- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kadıncıklarım haydin kalkın leynnnn avatayım nasıl olmuş çokmu tatlıyım neeee kızlar resmin yanında yazı eklentisi yapmak istiyorum nasıl olcek![]()
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın![]()
günaydın neşeyle yımırtlayan hanımlarrr![]()
Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlarrrrrrrr sanırım hamileyimmmmm 142 çıktı degerim....dr %90 hamilesin dedi...walla hala bi gariplik var bende inanamiyorum...dr a gidecem tabi ebru hanımdan randevu alabilirsem hemen....dua edin bana...aklıma düşük yapiom gibi gelio hep....
kizlarrrrrrrr sanırım hamileyimmmmm 142 çıktı degerim....dr %90 hamilesin dedi...walla hala bi gariplik var bende inanamiyorum...dr a gidecem tabi ebru hanımdan randevu alabilirsem hemen....dua edin bana...aklıma düşük yapiom gibi gelio hep....
canım sinirlenmekte çok haklısın,gitme sende o zaman bir bahane bul..yada ewlilik yıldönümümüz de kocamla başbaşa olucam de...biz hırsımızı eşlerimizden alıyoruz ewet ama nasıl olursa olsun anneleri işte herkesin anası kendine tatlı oluyor bizim görebildiklerimizi onlar göremiyor maalesef..evlilik yıldönümünüzde küs olmanız kötü olmdu yaaa...belki arar filan barışırsınız..
nereye kayboldun kuzum,,gel rahatlarsın...senin şimdi ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum..
cnm sinirle hareket etme bak bugün sizin gününüz..ne bileyim sen daha deneyimlisin, hastayım başım ağrıyo bile desen olur gitmek zorunda diilsin onu biliyosun..
kesin bakar
Kaynosta ve onun kaynosuda vardi sabah 10 da gitmisler halam biraz rahatsiz yimeklere yardim etmisler
kadin beni sinir etmeyi basardi
kiz tam kalkacaz usulca yanima sokulmus demesinmi yarin degil bir gune komsulari iftara cagiracam sende gel
sinirimden dilim tutuldu kendi tek tek onlari gezmis yemis icmis haberimiz yok
hizmetci gerek oldumu aklina ben geliyom
bide bir terligim var on kez oldu her gordugunde soruyor
adanadanmi aldin bunu
ewet ewe geldim onun yuzunden kocisime bagirdim cagirdim
Bugun evlilik yildonumumuz ve biz kaynanam yuzunden kusus
hayatta herseyi burnumdan getirdi 9 senedir kocamla tanisiyoz bir defa olsun kendi bir sorunumuz icin tartismadik
ama bu kadin yuzunden bosarim ben bu adami adama yazik demeyin bir defa olsun beni savun diyorum
deseki anne benim karim hizmetcimi gezerken tek basina geziyon yardima ihtiyacin oldumu aklina geliyor
bir defa bile demedi beni savunmadi hakkimi helal etmicem
![]()
Canim gitmicem zaten kocamda gitme diyor zaten cuma randevum var adanaya dr gitcem kaynisa demedim bile
benim sinir oldugum sey kocam beni savunmuyor sessiz kaliyor anasida tepeme cikmaya calisiyor
![]()
onlar zaten ailelerine karşı haklı olduğumuzu bilseler bile asla kabul etmezler ve bizede haklısın demezler. ödleri kopuyo analarından bacılarından ben hiç kale almıyorum lafımı söyleyip gülüyorum canım zaten hep kociş yokken yapıyolar öle kalakalıyolar bişey de diyemiyolar kocişe bişey derselerde sende ordaydın oldumu öle bişey hayal görüyo senin zeka küpü kardeşin deyip geçiyorumcanim gitmicem zaten kocamda gitme diyor zaten cuma randevum var adanaya dr gitcem kaynisa demedim bile
Benim sinir oldugum sey kocam beni savunmuyor sessiz kaliyor anasida tepeme cikmaya calisiyor
![]()
gitmicem zaten hayatım evlilik yıldönümümüzü hayatta hatırlamaz o benimle ilgili şeyleri bilmez :18: evet cuma saat 13,30 da randevum varaman gitme...canım çoğu annesine bişey diyemiyor işte..eğer ararsa eşin uzatma sakın en güzel gününüz zehir olmasın,hemde oruçsunuz..ne güzel cumayada doktora gideceksin,bakalım ne dicek doktor sevinc,bakarsın hemen başlarsın çalışmalara![]()
onlar zaten ailelerine karşı haklı olduğumuzu bilseler bile asla kabul etmezler ve bizede haklısın demezler. ödleri kopuyo analarından bacılarından ben hiç kale almıyorum lafımı söyleyip gülüyorum canım zaten hep kociş yokken yapıyolar öle kalakalıyolar bişey de diyemiyolar kocişe bişey derselerde sende ordaydın oldumu öle bişey hayal görüyo senin zeka küpü kardeşin deyip geçiyorum
Canim gitmicem zaten kocamda gitme diyor zaten cuma randevum var adanaya dr gitcem kaynisa demedim bile
benim sinir oldugum sey kocam beni savunmuyor sessiz kaliyor anasida tepeme cikmaya calisiyor
![]()
tatlım erkekler evlendilermi anaları bacıları nedense daha bi kıymete biniyo o yüzden sen ne kadarda onlar haksız desen ve eşinde bunu bilse yinede onlara laf söyletmez bunların hepsi böyle sıkma canını sen kurnaz olacaksın hiç anan bacın haksız böyle yaptı deme sen ver laflarını otursunlar eşinin yanındada hiç bişey olmamış gibi davran onlar çatlasınlar bişey derlersede iftira ediyolar dersin geçer gidersin bugün eşin aramasada sen ara alttan al özel gününüzü mahvetme canım.
gitmicem zaten hayatım evlilik yıldönümümüzü hayatta hatırlamaz o benimle ilgili şeyleri bilmez :18: evet cuma saat 13,30 da randevum var
çalışmalara başlamaya cesaretim yokki sen beni anlıyorsun dimi....
bir defa savunsa olmazmı bende gözüm açık gitmem
çok görüyor bana nefret ediyorum hayatımın her evresinde bu kadının kötü imzası mevcut
![]()
vallahi rüyamda gördüm bu gece
şu an sırf sana bakmaya girdim topike seraycım
kocam evde..rahatszmş doktor iki gün istirahat vermş
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seray hamileeeeeeeeeeeeeeeee
sevinç bi ara kutlama yapak
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: