kız varya yazdıklarının çoğunu anlamıyorum nedense:18: uykum geldi snaırım yada konuyu kaçırdım ben
yok inaşallah ıcmem gecen ay komen kullanmsıtım ıste kist olunca yasmın verdı bakalım yarın dok arıyacam hangı gun cagıracak ona gore ılac verecek
ben çıkıyorum kızlar uzanayım biraz görüşürüz iyi geceleeeeerrrr
hımm anladım canım inşaallah geçmiştirde bu ay yine başlarsınız çalışmalara
neresını anlamadım hayatım:44::44:
kaynan hasta oldugun zmanmı yemege cagırdın daha once dedım yok dedım oda genelde hastalık donemınde mısafır agırlar ramazanda kaynosda benım adet duyunca hayırlısı nasıp dedı bende kornuyom ya anne dedım bu basatan dınle
ayy inşallah bu ayda olmasa eylulde rahım fılmı cekınecem :18::18::18::18:
inşaallah olur...olmazsada çekilrsin canım dert etme kendine şimdiden,hem bir sorun varsa ki inşaallah yoktur çıkar ortaya için rahatlar..bende çekilmiştim ,hemen ardında hamile kalmıştım...
kuzum ben çıkıyorum duş alıcam daha,kocişde sesleniyor öpüyorum seni kocamanyarın içinde kolay gelsin şimdiden
Canim saglikla dogur insallahkadınlarım sizi çok özledim ağrılarım çoğaldı bu perşembe hastaneye gidecem bakalım ne olacak annemgilde kalıyorum burdan doğuma gidecem....
kızlar iş yerinde gizliden giriyorum hemen bilgi verip çıkıcam
her an biri gelebilir..:18:
sevinç sonra dedikodumu yapar diye hemen girivereyim dedim rapor vermeye
haftasonu mükemmeldi c.tesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik onu biliyonuz.. sonra gece 2 de eve dönüp mayoları eşyaları alıp yatmadan yola çıktık..
bir çıktık pazartesi sabaha karşı eve döndük..
bolbol deniz kum güneş köye de gittik.. 4-5 farklı yerde minik tatiller gibi oldu..
uyumadan gidince 1 güne çok şey sığdırdık.. (sadece sabah köyde 2-3 saat uyuduk )
şimdi diceksiniz p.tesi salı nerdeydin niye gelmedin.. malesef işe başladım....yani zaten evden çalışıyordum da artık ofiste çalışıcam:26:
bilgisayarımı da dükkana götürdümsebeplerini yazmayayım şimdi uzun olur vakit yok.. merak eden olursa sonra anlatırım..
sonuç itibariyle ben artık evde değilim girip öyle saatlerce yazamayacam büyük ihtimalle:44:
ama ben kurtlanırım fırsat buldukça girerim merak etmeyin..
geçmişe sonra bakıcam hepisinizi öpüyorummmmmmmmm
NOT1: gelen gidenden dolayı bu mesajı bile bi saatte yazdım sinir oldum
NOT2: sevinç kesin dönmüşşşş.... çünkü sayfalar gene ışık hızıyla ilerlemişşşş....... çenegül
saglıklı bir annelik geçiriyim hamiş yapsın beni allahım
canım saglıklı al bebegimi kucagına bizim yerimizede kokla olurmu
allah sevinç karısının gazabından koruusn hemisenin adınada çok sevindim ne güzel işe girmişsin benim kocişte iizn verse ben girerdim ama nerde
canım ben iftarı bekliyorum ezan okunsun suyun içine giricem okadar susandımbu arada sevinç karısı gelir okursa not veriyorum saat 6 pazara gittik meyva sebzemi aldım sonra bime gittim yogurt yumurta şarkitörümü yaptım eve 8 gibi geldim birazdan yemegimi yiyeycegim ama suyumu içiyim yemek memek gözümde yok yeminle çok susandım ben ya
herkeze hayırlı iftarlar benim ekmek kadayıflarım
çenegül
Vaayyy aaferin kociseeeeekocısım bugun gelıncee ayakkabılarımı cokarırmısın dedım pekı dedım egıldımıplerı cozdum kafamı bı kaldırdımm gül almıs:103::103::103::103::98::98::98: bende hemen boynuna sarıldım aslından kus degıldım de bakım oda cıcekle gelmıs kusmus gıbı yaptım
evet canım aslıdna tel konusmaya basladık cıcekle geldı benkonsutumm
yarında kaynosu aradım bzıe gelıyolar
ogluna duskun oldugunu soyluyo ama gunlerce konsumasa aramıyo asık degıl kıskanıyo sureklı bole bakıyotek gelınım
pıde yaptıracam canım corba salata karpuzzz tatlı
Vaayyy aaferin kociseeeee
cokmu gerekler...
Vasat bir menu
canim o ortuler kaymiyor kalinligina gore fiyati degisiyo cam gibi madanin tam ustune kestir
Belos cimip gelecem burdaysan
burdayım kız basak dedıgı dogru ne cok cımıyonn gıderken cımmedınmı sen :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?