Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaynoşta naptınız nasıl geçti
iyi geçti canım bizde pek vukuat olmaz yemek yedik tavuk yapmıştı ben et yemem diye z.yağlı dolma yapmış ellerine sağlık güzel yemek yapar. ben sofrayı topladım börülcede bulaşıkları halletti geyik çay kahve geldik

geçen hafta da ben o moddaydım ama şimdi daha iyiyim canım sende yarın daha iyi olacaksın. yılmak yok hayırlısıyla bizde kavuşacağız bebişlerimize

yaa canım üzülme demek çok kolay biliyorum ama sözün bittiği yerde ne diyebilirimki Rabbimin vardır bir bildiği
bak bende hamile kalma sorunu yok gerisi gelmiyor 3 tane bebek kaybettim inan bu durum daha zor ve yıpratıcı
Allaha sığın o ol dedikten sonra hiç bir engel tanımıyorum

üf yaaa zor çok zor bir durum Rabbime sığın üzülme o herşeyin en iyisini biliyor canım
bende iyiyim şükür:26:

ocakta asılama yaptırcam kafama koydum.. benım neden olmuyo ben bılıyorum adetım duzensız ne zaman yumurtladıgımı bılıyorum denk gelmıyo olmuyo.. 3 aydır adet olmuyorm menopozdayım sankı.. sızlerıde dertlerımle sıkmamak ıcın grmedm ıyıce zayfladm 48 dım kac oldm bılmıorm.. aglıorm manyak gbi.. aman ıyı olun hepınız basagımı da ozledım cok senıde.. ama ınan sızı de sıkmak ıstemedım hıc maıllerıme bakp cıktm hep netten..

iyi bari canım sewindim ben daha dünün yorgunluğunu atamadım desem inanırmısın

herkezler gelmiş

cakmapolly uzuldum canım herşeyin hayırlısı sen rahim filmi cekınmısmıydinn :44::44:

sevıncgül

canım biz burda iyi günde kötü günde dedik (oda nerden çıktıysa ayak üstü uydurdum )
paylaştıkça rahatlarsın emin ol canım

canım biz burda iyi günde kötü günde dedik (oda nerden çıktıysa ayak üstü uydurdum )
paylaştıkça rahatlarsın emin ol canım

korkuyorum kendımden hsta olcm dye korkuyorm herkes etrafımdakı herkes hamıle tuplerım acık bı su adet olayını cozsem bı taneye razıyım ya wallaa.. bılıyorum hepınız destek oluosunuz olursunuz da ama ne bıleyım kendı derdımle bogmak ıstemedım kımseyı.. yasım 22 ama ben 35 gıb hıssedyorm suan yemn ederm :)

saolun kızlar..beni çok iyi anladığınızı biliyorum..
rahim filmi çektirmedim..pko luyum.yumurtlamam çok düşük 0.6
4 aydır çok şükür adetlerim düzenli..ilacın sayesinde heralde..

ümitsizlik yokkk

canım üzülme diyecem sen üzülecem cünkü hepimiz aynı seyleri yasıyoruzzz herşeyin zamanı var rıskı bu dunyada varsa gelır merak etme

bak bende asılma yapcaktım vazgetcım sımdı cunku tutmazsa cok uzulurum en azından bıraz daha bekleyım

o pko yu varya allah ya allah dıyorum.. bende pkoluyumm rahım fılmı cktrdm tuplrm acık ama adetım duzensız mesela 3 aydr olmuorm

canım dr sana yumurtalar için biosteron vermediler mi

bılıyorum rabbım ol derse olur ama ben sabredemıyorm herkes hamıle uzuluyorm benmde olsun ıstıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…