Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar onumde bı gofret var o bana bagıryoo yee benı dıye ben ona bbagryomm yemem dıye kım kaznacak acabaa yerımde kocıs cokk sey almıss hakımı doldurdummmm :18:

belinay bak çok eski bi msjını buldum
hala gofret yiyonmu

off biz sütlacı hafif tatlı bilirdik

sütlü ya güyaaa

adete yakın tatlımı çekiyor insanın canı aaa ilginç.

evet bugün erken hoprtlamşn. moralinmi bozuk . barştınız mı

kapının önünde satıcı vardı bagırmasından uyandım

sabah ugurladım öpüştük ama h:ala aramadı

pasa yemedıgıne guluyorum gullacı da mı yemedın hayret nasıl yapmadın gullac cok gusel oluyo ama kunefey ben sevmıyorum tatlının ıcınde penyır hıc guzel degıl
evet ya neden be nyapmadım hemen google amcama soruyum yapayım ben
canım daha ne laflar bir bilsen mesela bebegim olmadıgında kapınınönünde oturuyodum altaki çocuklar pazarcı ablama puset sipariş verdim komşu gördü aaa hamilemisin dedi sevincimden dedimki yok günüm 10 gün geçti ama cedsaret edemedim yapamadım test dedim kapı okadar kalabalıkki eşimin amcasının karısı okadar kadının içinde sen her ay haamilesin diye benle dalga geçtio anki psikolojimi sen düşüneve gelince ne aglamıştımşimdide gelininin bebegi olmyo tüp bebek yaptrıyolar günahlarını almıyım ama gözlerimle gördüm rahim filmi çektirmiş birde emriyo transveri yazıyodu kagıtta beni görünce paanikledi dedim benden beter ol yenge dedim ne laflar dedi oglum bunun orası çürümüş adını dedide burda demiyim utanmaz terbiyesiz kadın
off biz sütlacı hafif tatlı bilirdik

sütlü ya güyaaa

adete yakın tatlımı çekiyor insanın canı aaa ilginç.

evet bugün erken hoprtlamşn. moralinmi bozuk . barştınız mı

sen ruhsuzmuzun başak karısı benim adetime 10 güm kala tatlı krizim geliyo

benımde adet donemınde canım tatlı ceker hemde serbetlı

tatlım böylelerini Allaha havale et cadalozlar ne olacak ben artık lafın altında kalmıyom ben üzüleceğime onlar çatlasın sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…