olacak elbet olacak..
seninkisi psikolojik bence seni eledım
adam akıllı soğan kürü yapmıyorsunuz
açında okuyun her defasında söylemekten bıktım
canım benim daha 1 yıl olmuş sende henüz düşünmüuoruz çocuk yapmayı desene bak benim 12 sene oldu evleneli yaş 37 menapoza doğru gidiyorum ben bile senin kadar umutsuz değilim sokma kendini depresyona bak sonra aile huzurun bozulur kocalar öyle sürekli ağlayan zırlayan mutsuz kadınlardan hoşlanmıyorlar evden soğuyolar canım. sen sevincin dediği gibi soğan kürünü yap adeti düzenleyen bi sürü bitkisel kürler var onları yap umutlu ve mutlu ol ki bebeğin de tez zaman da sana gelsin
nasıl oldun cnm tansiyon felan hep sıcaklarda yaa
bncede beynımde sorun var benım :) reklmacılık mezunu oolup ewde oturursam boyle olur bn ıse gırıyım en ıyısı.. unutuyım su bebegı de belkı olur
ohhh iyi yapmışsın bizde iyiyik şükürİyim cnmm sicaklar baya bi etkiliyo bu sene beni
Sen nasilsin
Ben Bugun hep disardaydim ewi temizliyip dusumu alip bi ciktim biras once girdim ewe
İlk once faturalari ytrdim sonra arkadaslarimla bulustuk sonra teyzemlerle bulustuk idtara yakin esim aradi kw dawet etmis yemege kp gelip aldi beni onlara gittik ymk ydk fln snra arkdslar parka cikmislar cay icmeye bizi dawet ettiler hopp oraya gittik oturduk sonra dedik yuruyus yapalim dondurma yiyip gelelim iste anca geldim guzeldi bu gunum
Slm kislrr
Sizler nasilsiniz
sevınc kocam bana tamm 10 tane cıkolta almıs
aslında bızım dolapda olur kac gundur marke gıtmeyınce ogun suratım hıc gulmedıgı ıcın kocacım doldurdu aburcuburu bugun
açında kanda pıhtılaşma topicini okuyun ne imtihanlar göreceksiniz
kızlar esım seslenıyo ben cıkıyorum destek olann herkese bınlerce tsekkr ederm allah razı olsun hepınızden ıyıkı varsınız rabbım su mubarek ay hepımızın dualrını kabul etsın ıyı geceler..
ohhh iyi yapmışsın bizde iyiyik şükür
iyi yede şişko ol
abur cuburcu seniiii
bizimde dolap dolu ağzıma sürmem belki bir parça
Selam kızlaarrr noldu bugün duygusalamı bağladınız??? bakın zaten hazırım kaç akşamdır ağlaya ağlaya uyuyorum başlarım bende heeeee.......
ayrıca sevinç ne güzel demiş, neler var neler,canlı örneği beydağlı , paşa ... ve daha niceleri... ben bile bazen şükrediyorum Allah korusun doğmuş bebeğini kaybeden o kadar anne-baba varki... ben daha alışamadan kaybettim bebeklerimi şanslıyım..bazen de diyorumki böyle 3 kere o kürtajı yaşamaktansa hamile kalmaya uğraşsaydım da olmasaydı dahamı az acırdı içimAllah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş, bu günümüze şükür.... vee hatırladım o günleri şimdi gözlerim doldu, ağlaya ağlyo giriyodum o ameliyathaneye her seferinde (
Selam kızlaarrr noldu bugün duygusalamı bağladınız??? bakın zaten hazırım kaç akşamdır ağlaya ağlaya uyuyorum başlarım bende heeeee.......
ayrıca sevinç ne güzel demiş, neler var neler,canlı örneği beydağlı , paşa ... ve daha niceleri... ben bile bazen şükrediyorum Allah korusun doğmuş bebeğini kaybeden o kadar anne-baba varki... ben daha alışamadan kaybettim bebeklerimi şanslıyım..bazen de diyorumki böyle 3 kere o kürtajı yaşamaktansa hamile kalmaya uğraşsaydım da olmasaydı dahamı az acırdı içimAllah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş, bu günümüze şükür.... vee hatırladım o günleri şimdi gözlerim doldu, ağlaya ağlyo giriyodum o ameliyathaneye her seferinde (
aman benım kocada sısko beraber sısko sısko gezerızz
yemenmı
bızım evde bısey olmasın ben kendımı bozlukda hıssedıyom herzman cıkolta cıps falan bulunur karı kcoa cok duskunuz:125::125::125::125::125::125::125::124::124::124:
kızlar ben sabah erken kalakacağım öğlenden sonra hafta sonu için kaplıcaya gideceğiz eşimle hazırlık yapmam lazım benim o yüzden çıkıyorum öptüm hepinizi pazar akşamı görüşürük
beni özleyin anacım ha bide çok konuşmayın sonra okumak zor oluyo.
kızlar ben sabah erken kalakacağım öğlenden sonra hafta sonu için kaplıcaya gideceğiz eşimle hazırlık yapmam lazım benim o yüzden çıkıyorum öptüm hepinizi pazar akşamı görüşürük
beni özleyin anacım ha bide çok konuşmayın sonra okumak zor oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?