Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pasacim cok gecmis olsun cnm merak etmez olurmuyuz bazen aklimizdan geciyor yazdik zannediyos sohbet arasinda kayniyor hayatim
yoksa seni cok sewiyom kendi adima :29: annem
deli kari :110:

kız ne temzliği karnın burnuna geldi nerdeys:9::9::9:oliş napıyo. adı neydi kız olişin
canım evi şöyle bi temizlemiştim işte karnım burnuma geldi valla 1 hafta önce olanlar şimdi olmuyor üzerime :) oğlumda iyi teyzesi dra gittik gecen cuma büyümüş maşallah:nazar: adı güney olacak canım :16::16: sen napıyosun senin oğliş nasıl?
Yesil nasilsin cnm bebus nasil

canım benim merhaba iyiyim sadece mide yanmam fena işte :37: bebişte iyi Allaha çok şükür büyümüş teyzesi :16::16: Allahım isteyen herkese nasip etsin :16::16: kıs buraya yazarken ben kendimi kötü hissediyorum yaaa :43:

kızlarr nerelerdesiniz kimsecikler yok hepiniz face midir nedir ona giderseniz buraya kim gelir olmayanlar ne yapıcak benim gibi mesela:19:

BAŞAAKK sevinç iki günlüğüne kampa gidecem dedi ya bilmiyomusun:57:sevinç izci mi oldu acaba:26:

aa vallahi haberim yoktuuuu:30::30::30::30:

izcimi olmş:19:nasıl izci olmazki o0ndan:63:

canım evi şöyle bi temizlemiştim işte karnım burnuma geldi valla 1 hafta önce olanlar şimdi olmuyor üzerime :) oğlumda iyi teyzesi dra gittik gecen cuma büyümüş maşallah:nazar: adı güney olacak canım :16::16: sen napıyosun senin oğliş nasıl?

canım benim merhaba iyiyim sadece mide yanmam fena işte :37: bebişte iyi Allaha çok şükür büyümüş teyzesi :16::16: Allahım isteyen herkese nasip etsin :16::16: kıs buraya yazarken ben kendimi kötü hissediyorum yaaa :43:

Maasallah cnm Allah saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin kendini kotu hissetme sizden guzel haberler almak umut oluyo bizlere mide yanmasi normal cnm bu haftalarin normal belirtisi mideye yer kalmiyorki bebusten ismide guzelmis adiyla yasasin

herkese merhaba buarada napıyosunuz bakalım canlarım? :16::16::16:
benim eltim burdaydı geçen hafta c.tesi yolculadık sizler naptınız?

karılar bizde burda dağın zirvesinde yayla var ve orda kamp alanı çadırda kamping yaptık :1::1:
bu mevsimde donduk 3 ceket giydim ateş yaktık çook eğlendik:21::21::21:
iliklerime kadar soğuğu hissettik gece sahur yaptık iftar yaptık :21::21::21:

kaynoşta geldimi:25:

ceket kimlerin ceketiydi:34:

evet kıs biri sana sormş kimdi o akraba mı:26:

sende çabuk dönmüşsün naptın köyde annem:21:

ne akrabası kız :27::27::27: oda yasmın kullanıyodu adını hatırlayamadım gecmıste gozmue takıldı:26:

canım cumartesı gıttık pazar gecesı donduk esım bıgumcuk ıznı oldugu ıcın zaten bırazda kalsaydımm kotu borulce olacaktım:27::27::27:

O kari seker yuklemesine gittimi :110:
kocasinin izin gunu ya piyasada yok :110:

ekşi surat:110:

şimdi şeker yüklemesinden geldim:124::124::124:

şeker yük. yaptırcak hamişlere ısrarla seslenmek istiyorum dinleyin:kkk:

açıkçası miden bulanıyo feln diye beni korkuttuklar fakat glikoz un içine limon sıktı hemşire

offf tam bir limonataydı soğuk soğuk içtim hiç midem bulanmadı:21:

kocam evde o yüzden ben gidiyom. bi çimiyimde dinleniyim:12:

arkadaslar bıraz once doktordan gelmıs yumurtam çatlamıs doktorum cok guzel dedı adet gununu beklıcez dedı degerım 17.16 cok mutlu oldum sızce tutma ıhtımalı var mı ya cok heyacanlıyım :)))))))))))

ben buraya yazmıştım :26::26:

hepınıze tek tek atacak vaktım yoktu gec haber verdı esım

gecmıs olsun sana canım:38:
nevar canım gözümden kaçmış olabilir:17::17:
Pasacim cok gecmis olsun cnm merak etmez olurmuyuz bazen aklimizdan geciyor yazdik zannediyos sohbet arasinda kayniyor hayatim
yoksa seni cok sewiyom kendi adima :29: annem
deli kari :110:
:1::1::1:evet deliyim salak gibi bu hastalıga boyun egiyorum :14::14::14:
herkese merhaba buarada napıyosunuz bakalım canlarım? :16::16::16:
benim eltim burdaydı geçen hafta c.tesi yolculadık sizler naptınız?

canım panik atakla geçinip gidiyos sen ne yapıyon :44::44:eltin uzakmı sana sende kaldı şöyle elti bulamadım kardeş gibi geçinek:14::14:

sen niye kötü hissdiyon annem kendini.

benmkide iyi çok şükür cnm şek.testi yaptrdm şimdi şükür rahat geçti

senin olişin adını daha önce söylemiştin hatırladm şimdi:1:

Back
X