Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah doya doya tadını çıkarırsın en kısa zamanda

saracım pelincim aygün siz geldiniz ben gidiyor gibi oldum ama yeğenim bende kardeşimde gelmek üzere yemek hazırlıyayım sonra görüşürüz

ben o soğanı içebilsem içememki hem bende sürekli olmuyor iltihap bayadır rahattım 3 gündür hortladı yine
bende maydonoz suyu içiyorum
ya ben maydonozu 2 defa içebildim suyunun tadı kötü.:120:
kendisiin yesek işe yararmı o kadar sence

Q

kızlar yumurtlama döneminde olan varmı bide yumurtlama için ilaç dışında yaptığınız bişey varmı
ben varım şu an sanırsam çatır çatır yumurtluyom. incir kürü yapıyorum kuzum inşallah işe yarıyordur.
bu arada sen bizi çok ihmal ediyorsun. en son bize msj yazalı 7 hafta oldu. 8aralıktan bu yana tınlamıyosun bizi.

selam kızlar nabersiniz
slm hatuncum nasılsn bugün pek gelmedin yğunmuydun
dipteyim sondayım depresyondayım....
gel burda seni çıkaralım
amiiin

beni öpmüyormusun küstüm
ahan da nazmir de dolunaya alındı
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ı
cnm tkb den tırsmana gerek yok. çok cana yakın bi kuruluştur

nazemir hatuncum sen maaşallah minderi kimseye kaptırmıyon.
aman hep burda ol. bende işten geldim. bişiler yiyim gelirim

kızlar çok yorgunum ama slm vermden gitmek istemedimmmm
keyifler nasıllll yarın cuma inşşşşşşşşşşşşş bu akşamdan geceden ve yarın sabaha kadar tüm dualrınız kabul olsunnnn

slm kızlarrrrr...sayfayı 500 yapmış olmuşsunuz ....belki benim mesajla 500 olcak...ne kadar sohbetlerinize katılamasamda bi işe yarayim bari

Son düzenleme:
alüüüüüüüüüüüü kimse yokmuuuu ben geldim siz yoksunuz...hadi parti yapacazzzzzzz

slm hatuncum nasılsn bugün pek gelmedin yğunmuydun

yoğundum canım şimdide çok yorgunum uykum var ama sanırım 500 sayfaya ben geçecem gelde parti yapak uykum açılsın

kızlar çok yorgunum ama slm vermden gitmek istemedimmmm
keyifler nasıllll yarın cuma inşşşşşşşşşşşşş bu akşamdan geceden ve yarın sabaha kadar tüm dualrınız kabul olsunnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeterim

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnilk defa bende varım...cepten bağlandım kotam sınırlı ...

offfff saracım döktürmüşsünnnn...yeni yemek yedim ama hepsinden yiyebilirim hala ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk

afiyet olsun annem yiyecekler içecekler hazır kızlarda gelsin kutlamaya başlayalım ama önden senle benle eğlenmeye başlayalım

Son düzenleme:
afiyet olsun annem yiyecekler içecekler hazır kızlarda gelsin kutlamaya başlayalım ama önden senle benle eğlenmeye başlayalım

başlayalım canım benimmm herşey süper onlar gelene kadar bitecek sanırım bunlar:119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…