he heçok seviyorm bebem ya pazarı rahatalıyorum terapi gibibirşey yeşillikleri görünce allaha havale ettim ben
delü karu vallahi sesim evi inletti okadar güldüm yanehele bir gelmesin çıkarken de dedim 6 evde ol hele gelme akşam sana çarpışma yok dedim 4 gündür yüzümü gören yok varsa yoksa oyunu kız bana nazar deydi he önceden istekliydi şimdi yok dün yemin ediyo vallahi çok yoruluyorum işide kolay deiş ya bugün ev sahibinin eşyaları gelicek eşim mont edicek dedim 50 kagıdını alırım temem dedi
görüşrüz bebem
canım 5 gelicek testi bize söylü
cek işşallah allahım vardır ya
Umudumu yitirmiyom Allah buyukhemde ne hasetler kız geçen bize geldiğinde ayran ikram ettiğim bir bardak vardı bir baktım karı aynı bardağı almışbana suyu onunla verdi..saçımı hangi renge boyatsam ertesi hafta aynı,tek bu değilki börülcede öyle kaynoşta ööfff bunların yüzünden memeleket değişmek istiyom ben..
inşaallah sizde yeni ev alırsınız kuzum bizim almamız için daha çok zaman lazım,alacağımızda meçhul ama hiç belli olmaz dimi..
7 ye girecez cnm yeni arabaya cd calarli teyp almayi dusunuyomcanım benim nice kaç senelere bu arada kaç sene oldubenim mayıs 6 11 girdik hediye aldımı hatırlamıyorum 2 kere evlilik yıldönümü yemegi hazırladım tam oturduk masaya hayde misafır geldi o günden donrada yapmadım ben eşim bile diyor aman hanım sakın yemek yapma gene birileri gelir ne yapmayı düşünüyosun hediye babında benim aklıma birşey geldi hamile kalırsam eger bir daha gebelik testini süsülücem vericem eline sonra mutlu son aglaşıcaz dertlenicez gene gidermi deyip üzülücem
nice senelere tatlım sağlıkla,evlatlarınla,kocişinle inşaallah...kız belki sana sürpriz hazırlıyodur erkekler çok ketum oluyolar bu konuda..
kız sen parayamı döktün bu işiye kız kocanın paralarını helal olsun kuzuma..
aman be parayı kendimemi alıyom sanki eve harcadım pazar maarket varya kızlar umutsuz ev kadınlarını seyreden varmı birşey sorucemde:44::44::44:
ben varımmm
Umudumu yitirmiyom Allah buyuk
7 ye girecez cnm yeni arabaya cd calarli teyp almayi dusunuyom
saol tatlim yok annem hic anlamaz oyle seylerden
sorr bende warim
yok yavrum ya tam duşumu aldım dikelrimi fırçaladım giyinicektim benimki biraz yaramazlık istedi sonra dedim markete gidicem o iş olmadan daha çıkaardı 100 tl verdi bana gidersin dedi oldu sana parayla yaptık şaka babında yane yok 100 tl edicek kadınmıyım kız ben dolar euro luk kadınım
yok yavrum ya tam duşumu aldım dikelrimi fırçaladım giyinicektim benimki biraz yaramazlık istedi sonra dedim markete gidicem o iş olmadan daha çıkaardı 100 tl verdi bana gidersin dedi oldu sana parayla yaptık şaka babında yane yok 100 tl edicek kadınmıyım kız ben dolar euro luk kadınım
şimid bu behçet öldüye hani bugün onu veriyolardıda karısımı zehirledi neler oldu :44::44::44:merak eetim birde ilk kadın neden intaar etti ölüsünü buldular :44::44:
tabi kız dolarlar eurolar feda sana...tabiki şaka yaptığını biliyom kzum bende şaka yapıyorum zaten
hahaha belese olmsz paran varmi diyom
para senin itin olsun diyooodolarlik kariiii
sen tekrarınımı izliyosun...behçeti eczacı varya o zehirleyip öldürdü,kadına aşık olduğu için ama polis karısından şüpheleniyo tabi kaynoşta..intihar eden kadında çocuğunun gerçek annesini öldürdüğü için intihar etti..ve sevim ona şantaj yaptığı içinn..
