paşam cım kusura bakma annem hatrını sorcam saoramadım kaç gündür . panikatakın nasıl oldu annem kendini nasıl hissediyosun80 kiloymuşun hayırlı olsun koca totocumm [/Q
ne sen sor ne ben söylüyüm :18::18:
Gel annem gel
inanmiyorum cok sukur suclardan aklanmis yuzunu acmis yapikli kari
eyi oyle olsun sonucu bildir
bayilazam simdiiiiii
sevinççim ben alıntı yapamıyorum panik atakgın belirtilerini alıntı alıp yazarmısın buraya bebem bekliyom başak karısı bilsin
arkadaslar bıraz once doktordan gelmıs yumurtam çatlamıs doktorum cok guzel dedı adet gununu beklıcez dedı degerım 17.16 cok mutlu oldum sızce tutma ıhtımalı var mı ya cok heyacanlıyım :)))))))))))
merhaba kıslar, izmir demi tedavi oluyorsun..
merhaba kızlar
herkeslerin keyfi yerinde maşallah
bende çok yoğunum iftara misafir almakla misafirliğe gitmekle koşturup duruyorum
bayramadaaz kaldı bide bayram temizliğine girişecem iş ev ramazan oruç iftar temizlik derken pestilim çıkıyo yani
arkadaslar bıraz once doktordan gelmıs yumurtam çatlamıs doktorum cok guzel dedı adet gununu beklıcez dedı degerım 17.16 cok mutlu oldum sızce tutma ıhtımalı var mı ya cok heyacanlıyım :)))))))))))
karacal gelmiş kız hos geldın neden artık buraya gelmıyosun:26::26::26:
merhaba kızlar
herkeslerin keyfi yerinde maşallah
bende çok yoğunum iftara misafir almakla misafirliğe gitmekle koşturup duruyorum
bayramadaaz kaldı bide bayram temizliğine girişecem iş ev ramazan oruç iftar temizlik derken pestilim çıkıyo yani
merhaba kıslar, izmir demi tedavi oluyorsun..
Selam hayatim tatli telaslar bunlar
ewet bayramada az kaldi is guc kolay gelsin hayatim
merhaba şekerimohh giriş bakalım ben bişeye girişemiyom artık
kolay gelsin sana
geliyom bacım gelmem mi ama burası ne zaman gelsem kimse olmuyor açıkcası birtek doğru düzgün başağın dr.gelip gidişini sizlerin de tedevilerinizi okuyup çıkyorum ..
ayrıca çarşamba günü gitmek için izmir den dr. arıyorum bilgilerinize...
sevınc hec mı yorulmadın kız
ben kolumu kaldıramıyorum kalkıp mutfaga bı gıdeyım camarlarımı yıkayım m
yok be canım erzurumdayım tayın dolayısıyla sadece hap kullnıyorum canım
yazsana canım biz gelınce cvplarız ama ramazandan berı sahura kadar acıgız
tedavı ıcınmı gıdeceksın
kalk bakalum bir camasirlari at makinayA ONLAR yikanana kadar mutfagi hallet
balkonu yika camasiri ser ve aksam yemegine giris kalk pc basindan hadeee
miskinlesme basak karisi gibi
attım bornozları havluları mutfagım temızdı corbamı koydum zatı sabah yatagımı duzeltmıstım tuvaletımı yıkadım banyon sılmıstım aslıda ıısm yok
yapmam gereken dıp bucak sılıp supurmek ama ona halım ypokkı hemıde hasta olcm ozman yaparım zaten acım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?