Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız varya yazdıklarının çoğunu anlamıyorum nedense:18: uykum geldi snaırım yada konuyu kaçırdım ben

neresını anlamadım hayatım:44::44:

kaynan hasta oldugun zmanmı yemege cagırdın daha once dedım yok dedım oda genelde hastalık donemınde mısafır agırlar ramazanda kaynosda benım adet duyunca hayırlısı nasıp dedı bende kornuyom ya anne dedım bu basatan dınle :1::1:

neresını anlamadım hayatım:44::44:

kaynan hasta oldugun zmanmı yemege cagırdın daha once dedım yok dedım oda genelde hastalık donemınde mısafır agırlar ramazanda kaynosda benım adet duyunca hayırlısı nasıp dedı bende kornuyom ya anne dedım bu basatan dınle :1::1:

hıı anladım cnm tamam.uykum geldi ondan böyle oldum ben kız:1::1:hadi çıktım ben byeeeeeeeeeee

ayy inşallah bu ayda olmasa eylulde rahım fılmı cekınecem :18::18::18::18:

inşaallah olur...olmazsada çekilrsin canım dert etme kendine şimdiden,hem bir sorun varsa ki inşaallah yoktur çıkar ortaya için rahatlar..bende çekilmiştim ,hemen ardında hamile kalmıştım...

kuzum ben çıkıyorum duş alıcam daha,kocişde sesleniyor öpüyorum seni kocaman:54:yarın içinde kolay gelsin şimdiden:27:

inşaallah olur...olmazsada çekilrsin canım dert etme kendine şimdiden,hem bir sorun varsa ki inşaallah yoktur çıkar ortaya için rahatlar..bende çekilmiştim ,hemen ardında hamile kalmıştım...

kuzum ben çıkıyorum duş alıcam daha,kocişde sesleniyor öpüyorum seni kocaman:54:yarın içinde kolay gelsin şimdiden:27:

iyi geceler canım:16::16::16:

duman ıyı gecler sana da:38::38::38::38:

birsey soracam kızlar mutfak masam cam ortu sureklı kayıyo du kac gundur cıkartım sofra bezı serılıydı cam leke yapıyo dıye yemekden once cıktım s

şeffaf kalın masa ortusu bakmaya 25 tl dedı kocde sımdı dursun ben sana alırım dedı kullanan varmı aranız da oda kayıyomu :31:

kadınlarım sizi çok özledim ağrılarım çoğaldı bu perşembe hastaneye gidecem bakalım ne olacak annemgilde kalıyorum burdan doğuma gidecem....
Canim saglikla dogur insallah
kızlar iş yerinde gizliden giriyorum hemen bilgi verip çıkıcam
her an biri gelebilir..
:18:
sevinç sonra dedikodumu yapar diye hemen girivereyim dedim rapor vermeye:51:

haftasonu mükemmeldi c.tesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik onu biliyonuz.. sonra
gece 2 de eve dönüp mayoları eşyaları alıp yatmadan yola çıktık.. :10:
bir çıktık pazartesi sabaha karşı eve döndük..:1::1:

bolbol deniz kum güneş köye de gittik.. 4-5 farklı yerde minik tatiller gibi oldu..
uyumadan gidince 1 güne çok şey sığdırdık.. (sadece sabah köyde 2-3 saat uyuduk )

şimdi diceksiniz p.tesi salı nerdeydin niye gelmedin.. malesef işe başladım....
:55:yani zaten evden çalışıyordum da artık ofiste çalışıcam:26:

bilgisayarımı da dükkana götürdüm
:19:sebeplerini yazmayayım şimdi uzun olur vakit yok.. merak eden olursa sonra anlatırım..

sonuç itibariyle ben artık evde değilim girip öyle saatlerce yazamayacam büyük ihtimalle
:44:
ama ben kurtlanırım fırsat buldukça girerim merak etmeyin..:52::52::52:
geçmişe sonra bakıcam hepisinizi öpüyorummmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:

NOT1: gelen gidenden dolayı bu mesajı bile bi saatte yazdım sinir oldum
:47:
NOT2: sevinç kesin dönmüşşşş.... çünkü sayfalar gene ışık hızıyla ilerlemişşşş....... çenegül:63:

:110: ben dedim gelir bahaneleri siralar :99: pc niden gitti anlat ben dinlerim :110:
saglıklı bir annelik geçiriyim hamiş yapsın beni allahım :49::49::49:

canım saglıklı al bebegimi kucagına bizim yerimizede kokla olurmu:14::14:

allah sevinç karısının gazabından koruusn hemi :1::1:senin adınada çok sevindim ne güzel işe girmişsin benim kocişte iizn verse ben girerdim ama nerde:14::14:

canım ben iftarı bekliyorum ezan okunsun suyun içine giricem okadar susandım :27::27:bu arada sevinç karısı gelir okursa not veriyorum saat 6 pazara gittik meyva sebzemi aldım sonra bime gittim yogurt yumurta şarkitörümü yaptım eve 8 gibi geldim birazdan yemegimi yiyeycegim ama suyumu içiyim yemek memek gözümde yok yeminle çok susandım ben ya:14::14:
herkeze hayırlı iftarlar benim ekmek kadayıflarım :48::48:
:63: bensiz kalmayin emi siz :110:
:63: :110: :19::kkk:

kocısım bugun gelıncee ayakkabılarımı cokarırmısın dedım pekı dedım egıldımıplerı cozdum kafamı bı kaldırdımm gül almıs :16::16::16::103::103::103::103::98::98::98: bende hemen boynuna sarıldım aslından kus degıldım de bakım oda cıcekle gelmıs kusmus gıbı yaptım :1::1::1:
Vaayyy aaferin kociseeeee
evet canım aslıdna tel konusmaya basladık cıcekle geldı benkonsutumm:38::38::38:

yarında kaynosu aradım bzıe gelıyolar :27:
:110: cokmu gerekler...
ogluna duskun oldugunu soyluyo ama gunlerce konsumasa aramıyo asık degıl kıskanıyo sureklı bole bakıyo:110: tek gelınım :25::25:

pıde yaptıracam canım corba salata karpuzzz tatlı:56:

Vasat bir menu
canim o ortuler kaymiyor kalinligina gore fiyati degisiyo cam gibi madanin tam ustune kestir:8:

Vaayyy aaferin kociseeeee

:110: cokmu gerekler...

Vasat bir menu
canim o ortuler kaymiyor kalinligina gore fiyati degisiyo cam gibi madanin tam ustune kestir:8:

oamzan yarın kocsım kestırsın kalın cam gıbı altına ben tutkalal ortu yapacam :6::6:

kızım ben onlara tek yemek yapamam kı kaynam bana hayatta yardım etmez kesın saat 7 gelırler ben kıyma vardı pıde yaptıracam kaynam pek sever yanada corba salata falan yeter ıstee :19::19: ne yapayım:44::44: zatı zorla geldıler cagırmasam gelın c:44:gırmadı der :31::31::31:

Back
X