Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak karisi yukleme sonucunu aldinmi eyi cimde dinlen
aman kocisin koynundan cikma cicekli elbisenlen :110:
nasil olsa tilota giremiyon
kac kilo aldin 8 oldumu :60:

Menu soran arkidisler
tarhana corbasi
firinda kofte patates
pirinc pilavi
salata
ayran
dondurma
uzum
:56:

bende gelebilirmiyim bbem hiç iftarım olmadı benim aplaaaaaaa:9::9::9:
bende mercimek çorbası deneli fasulye yemegi ve pilav var tatlıyıda yapmıcem dondurma yerik artık karbuz salata :49::49:

Maasallah cnm Allah saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin kendini kotu hissetme sizden guzel haberler almak umut oluyo bizlere mide yanmasi normal cnm bu haftalarin normal belirtisi mideye yer kalmiyorki bebusten ismide guzelmis adiyla yasasin
amin canım sağol :16: evet canım bide benim mide biraz yukarıdaymış ondan çok fazla yanma hissediyomuşum

canım panik atakla geçinip gidiyos sen ne yapıyon :44::44:eltin uzakmı sana sende kaldı şöyle elti bulamadım kardeş gibi geçinek:14::14:

geçmiş olsun canım benim :16::16:
evet canım aslında ben herkesten uzağım :) valla benim şansıma eltim çok iyiii :16:

Basak karisi yukleme sonucunu aldinmi eyi cimde dinlen
aman kocisin koynundan cikma cicekli elbisenlen :110:
nasil olsa tilota giremiyon
kac kilo aldin 8 oldumu :60:

yok kız tartıldım bugün 600gr almşuım sadece

kocişin koynunda napcam bi işe yaramıyo artıkın yat yat kuru kuru nereye kadar:25:

yükleme sonucumu almaya dayanamadım. çok bunaldım eve kaçtım . yarın alırım dedim:kkk:

amin canım sağol :16: evet canım bide benim mide biraz yukarıdaymış ondan çok fazla yanma hissediyomuşum

geçmiş olsun canım benim :16::16:
evet canım aslında ben herkesten uzağım :) valla benim şansıma eltim çok iyiii :16:

benimkide okadar iyiki okadar olur sırtında beni kabeye götürse olmaz:47::47::47::47::47::47:

paşam cım kusura bakma annem hatrını sorcam saoramadım kaç gündür . panikatakın nasıl oldu annem kendini nasıl hissediyosun:38:80 kiloymuşun hayırlı olsun koca totocumm:1:

bende gelebilirmiyim bbem hiç iftarım olmadı benim aplaaaaaaa:9::9::9:
bende mercimek çorbası deneli fasulye yemegi ve pilav var tatlıyıda yapmıcem dondurma yerik artık karbuz salata :49::49:
Gel annem gel
yeni resmimi görmedi zaar:19:
:53::53: inanmiyorum cok sukur suclardan aklanmis yuzunu acmis yapikli kari :29:
yok kız tartıldım bugün 600gr almşuım sadece

kocişin koynunda napcam bi işe yaramıyo artıkın yat yat kuru kuru nereye kadar:25:

yükleme sonucumu almaya dayanamadım. çok bunaldım eve kaçtım . yarın alırım dedim:kkk:
:60::60: eyi oyle olsun sonucu bildir :kkk:
benimkide okadar iyiki okadar olur sırtında beni kabeye götürse olmaz:47::47::47::47::47::47:

:60::60: bayilazam simdiiiiii

Sessa karisi nirde
cakmapollyde yok
bugun topici temizleyen olmadi
:19:
temizlik annenizde cok yogun
giz hadis manti yapiyooo
hade ona gidek:56:

sen niye kötü hissdiyon annem kendini.

benmkide iyi çok şükür cnm şek.testi yaptrdm şimdi şükür rahat geçti

senin olişin adını daha önce söylemiştin hatırladm şimdi:1:
ne bilim sanki yanlış anlaşılacakmışım gibi hissediyorum bikere de sizin için resim eklemiştim ya kızın biri nispet mi yapıyosun diye yazmıştı çok üzüldüm
banada daha geçen cuma yaptı dr şeker yüklemesini 2 bardak içtim aç karnına çok şükür şeker çıkmadı bide bizim bebişin haftası önde gidiyor ultrasona göre 4 ekim çıkıyor sende var mı öyle bi durum?

:) benimde görümce öyle canım :47::47::47::47:

merhaba kızlar

herkeslerin keyfi yerinde maşallah

bende çok yoğunum iftara misafir almakla misafirliğe gitmekle koşturup duruyorum

bayramadaaz kaldı bide bayram temizliğine girişecem iş ev ramazan oruç iftar temizlik derken pestilim çıkıyo yani

Back
X