Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar
nikolay doğurdu mu,bileniniz var mı?
kızlar sizi sağlık ocağı kendisi aramadı mı,beni dr a gittiğim günün ertesinde aramışlardı,sisteme girer girmez

bu gece sevinç ve belinay karısı yazışmıyorlar hayert yoksam küstüler mi

sevinç cim resmime yorum yapmştın, bende cevap verdm ama sanırım sen okumadan sildim resmi

en sevdiğin arkideşine benziyomuşum

sakın o arkideşin ben olmıyım

pazartesi gününe iyi başlamadık bence pek sohbet edemedik bugün
önümüzdeki günler daha iyi performans bekliyorum canım sıkılıyo zaten kimsede doğru düzgün sohbet etmeyince :/

slm kızlar ne var ne yok bakem görusmeyelı.. ben hep aynı ıste sexı guzel bakımlı.. 90-60-90 hayatıma devam edıyom varmı kılo alıp cırkınlesmeye baslayan aramızda

yok kız paşam ne geçmesi adet oldum biteli 2 gün oldu bu neyin nesi diom şimdi...kasiklarim batiodu bide halam gobegimi çekecekti yarın cektirmeden test yapım dedim...böyle ışte....

kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu.. test yaptım... kasiklarim batiodu arada bi... çift çizgi var bu ne şimdi....
cnm insallah olumludur ama o testlere hec guvenmiyom ben
bu ay 10 gun gunum gecti bendede aynen oyle cikti kan verdim bisi yok
ustelik korunuyok
sessa şehir dışına çıktı

başak ın yanında niye ekşi surat var
yakisiyooo
yok camasir deterjani omo kullaniyom bide mutfak ve banyo icin marc fisfis aldim.
niye kuselim nedenk kusmemizimi istiyon sen
sevinç beni anmamışın,gözümden kaçtı sanma

aaaaa olurmu pihtidasim ahmet bebek ve sen hep aklimdasin

bende guvenmiom bikere daha böyle olmuştu...geçen aylarda adetim geciktiğinde bile böyle çıkmamıştı tek cizgiydi...kısmet yaaa ...yarın kan verim bakalım...nolcak

Bu heriflere ne oldu bugun bizde iftar saati bagirustik :99:
geldi yok yere bana catti
zati butun gunduz yorulmusum bende altta kalmadum
sonra geldi ozur diledi ama sinirlerim atti bir kere

insallah hayatim Rabbim ol desin yeeter
kaynostamusin sen

amin kuzucummm ...evdeyim iftarda kaynostaydim mangal yaptılar :-D sevincim sen corasprin icionmu bana içme dedi balcalidaki asistan dr.kararsızım yaa...napsamki ...iç dio içimdeki ses...:-D

Belinay iyimisin annem
gel nescafe iciyom
hepiciniz gelin hamislerede sut veririk
basak karisi sewmez ama
onada limonata yapak it yesin ciger

amin kuzucummm ...evdeyim iftarda kaynostaydim mangal yaptılar :-D sevincim sen corasprin icionmu bana içme dedi balcalidaki asistan dr.kararsızım yaa...napsamki ...iç dio içimdeki ses...:-D

Afiyet olsun hayatim iciyom datlim 3ay oldu bide folbiol iciyom
kesinlikle tavsiye ederim zarari yokki cik faydasini gordum korundugum halde iciyom doktor gebelikten en az 3 ay once baslanmali dedi

Nikodan haberimiz yok cnm en son annesindeydi dogum yaklasti diye baskada hbr gelmedi.
hayirli dogumu olur insallah

Afiyet olsun hayatim iciyom datlim 3ay oldu bide folbiol iciyom
kesinlikle tavsiye ederim zarari yokki cik faydasini gordum korundugum halde iciyom doktor gebelikten en az 3 ay once baslanmali dedi

bana ebru hanım vermişti zaten ama pihtilasmayi öğrenince balcalidaki dr içme dedi...ebru hanımın yaptırdığı tahlilin sonucunu aldım onda da birçok yüksek ve düşük değerler var ama bi sorun yok demişti...içim bende yaaa hatta dur şimdi içim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…