allah kabul etsinnn:125::125::125:
sonra bilir bir kişi sofra duasıda yaparsa hep beraber teşrif edilir.....
ağzına sağlık, ağzına sağlık, ağzına sağlık..tek tek teşekür edilir......
televizyonda açıktır bu arada curcunanın sesini televizyon bastırmaya çalışır
kumanda elinde olan kişi: bi sus be duyamıyorumdiyerek sesini açar
tatlılar yenirken ramazan eğlencesi olan "ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam gönlüme bir eğlence isterim olsun""""""
şarkısını çalan adını hatırlamadığım dizi başlarr.......ohh en güzel iftarrrrr
kızlar çok kötü oldum şimdi ya panik atagımazdı çarpıntım var ne olur dua edinde geçsin bu hastalık beni çok yoruyor allahım yardım ettttttttttttt
Kizz farkindamisiniz hadisko hic ugramiyoo buralara
facede takiliyo burda yok bisemi yaptiniz kankama
eski ramazanlar değil canım özlenen..
eskiden çocuktuk herşeyin tadı vardı...
herşeyin heyecanı vardıı
misafir gelince biz tadını çıkarırdıkk oynardık
bayram gelecek diye 15 gün önceden giysi telaşı sarardıı
----ama şimdikk-----
heycan yok ,yorgunluk var
misafir gelince iş var bulaşık var,ev battı derdi var
bayram gelmiş neyime elini öpecek babanem yok dedem yok
kimse harçlık verecek diye heyecanım yokk
ayrıca bayramda benim kocam full çalışır bayramlık bilem almam,bi yere gidemeyiz ki
bi anneme ancak vardiyadan vakit kalırsa
nasıl tadı olsun bbayramın ramazanınn
büyümek tadını kaçırıyo herşeyin,büyüklük zormuşşş ben hiç sevmedim[/QUOT
gel yavrum annene gel ben verim kız istediğin haçlık olsun ehhehehe herşeyin güseliği yaşla değil şimdide mutlu olabilir insan ben hala o eski bayramları yaşamak için sırf memleketime gidiorum orda hiçbişi değişmemiş değişen insanlar aslında orda okadar insana hizmet etmek bile tatlı oluo çünkü içtenlik var burda öle bişi yok yani bayramı kötü yapan insanlar büyümüşlüüğümüz değilll.hani alkışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?