Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bencede çok değişir daha:) zaten son anda ne bulursan onu koyuyosun sanırım,ama dikkat et kayınpeder kaynanayaaaa:))

kızlar ben yatıyorum çok kötü oldum zor yazıyorum öptüm sizi...

belinay güzel ama
bencede çok değişir daha:) zaten son anda ne bulursan onu koyuyosun sanırım,ama dikkat et kayınpeder kaynanayaaaa:))

görüşürüz canım

belinay güzel ama

görüşürüz canım

kaynam koymam cvp aldılar

belınay uzun zmandır degsıstırmedım heralde degısmezz

sevınc artık benım butun sırarmı bılıyo ılk gecemı bıle:119::119::119::119::119::119:

basak karısıda bı yuzunu gostermekden cekınsın

görüşürüz iyi gecelerrrrr kuzum ben daha buralardayım bızım davulcu daha gelmedııı

sevınc masallah sende gec yatıyon ama erken kalkıyon nasıl dayanıyonnn gel beraber uyuyakk

kız 10,30 gibi ayaktayım annelik iç güdüsü oğlum acındanmı ölsün
gel yatak annem

kız 10,30 gibi ayaktayım annelik iç güdüsü oğlum acındanmı ölsün
gel yatak annem

ayy bizde yasarız inşallah o duyguları

ben oyle besıgının basında beklerım uyanırmı dıyeee aslında uyutmasamda olurmu :44::44::44: sureklı
kucagımda dursun anası ıle oynasınnn ayy tottasını ısırım ayy bana bıısler oluyo gene olmyan cocgu sevıyomm

yarın unutturmayın sıze cocgum donunu gosterecm kocam baş ucumuza koymuş

bende düğün fotolarını çalmıştım büyütüp baktım

benım aklıma gelmedı gleydı yapardım

karı dicek şimdi genemi dedikodumu yaptınız
bide saçlarını kapamış deli karı

yoda anca totosunu devırıyoo yatıro gelsın onlada calakkk bıde kıla olacam dıye odu kopuyo

yıgen bı zatuf dogsun sorarım ozman ona

tamam göster bakiim 2,5 sene uyku uyutmadı bize android olduk sayesinde

benım aklıma gelmedı gleydı yapardım

yoda anca totosunu devırıyoo yatıro gelsın onlada calakkk bıde kıla olacam dıye odu kopuyo

yıgen bı zatuf dogsun sorarım ozman ona

5 kilo almış hayatta inanmam hızla kilo alıyordu birden durdumu kilo alması heç hamiş olmadık sankim bilmiyok
15 kiloyu devirir dediydi dersin

tamam göster bakiim 2,5 sene uyku uyutmadı bize android olduk sayesinde

benım koca da ne dıyo yatak odasından onun odanına pencere yapacam aglayınca duyak dıye cok zekı kocamm

5 kilo almış hayatta inanmam hızla kilo alıyordu birden durdumu kilo alması heç hamiş olmadık sankim bilmiyok
15 kiloyu devirir dediydi dersin

ben herlde 80 falan olurum suan bogazım durmuyo ozman hc durmaz
yeterkı hamıle klakda kılo alak ya

ben bebek telsizi almıştım alt komşuda bile çekiyordu oğlan uyurken bazen telsizi alıp aşağı iniyordum kocam ewde ben aşağıdan sesi duyup geliyom bizimki hiç duymuyordu

bizim mah davulcuları kuculmuss

3 tane cocuk sanırsam kız cocukları davul calıpp ramazan geldı dıye bagırıyolarr :26::26::26: bu saate:44::44:

ben bebek telsizi almıştım alt komşuda bile çekiyordu oğlan uyurken bazen telsizi alıp aşağı iniyordum kocam ewde ben aşağıdan sesi duyup geliyom bizimki hiç duymuyordu

bizde onlarsan alırız benım koca duyar kapı gıcırdasa uyanır zaten yatıyomu oda bellı egıl gozu hep acık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…