Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlışlarımmm hepinizi öperektennn gidiyorum ben..biraz kısa oldu ama aldım ben pozitif enerjiyi sizlerden:)

yakında sağlam dönecem inşallah ama hala bazı sorunlar devam ediyor...dua edin benim için...sizi seviyorumm..canlarımm..Allahım ne muradınız varsa versin..:16:

canım hep aklımızdasın dualarımızda seninle :16:
dönüşün muhteşem olacak inanıyorum ben :29::29::29::54:

kızlarrr bu arda araba kullanmayıda öğrendim:)hohoyyyyyttt:)

antidepresan kullandığımdan beri heyecan yapmıyorum,baya sakinleştirdi...:)
bende fırsattan istifade arabaya atladım ve attım kendimi yollaraaaaa:)

ohhhh yaa büyük rahatlıkmışş..gelin gezdiriiim sizi karularrr alışveriş merkezine giderikkk:)
canımneden kullanıyousn sende benim gibi panik atakmısın:18::18:
paşa karısı kocasıyla telefonda aşk yapıyor herhal :102::102::102::102:

:1::1:evet canım aşk yaşıyoruz hem evdehem telefonda :9::9::9::9:güzel konuştu 6 evde ol dedim işşallah dedi işşallah maşşallah bilmem 6 evdesin dedim peki karıcım dedi:60::60::60:ben adamı ne yaparım biliyomusun sen şiddetimden korksun eşim yemin olsun bir kere gördü birdaha görmek istez galiba:30::30:bu arada 1 sayfayı göremdim ne yazılıyo diye kk gene ban oyun etti:14::14:
gidiyimde şöyle sponsorunla pazarı yapıyım oh sefam olsun demin facede birşey seyrettim kadım nasıl dövüyo çocugu paylaşsam dicem beddua edersiniz ya yavrum nasılda aglıyor :14::14::14:

iyiyim bende hatunlar:)

bi bakiim dedimmm özledim hepinizi:):16:

yeşilimmmm Allah hayırlı uğurlu etsin bitanemmm:)tebrik ederim..inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın canımmm benimmmmm:49:

sağol canım benim :29: inşallah tatlım inşallah gel yine arada böyle iyi olduğunu duyalım bize yeter :34:

dolunay geldi sonra çim:kkk:

:46::46: ayy ne güzel bende kullanıyom süper bişi :21::21:
başakı pazara götürecem bende
gerçi kapısının önüne kuruluyo ama

sevindim hayatım ohh kullan teybide aç :10::10:

olsun sen beni yinede götür pazara

arabanın camını açar ordan alş veriş yaparım:21::21::21::21::21:

:125: bayılıyom bu smileye :125:

:kkk::kkk: senimi beklicekti
ne çabuk yıkadın rapunzel saçlarını :19:

:21::21::21::21::21::21::21::21:

saçlarımı yıkamadığm için bu kadar kısa sürdü

saçımı topladım fış fış su dökündüm geldim:21::21:

saçımı yıkarsam iki saat şampuanla, havluyla kurula tara örrrrr derkennn ohooo:25::25::25::25::25::25:

bekletseydiniz accık yaaa nasılmş dolunay:38:

Son düzenleme:
Back
X