Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evi şöyle bi temizlemiştim işte karnım burnuma geldi valla 1 hafta önce olanlar şimdi olmuyor üzerime :) oğlumda iyi teyzesi dra gittik gecen cuma büyümüş maşallahkız ne temzliği karnın burnuna geldi nerdeysoliş napıyo. adı neydi kız olişin
Yesil nasilsin cnm bebus nasil
kızlarr nerelerdesiniz kimsecikler yok hepiniz face midir nedir ona giderseniz buraya kim gelir olmayanlar ne yapıcak benim gibi mesela
BAŞAAKK sevinç iki günlüğüne kampa gidecem dedi ya bilmiyomusunsevinç izci mi oldu acaba:26:
canım evi şöyle bi temizlemiştim işte karnım burnuma geldi valla 1 hafta önce olanlar şimdi olmuyor üzerime :) oğlumda iyi teyzesi dra gittik gecen cuma büyümüş maşallahadı güney olacak canım
sen napıyosun senin oğliş nasıl?
canım benim merhaba iyiyim sadece mide yanmam fena iştebebişte iyi Allaha çok şükür büyümüş teyzesi
Allahım isteyen herkese nasip etsin
kıs buraya yazarken ben kendimi kötü hissediyorum yaaa
![]()
karılar ben kamptan döndümmmm
süper bir hafta sonuydu
siz neler yaptınız bakem![]()
benim kırmızılar gelmedi gecmişte biri sormusta adı aklıma gelmedı şimdik
sanrım bende yanlıslıkla hamıle kaldım![]()
![]()
aa vallahi haberim yoktuuuu
izcimi olmşnasıl izci olmazki o0ndan
![]()
karılar bizde burda dağın zirvesinde yayla var ve orda kamp alanı çadırda kamping yaptık
bu mevsimde donduk 3 ceket giydim ateş yaktık çook eğlendik
iliklerime kadar soğuğu hissettik gece sahur yaptık iftar yaptık![]()
kaynoşta geldimi
ceket kimlerin ceketiydi![]()
evet kıs biri sana sormş kimdi o akraba mı:26:
sende çabuk dönmüşsün naptın köyde annem![]()
O kari seker yuklemesine gittimi
kocasinin izin gunu ya piyasada yok![]()
nevar canım gözümden kaçmış olabilirben buraya yazmıştım :26::26:
hepınıze tek tek atacak vaktım yoktu gec haber verdı esım
gecmıs olsun sana canım![]()
Pasacim cok gecmis olsun cnm merak etmez olurmuyuz bazen aklimizdan geciyor yazdik zannediyos sohbet arasinda kayniyor hayatim
yoksa seni cok sewiyom kendi adimaannem
deli kari![]()
herkese merhaba buarada napıyosunuz bakalım canlarım?
benim eltim burdaydı geçen hafta c.tesi yolculadık sizler naptınız?
sen unuttun diye bizdemi unutak
![]()
canım evi şöyle bi temizlemiştim işte karnım burnuma geldi valla 1 hafta önce olanlar şimdi olmuyor üzerime :) oğlumda iyi teyzesi dra gittik gecen cuma büyümüş maşallahadı güney olacak canım
sen napıyosun senin oğliş nasıl?
canım benim merhaba iyiyim sadece mide yanmam fena iştebebişte iyi Allaha çok şükür büyümüş teyzesi
Allahım isteyen herkese nasip etsin
kıs buraya yazarken ben kendimi kötü hissediyorum yaaa
![]()