bi bakıma öyle canımm
ben diyorumki eğer bir çocukum daha olursa Allah ın izniyle ikinci baharımızı yaşarız eşimlennn..
şuda doğruki ilk çocuğumda hiç bişey bilmiyodum hiç zevk falan alamadan oldu bittiii patır kütür oldu herşey aniden..
şimdi doya doya yaşmaak istiyorum hayırlısıyla..
doğru söylemiş
evet canım sağlık gibisi yok
önce sağlık sonra huzur bunların değerini bilelim
iyiyim canım sen nasılsın
ya ben maydonozu 2 defa içebildim suyunun tadı kötü.:120:ben o soğanı içebilsem içememki hem bende sürekli olmuyor iltihap bayadır rahattım 3 gündür hortladı yine
bende maydonoz suyu içiyorum
ben varım şu an sanırsam çatır çatır yumurtluyom. incir kürü yapıyorum kuzum inşallah işe yarıyordur.kızlar yumurtlama döneminde olan varmı bide yumurtlama için ilaç dışında yaptığınız bişey varmı
slm hatuncum nasılsn bugün pek gelmedin yğunmuydunselam kızlar nabersiniz
gel burda seni çıkaralımdipteyim sondayım depresyondayım....
ahan da nazmir de dolunaya alındıamiiin
beni öpmüyormusun küstüm
cnm tkb den tırsmana gerek yok. çok cana yakın bi kuruluştur:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ı
slm hatuncum nasılsn bugün pek gelmedin yğunmuydun
kızlar çok yorgunum ama slm vermden gitmek istemedimmmm
keyifler nasıllll yarın cuma inşşşşşşşşşşşşş bu akşamdan geceden ve yarın sabaha kadar tüm dualrınız kabul olsunnnn
saracım pelincim aygün siz geldiniz ben gidiyor gibi oldum ama yeğenim bende kardeşimde gelmek üzere yemek hazırlıyayım sonra görüşürüz
500.sayfaya ben geçtim herkese hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn ilk defa bende varım...cepten bağlandım kotam sınırlı ...
offfff saracım döktürmüşsünnnn...yeni yemek yedim ama hepsinden yiyebilirim hala ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun annem yiyecekler içecekler hazır kızlarda gelsin kutlamaya başlayalım ama önden senle benle eğlenmeye başlayalım
sara bu yemeklerin hepsinden istiyom,şunun şurası kaç saatlik yol,ver kargoya gelsin,banane,banane:102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?