Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sagol canım allah razı olsun bıraz olsun toplamam lazım kendımı ınsallah senınde bebegın olur en yakın zamanda

nasıl oldun cnm tansiyon felan hep sıcaklarda yaa

İyim cnmm sicaklar baya bi etkiliyo bu sene beni
Sen nasilsin
Ben Bugun hep disardaydim ewi temizliyip dusumu alip bi ciktim biras once girdim ewe
İlk once faturalari ytrdim sonra arkadaslarimla bulustuk sonra teyzemlerle bulustuk idtara yakin esim aradi kw dawet etmis yemege kp gelip aldi beni onlara gittik ymk ydk fln snra arkdslar parka cikmislar cay icmeye bizi dawet ettiler hopp oraya gittik oturduk sonra dedik yuruyus yapalim dondurma yiyip gelelim iste anca geldim guzeldi bu gunum

Slm kislrr
Sizler nasilsiniz

sevınc kocam bana tamm 10 tane cıkolta almıs

aslında bızım dolapda olur kac gundur marke gıtmeyınce ogun suratım hıc gulmedıgı ıcın kocacım doldurdu aburcuburu bugun

kızlar esım seslenıyo ben cıkıyorum destek olann herkese bınlerce tsekkr ederm allah razı olsun hepınızden ıyıkı varsınız rabbım su mubarek ay hepımızın dualrını kabul etsın ıyı geceler..

ohhh iyi yapmışsın bizde iyiyik şükür
sevınc kocam bana tamm 10 tane cıkolta almıs

aslında bızım dolapda olur kac gundur marke gıtmeyınce ogun suratım hıc gulmedıgı ıcın kocacım doldurdu aburcuburu bugun

iyi yede şişko ol
abur cuburcu seniiii
bizimde dolap dolu ağzıma sürmem belki bir parça

açında kanda pıhtılaşma topicini okuyun ne imtihanlar göreceksiniz

Selam kızlaarrr noldu bugün duygusalamı bağladınız??? bakın zaten hazırım kaç akşamdır ağlaya ağlaya uyuyorum başlarım bende heeeee.......

ayrıca sevinç ne güzel demiş, neler var neler,canlı örneği beydağlı , paşa ... ve daha niceleri... ben bile bazen şükrediyorum Allah korusun doğmuş bebeğini kaybeden o kadar anne-baba varki... ben daha alışamadan kaybettim bebeklerimi şanslıyım..bazen de diyorumki böyle 3 kere o kürtajı yaşamaktansa hamile kalmaya uğraşsaydım da olmasaydı dahamı az acırdı içim Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş, bu günümüze şükür.... vee hatırladım o günleri şimdi gözlerim doldu, ağlaya ağlyo giriyodum o ameliyathaneye her seferinde(

Son düzenleme:
ohhh iyi yapmışsın bizde iyiyik şükür

iyi yede şişko ol
abur cuburcu seniiii
bizimde dolap dolu ağzıma sürmem belki bir parça

aman benım kocada sısko beraber sısko sısko gezerızz

yemenmı

bızım evde bısey olmasın ben kendımı bozlukda hıssedıyom herzman cıkolta cıps falan bulunur karı kcoa cok duskunuz:125::125::125::125::125::125::125::124::124::124:

yapın yapın benide ağlatın hatırlatın o günleri kaka karılar siziiiiiiiiiiiiiiii
hele sen üzülme bebeğinide üzme ne oldu pıhtı yine tavanmı yaptı canım

kızlar ben sabah erken kalakacağım öğlenden sonra hafta sonu için kaplıcaya gideceğiz eşimle hazırlık yapmam lazım benim o yüzden çıkıyorum öptüm hepinizi pazar akşamı görüşürük

beni özleyin anacım ha bide çok konuşmayın sonra okumak zor oluyo.

canım benım üzülme bebısın karnında saglıkla dogacak inşallah

5 dk duygusala girdik geri cıktık

kiloma dikkat etmeliyim kociş şişsin ben böyle fit kalayım
zamanında çok yedim cnm artık dikkat ediyorum

oldu siz gezmeye gidin size gelınce zor oluyo dıye konusmayak

bızle kal bızı bu kadar sevıyosannn
heheh hadı gorusurz canımm ıyı geceler

görüşürüz hayatım bu arada bizde yarın kampa gidiyosss pazar günü dönecez yaylalara çıkacazzz

Kizlarr yaa bu topigin en bunalim takilani bendim cogu kisi bana sitem ederdi kapatin konuyu die biz buraya morel bulmk icin geliyoruz die
Simdi ben kendi kendime motiwe etmeye calisiyorum
Coktandir bat imi bile dusunmemeye calisitorum
Kendimizi cocugum olmucak die alistiralim biliyoruzki biz istemedigimiz anda geliyo bu melekler uzulerek daha kotu oluyoruz gelicegi warsada gelmiyo cocuktan daha onmli seyler war hayatta en basiti sagligimizz we en onmlisi ölüm

O yuzden silelim goz yaslarimizi we bu mubarek gunumuze sukredelim
Rabbim herseyin karsiligini elbet wericek bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…