Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi moraller ...ama hasta oldugum halde acaba hamilemiyim die düşünüyorum dünden beri ben izleyemiyorum kocam basket maçı izlio ve bilgisayarı istio vericem birazdan

moraller iyi olsunda gerisi boş önümüzdeki ay sıkı çalışırsın
hem basket seyrediyo bilgisayarıda sana bıraksın

moraller iyi olsunda gerisi boş önümüzdeki ay sıkı çalışırsın
hem basket seyrediyo bilgisayarıda sana bıraksın

hergün bilgisayar onda olurdu şimdi ne zaman vercen diyip duruyoo verim bari napim sıkıldı kocişimmm..bende fatmagülü izlerim artık partiden uzak kalcam ama bunada şükür hiç olamıyordum...

yafffffffffff kimse yok bende kaçtımmmmmmm

hoşgeldin yeterim ne uyuması kız parti yapıyoz hadi sende gel

benim kocişte kurtlar vadisini izliyo

hoşgeldin gamzecim nasılsın canım

hoşgeldin hepimize hayırlı olsunnnn

kızlar saolun bende iyim parti süper yemekler süperrr harika bata da 6 gün kaldı ozamanda inşallahhh yüzlerimizz gülerrrrrrrrrr.......

kızlar çok yorgunum ama slm vermden gitmek istemedimmmm
keyifler nasıllll yarın cuma inşşşşşşşşşşşş bu akşamdan geceden ve yarın sabaha kadar tüm dualrınız kabul olsunnnn
ll
yeter ablacım bizi ihmal etmeyip bi sşlm bile verdiğin için sana tşkler ediyorummmm

[QUOT

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sara hatunum sen de çok sağol topiki sahiplenip biz yokken bile coştuğun için.

ben smleyleri bu kadar çok kullanamıyorum.
neden biliyo musun?
biticek diye korkuyorum

Son düzenleme:
kızlar fatmagülünn yengesi doğruyoo
çok duygulandım bianda ağlamaya başladımmmm ........
allahım.....

o yenge beni pek duygulandırmıyo duygularımı körertti
canım sende çok duygusalsın ama ya bukadar duygusallık iyi değil kendini yıpratırsın

naz emir cim maydonoz suyunun faydasına çok inanıyorum. faydasını gördün mü sen de???
dediğin gibi yaparsam belkim o kadar köttü olmaz tadı..

gamzelal lim annem yerim seni ben ağlama.
gel parti yapak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…