Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canlarım şu loc u ne kadara alıyosunuz koltuk falanda siliniyomuş heralde onunla bi anlatın bakayım bende alayım bulabilirsem tabisi:44:

sevınc ben neden hasta olmadım :27::27::27::27::27::27::27: bıde yarın olursam 4 gunu pazar denk gelıyo nasıl ıdecem doktora :26::26:

kızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım ıı kapat dedı bende kapattım

5 dk sonra gerı aradı ne yapıyosun dedı ıyım dedımmmm camasır atıyo makıneye balkon yıkayacm deıdm oda sen yıka fıstıgım ben aksam yıkarım ayagın falan kayar sakın yaıkama dedı :1::1::1::1: bende tamam dıdım :38:

o kocanın aynısından bi tanede bende var : )

:19: o doktoru degistir
arastirma hastanesine gidersin :110:

başka doktorada gidicem bakalım onlar ne dicek

canlarım şu loc u ne kadara alıyosunuz koltuk falanda siliniyomuş heralde onunla bi anlatın bakayım bende alayım bulabilirsem tabisi:44:

bulursun cnm amwaycılar pire gibi ürüyolar:25::25::25::25:

heryerde varlar..

sevinç 17.5 tlye sipariş vermş

heryeri silebilirsin, camlarda on numara

hiç iz bırakmıyor, yerlerde falan

içebilirsinde yemek arasında iyi gidiyor:7::7:

şimdi biz bunları deseydik küserdin :19::19::19::19: canımı cektırıyonuz diye :20::20:
:1::1::1:bakorası dogru ne yapayım adetim yakınolsun olan bana oluyo ya:9::9:
Iyyy sensin adanamizin yimekleri cok guzel olur :110:

ben yaparim sana kunefe bayilirim ustunede kaymak koyacan offff pasa yaaa sicak yenir o olsada yisekk

Hee kari yeni ew aldi gitti eski ewe beni otutturdu kira degil sukur ama 4 senedir aritamadim pasagini :110:
canım sen beni yanlış anladım dün patlıcanın dolmasını yaptıya kadım doldurmuş yagı içine kıymanın ondan dedim yoksa güzeldir yemekleriniz aşk olsun :38::38::38:
ya bişey sorcam kan lekesi nasıl çıkar pikem kan olmuş yıkadım ama hala lekesi duruyo çok sinirim bozuldu :/
canım karbonat dök üstüne çıkıyor:32::32::32:
kızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım ıı kapat dedı bende kapattım

5 dk sonra gerı aradı ne yapıyosun dedı ıyım dedımmmm camasır atıyo makıneye balkon yıkayacm deıdm oda sen yıka fıstıgım ben aksam yıkarım ayagın falan kayar sakın yaıkama dedı :1::1::1::1: bende tamam dıdım :38:
kız hemen yüz verme kocişe biraz süründür dur kociş demişken arıyım ne yapıyo:10::10::10:bakalım banada iltifat yapıcekmi:32::32:

:1: Allah sizi emi liseli asiklar gibi :1: ayagi kayarmis giy terligini yika adama is birakma :110:
bakiyomda kendine geldin :1:

canim benim komsu satiyo 17.5 amway firmanin adi
super bir ilac teryerde gozu kapali kullan ustelik bir sisesi cok uzun gidiyo
durulama olayi yok supet camlar icinde siddetle tavsiye ediyom bir kapagi yetiyo
basak karisi bol bulmus iciyomus

benim bu ayki reglim saçma bişey oldu ctesi ve pazar güzel geldi ptesi gündüz biraz işte bugünde kahverengi sulu bi hal aldı bugün yıkanırım heralde..sanırım ilaçlar yüzünden böyle oluyo benden son 2 aydır kahverengimsi şey geliyo dengem şaştı :D

:1: Allah sizi emi liseli asiklar gibi :1: ayagi kayarmis giy terligini yika adama is birakma :110:

durulama olayi yok supet camlar icinde siddetle tavsiye ediyom bir kapagi yetiyo

evet terlıgı var kocısım cıceklı aldıı kaynosum terlıklerı bıel farklı dıyo :1::1::1:

ya normalde ben yıkadıgım zaman kızar kendı yıkar hep bende aksam calsıtırr makınemı daha az elektrk gıder yıkasın ısıne :1::1:

bız hala lıselı asıklar gııbyız bırbırmıze 5 senedır ısmımızle cagırmayız aıle buyuklerı harıc kavga edınce ısmımız solersek bıde ona kavga ederız :1::1::1::1:

fabrikası biizm evin altnda da:7:

kızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım

sevınc ben neden hasta olmadım :27::27::27::27::27::27::27: bıde yarın olursam 4 gunu pazar denk gelıyo nasıl ıdecem doktora :26::26:
Her bunyede farkli etki veriyo bugun yarin olursun c.tesi git bisi olmad
bu barısmak ıcın bahaneydı ama bana balkon yıkatmıyoo neden acaba sureklı bahane buluyo yorgunda olsa kendı yıkıyo ben yıkadıgım zaman kızıyo :44::44::44::44:

Balkonda gorurlerde jacirirlarmi acep
-----------

basak karisi gelis fiyatina aliyo bide kaynosu begenmez :110:
fiyat bile veremedi toz:21: aldigin suya damlat kolay kolay tozlanmiyoo

ben 17 lr alıyom duvarlarda ve sadece genal temzılıkte kulalnıyomm

bide zoom var mutfak dolabınd akulanıyrm
hıımm sağol canım bende bulabilirsem alayım bakim
bulursun cnm amwaycılar pire gibi ürüyolar:25::25::25::25:

heryerde varlar..

sevinç 17.5 tlye sipariş vermş

heryeri silebilirsin, camlarda on numara

hiç iz bırakmıyor, yerlerde falan

içebilirsinde yemek arasında iyi gidiyor:7::7:
kıs burda yok sanki okadar mersinede gitmeme daha var orda var tabi dr git derse gidecem mersinede
iyiymiş fiyatıda uzun gidiyorsa şişesini görmüştüm komşuda oda çok olmuş alalı iskenderundan almış ama

tozda alınıyormu onunla tozla başım dertte :9::9::9::9:
bide koltuk siliniyormu ?yok ben içmem midem yanıyor zaten :37:

evet terlıgı var kocısım cıceklı aldıı kaynosum terlıklerı bıel farklı dıyo :1::1::1:

ya normalde ben yıkadıgım zaman kızar kendı yıkar hep bende aksam calsıtırr makınemı daha az elektrk gıder yıkasın ısıne :1::1:

bız hala lıselı asıklar gııbyız bırbırmıze 5 senedır ısmımızle cagırmayız aıle buyuklerı harıc kavga edınce ısmımız solersek bıde ona kavga ederız :1::1::1::1:

Bizde hic isim kullanmayiz ama askim diye seslenince oglum kosarak geliyor buyur annecim diye
senin askin benim o degil ben senin karinim diyor kopuyoruzz
kocisimde gulum der bana
kavgaliysak isim kullaniriz cok sinir bozucu oluyoo:21:

Back
X