Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım haber veririm ancak 5 gibi alırım sonucu ama...bu ne yaaa bugün herkes kavga etmiş :-(

canım bazı erkekler komşudan falan bişey istemeyi sevmezler demekki senin kocada sevmiyo

kız snei yumurta yaktı beni çöpler şarj aleti ne oluyo hoşlarınamı gidiyo bizleri kırmak acaba

bizde çöop ıcın hep kavga ederz kocıs dokmeyı sevmıyo bırıkınce benım sınrıler oynuyo yaz gunu gecen dedım bıda dokme her dokmedıgın gun senle konusmayacam ondan berı ara sesı cıkıyo ama dokuyo

boşver sıkma canını bunlar arada olur .. tuz biber dedikleri şey işte..daha dur neler neler bekliyo daha bizi bu günleri hatırladıkça gülücez ilerde bu kadar basit şeylere üzüldük diye
Dogru...
kız snei yumurta yaktı beni çöpler şarj aleti ne oluyo hoşlarınamı gidiyo bizleri kırmak acaba
stres topuyuz biz sankim ama aramiz duzeldi sukur..

kardesler hemde ikiz benimkiside bana ulasamasa kocami arar is yerinden

slm kizlar ilkkez adetim 2 gun gecikti, ama kasiklarim agriyor 3 gun kahferengi akintim oldu ve kesildi gögüslerimde agriyor ama bosunami umutlaniyorum sizce

canım bazı erkekler komşudan falan bişey istemeyi sevmezler demekki senin kocada sevmiyo

hıc sevmez bende gıtmem kı sevmem hele kıyafetlerımı falan bırı kullasın ama onda mecburdum kofte yapacaktım yumurtaları kocıs balık tutmak ıcın goturdu dunde gece geldık bızım marketle aramız var elın kıymalı en yakın komsuya bastım allah senmısın ısteyenn

Ewet belos sende ne soyluyon komsudan aldim diye

ayy o cop mevzuunu hec acmayin birgun tepemi bi attirdi gece 10 da gittim cop attim
sana ihtiyacim yok ben atarim dedim o oldu
geceden kapiya asiyom sabah giderken atiyo
bir market isim felan olsa ben atiyim hemen copumu
bu sicakta nefret ediyom

kızlar ben yatar...hepinize ii geceler tatlı rüyalar....kusler barissin insallah....kafanıza tokadan başka bise takmayin...uzuldugunuzle kalırsınız....öpüyorum Allaha emanet olun...

biliyosun madem keşke söylemeseydin komşudan aldığını

hehe aynı sey benımde basıma geldı gece 10 falan yada gecıyo buralar ıssız yenıyız bagırdım atmadı kendım atarım dedım kapıya cıktım gelmıyo arkamdan korktum da ama attım geldım nasıl guluyo dırek uyumustum

ya bı kac defa daha bısı ıstedım hatta bı gece vaktı kendı ıp ıstemeye yollamsıtı benı bı kere canı kek ıstedı yaparken un bıttı ın al dedım aman yandakı ablandan al dedı sımdı bı umurta ıcın suclu yaptı benı

kızlar ben yatar...hepinize ii geceler tatlı rüyalar....kusler barissin insallah....kafanıza tokadan başka bise takmayin...uzuldugunuzle kalırsınız....öpüyorum Allaha emanet olun...
Gorusuruz datlim dikkat et kendine
sanırsam nazara geldık face bı gruba eklıyım orda sadece kk var ordan bırıde yazmıs kk nazaramı geldık kocıslerle kavga edıyoz dıye

rabamaz ayı herkkez ac ondanmı gerılıyo

Benimkisi oruc tutuyo oda basina vuruyoo

Canim bazen sagi solu belli olmuyo bahane ariyolar oda hazir
bosver duzelir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…