anladım bebem anlaşılıyo sonra degilmi zehirledigi eczanecinin
hımm ok bende götürürüm.böyle tecrübelerini paylaş benimle tatlımm
serayyyyyyyyy hamilemisin canım hadi allah tamamına erdirsin,kan yaptırdınmı???
tatlım adet bittikten sonra çift çizgiyi görmen üstüne görmenden kaynaklanabilir.azmı adet gördünde şüphelenip test yaptın ama iyiki yapmışsın eğer kimyasal değilse hamilesin şimdiden gözün aydın canım.
kızz sen aynaaya bakmıosun snaırım allahım özene bezene yaratmış cnım gözleri güsellll gacı tütütü maşallah kaşı kız kaşı nazarım değmez ama nolru nolmaz heran kıskanabilirim tutun benii :)
ayyy inşallah ama ben bile umutlandım canım benimmmmmmmm hamişsindir umarımmmmmm
günaydın canım biz iyiyiz sne naıslsın bakimm
canım çok tşk ederimmm tarifin için ellerine sağlık
tmm canım ben teşhisi kodum hamişsin ya göbeğin iice çıktı göremez oldun önünü kızımmm güselim işte güselimm hıhhhh
kaynatmaya çalışıoruzz sen napıosun
saol kankam benimmm notlarımı aldımmmm yapçem ben çıkıorum yemeğime koyulım
ohh ohh notlarımı aldım çok harika bişi olcak gibi duruo bi elin nesin var iki elinnn çok şeyii
kızlar seray hamilemi ayyy öyleyse çok sewindimmmmm
Seray hosgeldin cnm kan verdinmi
Kizz seray yazmadan kactimi:26:
eltm birsene saçlarını boyatmıştı dediki ban yenge saçlarımı boyattımya benimki çok beyendi sanki başka biriyle evcilik oynadım dedi geçende eşime dedim saçlarımı boyatıyım dedi boyat dedim gölge yarptırıyım dedim sonra aklım aeltimin yaptırdıgı geldi yok anam vazgeçtim o renkten dedim nedenki dedi gülmekten adama nedenini söyleyemedim hem banada yakışmaz degilmi söylemek eltimi kaynımı gördükçe güzelsin geliyo o laf aklıma gelinceben diyorum karamel yaptırıyım kaşkar saçlar siyah gidermi hangi rengi gider acaba
kolay gelsin bebemiveeetttttt..
yok kisss ne kaçması cenenizin maaşallahi var...oku oku bitiremedim...kanı verdim doktora ben bayag bayag adet oldum dedim yerleşme kanaması olabilir dedi...az olmadı ama dedim olabilir dedi...akşam 5 gibi aricam dr u...
testi neden yaptığıma gelince...kasiklarim batiodu...halam gobegimi çekecekti...dedim bi test yapim...yaptım böle çıktı....umutsuzum ama hayırlısı yinede....
Kiz ne boyatmasi hamis kalirsan nolcek
--ee hadi tembeller şu çocuğa bir kardeş yapamadınız
-- amannn gerçi gelen gidiyor gelen gidiyor (düşüyorya)
-- neyse boşverin hiç uğraşmayın bu size yeter (ağzınızada çok yüzünüzede)
-- yok yok bir tane daha olsun tek olmaz
daha neler nelerrrrr
en baştan istemedik drum filan zararlı vs dedi,ama şimdi mecbur kaldık yavrucum napalım içiyorum 150 mg.ecoprim diye adıda değişik...maşallah canım 4 ay bitmiş kız göbüş bekliyok haaaa
en baştan başlasaydın keşke canım coraspin içiyom ben 100 lük :44:
aaa behçet kalp krizi geçirmemişmiydiiisen tekrarınımı izliyosun...behçeti eczacı varya o zehirleyip öldürdü,kadına aşık olduğu için ama polis karısından şüpheleniyo tabi kaynoşta..intihar eden kadında çocuğunun gerçek annesini öldürdüğü için intihar etti..ve sevim ona şantaj yaptığı içinn..
kızlar künefe yedinizmi ben çok merak ediyorum tadını ben hiç yemedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?