Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlı harika oldu canım bayıldık
:13: ben zaten hafif tatlılara bayılırım.. şekerini koymayı unuttum diye panik halinde son dakikada 12 tatlı kaşığı attım ama tam kıvamında oldu herşeyi.. üzerini de muz ve cevizle süsledim.. azıcık da içine sokuşturdum bunları
üstüne çikolata sosu bana fazla geldi.. eşiminkine kalp şeklinde döktüm
kendiminkine 1damla döktüm
hem çok kolay hem hafif hem de lezzetliymiş çok sağol

ayyyy son yıllarda bir sürü de ecrin oldu her 3 kızdan birinin adını ecrin koydular
aman sağlıklı olsunlar huyları güzel olsun

ay bunların da tarifini ver senin elin lezzetli galiba kız.. :124::124::124:
ben de yapınca çok güzel yaparım ama akıldan bilmem hiçbişeyi hep tariflerden yaparım.

eh maşşallah.. bu sıcakta ve bikaç saatte
motor kaç beygir

kızlar ben bugün iş yoğunluğu çoktu bilg. da + telefonlarda... :102:
sayfa açıktı ama yetişemedim size geriden takip ediyom
:126:

sana satasacak halim yok iftardan sonra insallahh
bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim

kızım öyle olsa yalancı demem heralde sen öyle dediğine göre yalancısın çünkü çok güzelsinnnn
ay bunu anlamak bu kadar zor mu sevinççççççççççççççççççç yetişşşşşşşşş

kızlar bu günkü menümü yazayımm
----su
-----sahurdan kalma 2 dilim börek
------şeftali hoşafııı

en kalabalık menü bende
bari bi peynir zeytin çıkart yumurta kaynat adam ölcek açlıktan.. 2 dilim börekle nasıl doycaksın:44:

biz yemek olmayınca hemen kahvaltı ederiz süper olur..
çok severiz akşamları kahvaltı yapmasını

maşallah canım valla sevinçle sen çok hamaratsın bende topiğin en tembeli
ben de varım ben de varımm:124::124::124::124:
yapınca çok cabuk yaparım ama yerimden kalkana kadar

ayyyy ben de yazdım ama sana tarifinin sonucunu bilgi vermek anlamında şey ettim:26:

bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
anammmm sevinç gelmiş.. sesimi duydun muuuuu

menü gayet iyi... hergün döktürüyon zaten şımartma kocanı arasıra makarna yesin kıymet bilsin
sevinç şimdi okudum yazdıklarını kıyamam hem açsın hem hasta olmuşsun.. dün seni gene köle gibi çalıştırdılar
iftardan sonra uğraşabilirsin benle izin veriyorum
ben olmayacam gerçi ama yarın okurum

canım revanide yaptım oda güzel oldu istersen tarifini veriyim hemencik şimdi veriyorum tarifi yakala

akşama tatlım hazır revani : 3 yumurta,1 su bardağı şeker,1 su bardağı yoğurt,1su bardağı irmik,1su bardağı un,1 çay bardağı sıvıyağ,1 pk vanilya,1pk kabartma tozu
şerbet:3 su bardağı şeker,3 su bardağı su yarım dlim limon
yapılışı:önce şer
beti ocağa koyup soğumaya bırakalım,3 yumurta ve şekeri çırpalım sonra diğer malzemeleri ilave edip karıştıralım yağlanmış tepsiye döküp 170 derecelik fırında pişirelim,çıkınca dilimleyip soğuk şerbeti dökelim afiyet olsun tavsiye ederim

bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
ay makarnamı kız sevinç karısı çizzelgeme bakmadın aşk olsun
ben de varım ben de varımm:124::124::124::124:
yapınca çok cabuk yaparım ama yerimden kalkana kadar

ayyyy ben de yazdım ama sana tarifinin sonucunu bilgi vermek anlamında şey ettim:26:

yok canım ya onu belinaya takılmak maksadıyla yazdıydım sizlerdede güzel pratık tarifler olursada bende yaparım yalnım sütlü irmik tatlısında irmigi çıkar canım 12 kaşık şeker koy irmigin yerine 1 bardak un koy oluyo sana tavuk gögsü

Pasaaaaa gozunaydin tatlim 80 e dusmussunnn gordum kizzzz top atilacak burda iiftardan sonra gorusuruk

ayyy ben orda anlattığın soğuk çorbayla kırmık fasulye mi ne bişey dedin kurutulan fasulye..
bir de kırmızı biber dolması onları sordum canım..:26:tatlı dün çok yedim canım tuzlu şeyler çekiyor
sen kesin antep maraş o taraflardansın onların yemeklerine bayılıyorum ben
revani ve tavuk göğsünü yapıyorum ama yine de çok sağol seninkileri denerim bi ara

Pasaaaaa gozunaydin tatlim 80 e dusmussunnn gordum kizzzz top atilacak burda iiftardan sonra gorusuruk

ana buraya yolla topubu arada eşime sinir olmaya başladım he işi geç biticekmiş gene yattı bizim pazar okadarda dedim erken gel diye işi olsa bırakıp geliyo ben bu adamı dövmüyümde ne yapayım söyleyin banabenim yemeklerim hazır bir siniye koyucem okadar yerde yemesi güzel oluyo masya alışkın degilim ya rahatsız oluyorumda

canım dizlerine dikkat et..
ben de yabancı yoksa masada bacaklarımı toplayıp oturuyorum yerde oturur gibi..
bilg. başında da öyle hep bacaklar ağzımda..
ama dizlere çok zararlıymış benim şimdiden ağrılar çatırtılar başladı.

az önce sana da top patlıcak dedin ya afiyet olsun allah kabul etsin yazmıştım çıkmamış o yazı

hadi kızlar öptüm sizi eşim gelmek üzere hayırlı iftarlar herkese

Anaaaa pazara gitmedende olmuyoooo
az önce sana da top patlıcak dedin ya afiyet olsun allah kabul etsin yazmıştım çıkmamış o yazı

hadi kızlar öptüm sizi eşim gelmek üzere hayırlı iftarlar herkese

Saol hayatim sanada hayirli iftarlar

Kizz farkindamisiniz hadisko hic ugramiyoo buralara

facede takiliyo burda yok bisemi yaptiniz kankama

canım soguk çorbayı arpa şehriyeyi haşlıyosun içine nohut koyuyosun bir avuç oda haşlama oluyo koyu bir yogurt kıvamı yapıyosun üstünede nane yakıyosun biraz tuz
fasülyede kurutulmuştu haşladık annemburdayken aynı sogan dogruyosun içine salça kavuruyosun üstüne fasülyeyi koyuyosun onu kavuruyosun içine biraz yarma katıyosun az su pişiriyosun

biberde normal biber harcı koyuyosun yapıyosun canım

Pasaa tatli yiom gelsene
hepiniz gelin simdi kusersiniz
cayda hazir kiz pasa karisi halvetten halvete kosarken iyi kalori yakmissin

bilmem sence kaç beygirelim agrıdr ama temiz iş yaparım le yalap şap yapanlarıda sevmem

bilmem sence kaç beygirelim agrıdr ama temiz iş yaparım le yalap şap yapanlarıda sevmem

Kizz dun orda beygir gibi ben calismisim annem tum gun kendime gelemedim bugun
sabah evi sildim lavabolari yikadim aksam yemeeni zor yaptim valla kolum kalkmadi
sonra kendime kizdim cokmu makbule geciyorda kendini paraladin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…