iyi geçti canım bizde pek vukuat olmaz yemek yedik tavuk yapmıştı ben et yemem diye z.yağlı dolma yapmış ellerine sağlık güzel yemek yapar. ben sofrayı topladım börülcede bulaşıkları halletti geyik çay kahve geldikkaynoşta naptınız nasıl geçti
size haberim var.aşılamam tutmadı.bugün gittim kan testine..doktor bişey yok dedi..adetin gecikirse testi tekrarlarız ama sonucun değişceni düşünmüyorum dedi..zaten bugünde çizgi gibi leke geldi çamur gibi..bugün çok kötüydüm moralim çok bozuk.hastaneden ağlaya ağlaya çıktım..sağımda solumda birsürü hamile..ne bileyim yaa..sonra gittim çarşıda yürüdüm mağazalara baktım oyalandım..yağmur başladı altında ıslandım..sonra geldim eve uyudum..of Rabbim bilir nezaman verceni..
size haberim var.aşılamam tutmadı.bugün gittim kan testine..doktor bişey yok dedi..adetin gecikirse testi tekrarlarız ama sonucun değişceni düşünmüyorum dedi..zaten bugünde çizgi gibi leke geldi çamur gibi..bugün çok kötüydüm moralim çok bozuk.hastaneden ağlaya ağlaya çıktım..sağımda solumda birsürü hamile..ne bileyim yaa..sonra gittim çarşıda yürüdüm mağazalara baktım oyalandım..yağmur başladı altında ıslandım..sonra geldim eve uyudum..of Rabbim bilir nezaman verceni..
üf yaaa zor çok zor bir durum Rabbime sığın üzülme o herşeyin en iyisini biliyor canım
bende iyiyim şükür:26:
iyi geçti canım bizde pek vukuat olmaz yemek yedik tavuk yapmıştı ben et yemem diye z.yağlı dolma yapmış ellerine sağlık güzel yemek yapar. ben sofrayı topladım börülcede bulaşıkları halletti geyik çay kahve geldik
ocakta asılama yaptırcam kafama koydum.. benım neden olmuyo ben bılıyorum adetım duzensız ne zaman yumurtladıgımı bılıyorum denk gelmıyo olmuyo.. 3 aydır adet olmuyorm menopozdayım sankı.. sızlerıde dertlerımle sıkmamak ıcın grmedm ıyıce zayfladm 48 dım kac oldm bılmıorm.. aglıorm manyak gbi.. aman ıyı olun hepınız basagımı da ozledım cok senıde.. ama ınan sızı de sıkmak ıstemedım hıc maıllerıme bakp cıktm hep netten..
canım senin kaynoş tam koca toto bizde davet eden hazırlığı yapar beceriklidir ben kaynoşum.yemekleride güzel yapar hem de adaletlidir.iyi bari canım sewindim ben daha dünün yorgunluğunu atamadım desem inanırmısın
canım biz burda iyi günde kötü günde dedik (oda nerden çıktıysa ayak üstü uydurdum)
paylaştıkça rahatlarsın emin olcanım
canım senin kaynoş tam koca toto bizde davet eden hazırlığı yapar beceriklidir ben kaynoşum.yemekleride güzel yapar hem de adaletlidir.
korkuyorum kendımden hsta olcm dye korkuyorm herkes etrafımdakı herkes hamıle tuplerım acık bı su adet olayını cozsembı taneye razıyım ya wallaa.. bılıyorum hepınız destek oluosunuz olursunuz da ama ne bıleyım kendı derdımle bogmak ıstemedım kımseyı.. yasım 22 ama ben 35 gıb hıssedyorm suan yemn ederm :)
saolun kızlar..beni çok iyi anladığınızı biliyorum..
rahim filmi çektirmedim..pko luyum.yumurtlamam çok düşük 0.6
4 aydır çok şükür adetlerim düzenli..ilacın sayesinde heralde..
ümitsizlik yokkk
canım dr sana yumurtalar için biosteron vermediler misaolun kızlar..beni çok iyi anladığınızı biliyorum..
canım üzülme diyecem sen üzülecem cünkü hepimiz aynı seyleri yasıyoruzzz herşeyin zamanı varrıskı bu dunyada varsa gelır merak etme
bak bende asılma yapcaktım vazgetcım sımdı cunku tutmazsa cok uzulurum en azından bıraz daha bekleyım
belinaygül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?