kızlar onumde bı gofret var o bana bagıryoo yee benı dıye ben ona bbagryomm yemem dıye kım kaznacak acabaayerımde kocıs cokk sey almıss hakımı doldurdummmm :18:
off biz sütlacı hafif tatlı bilirdik
sütlü ya güyaaa
adete yakın tatlımı çekiyor insanın canı aaa ilginç.
evet bugün erken hoprtlamşn. moralinmi bozuk . barştınız mı
kızlar benim boğazım yutkunurken çok ağrıyo halsizliğimde var acaba bademciklerimmi iltihaplanıyo
kapının önünde satıcı vardı bagırmasından uyandım
sabah ugurladım öpüştük ama h:ala aramadı
geçmş olsn cnm belliki oraya doğru gidiyo bademcikler
sütlü ya güyaaa
olsn için rahattır en azından akşam nasıl olsa gelcek
sağol canım misafir olmasa çok iyi olacaktı bu akşam
sağol canım misafir olmasa çok iyi olacaktı bu akşam
ablacım tuzlu suyla gargara yap gecmıs olsun
belinay bak çok eski bi msjını buldum
hala gofret yiyonmu
sara abla tuzlu su ile gargara yap hemen
biizm gittiğimiz bi doktor
hep bunu sööler bize bademcikler iltihaplanmıyor o zmana
sağol tatlım eve gidince yaparım canım bugün oruç değilim zaten
pasa yemedıgıne guluyorum gullacı da mı yemedın hayret nasıl yapmadıngullac cok gusel oluyo ama kunefey ben sevmıyorum tatlının ıcınde penyır hıc guzel degıl
canım daha ne laflar bir bilsen mesela bebegim olmadıgında kapınınönünde oturuyodum altaki çocuklar pazarcı ablama puset sipariş verdim komşu gördü aaa hamilemisin dedi sevincimden dedimki yok günüm 10 gün geçti ama cedsaret edemedim yapamadım test dedim kapı okadar kalabalıkki eşimin amcasının karısı okadar kadının içinde sen her ay haamilesin diye benle dalga geçtitatlım benim davet ettiklerimde sorun yok çünkü kendimi ona göre ayarlıyorum ama bide davetsiz olanlar var işte o kötü
töbe töbe bu millet harbi sapıtmış ha sanki bizim çocuğumuz olsa onlara ne olmasa ne
Allah bi yastıkta ömür boyu mutlu mesut etsin canım
bende ne alsam börülceler aynından ister bide abimize söylesek bizede alır derler töbe töbe yaaaaa
sütlü ya güyaaa
evet ya neden be nyapmadım hemen google amcama soruyum yapayım ben
canım daha ne laflar bir bilsen mesela bebegim olmadıgında kapınınönünde oturuyodum altaki çocuklar pazarcı ablama puset sipariş verdim komşu gördü aaa hamilemisin dedi sevincimden dedimki yok günüm 10 gün geçti ama cedsaret edemedim yapamadım test dedim kapı okadar kalabalıkki eşimin amcasının karısı okadar kadının içinde sen her ay haamilesin diye benle dalga geçtio anki psikolojimi sen düşüneve gelince ne aglamıştım şimdide gelininin bebegi olmyo tüp bebek yaptrıyolar günahlarını almıyım ama gözlerimle gördüm rahim filmi çektirmiş birde emriyo transveri yazıyodu kagıtta beni görünce paanikledi dedim benden beter ol yenge dedim ne laflar dedi oglum bunun orası çürümüş adını dedide burda demiyim utanmaz terbiyesiz kadın
sen ruhsuzmuzun başak karısı benim adetime 10 güm kala tatlı krizim geliyo
evet ya neden be nyapmadım hemen google amcama soruyum yapayım ben
canım daha ne laflar bir bilsen mesela bebegim olmadıgında kapınınönünde oturuyodum altaki çocuklar pazarcı ablama puset sipariş verdim komşu gördü aaa hamilemisin dedi sevincimden dedimki yok günüm 10 gün geçti ama cedsaret edemedim yapamadım test dedim kapı okadar kalabalıkki eşimin amcasının karısı okadar kadının içinde sen her ay haamilesin diye benle dalga geçtio anki psikolojimi sen düşüneve gelince ne aglamıştım şimdide gelininin bebegi olmyo tüp bebek yaptrıyolar günahlarını almıyım ama gözlerimle gördüm rahim filmi çektirmiş birde emriyo transveri yazıyodu kagıtta beni görünce paanikledi dedim benden beter ol yenge dedim ne laflar dedi oglum bunun orası çürümüş adını dedide burda demiyim utanmaz terbiyesiz kadın
sen ruhsuzmuzun başak karısı benim adetime 10 güm kala tatlı krizim geliyo
tatlım böylelerini Allaha havale et cadalozlar ne olacak ben artık lafın altında kalmıyom ben üzüleceğime onlar çatlasın sende öyle yap
lafı sokuyorum zaten kendilerine dedigin gibi
bu arada bir revani olsaydıda yeseydik be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?