Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız varya yazdıklarının çoğunu anlamıyorum nedense:18: uykum geldi snaırım yada konuyu kaçırdım ben

neresını anlamadım hayatım:44::44:

kaynan hasta oldugun zmanmı yemege cagırdın daha once dedım yok dedım oda genelde hastalık donemınde mısafır agırlar ramazanda kaynosda benım adet duyunca hayırlısı nasıp dedı bende kornuyom ya anne dedım bu basatan dınle

yok inaşallah ıcmem gecen ay komen kullanmsıtım ıste kist olunca yasmın verdı bakalım yarın dok arıyacam hangı gun cagıracak ona gore ılac verecek

hımm anladım canım inşaallah geçmiştirde bu ay yine başlarsınız çalışmalara

hıı anladım cnm tamam.uykum geldi ondan böyle oldum ben kızhadi çıktım ben byeeeeeeeeeee

ayy inşallah bu ayda olmasa eylulde rahım fılmı cekınecem :18::18::18::18:

inşaallah olur...olmazsada çekilrsin canım dert etme kendine şimdiden,hem bir sorun varsa ki inşaallah yoktur çıkar ortaya için rahatlar..bende çekilmiştim ,hemen ardında hamile kalmıştım...

kuzum ben çıkıyorum duş alıcam daha,kocişde sesleniyor öpüyorum seni kocamanyarın içinde kolay gelsin şimdiden

iyi geceler canım

duman ıyı gecler sana da

birsey soracam kızlar mutfak masam cam ortu sureklı kayıyo du kac gundur cıkartım sofra bezı serılıydı cam leke yapıyo dıye yemekden once cıktım s

şeffaf kalın masa ortusu bakmaya 25 tl dedı kocde sımdı dursun ben sana alırım dedı kullanan varmı aranız da oda kayıyomu

kadınlarım sizi çok özledim ağrılarım çoğaldı bu perşembe hastaneye gidecem bakalım ne olacak annemgilde kalıyorum burdan doğuma gidecem....
Canim saglikla dogur insallah
ben dedim gelir bahaneleri siralar :99: pc niden gitti anlat ben dinlerim
bensiz kalmayin emi siz

Vaayyy aaferin kociseeeee
evet canım aslıdna tel konusmaya basladık cıcekle geldı benkonsutumm

yarında kaynosu aradım bzıe gelıyolar
cokmu gerekler...
ogluna duskun oldugunu soyluyo ama gunlerce konsumasa aramıyo asık degıl kıskanıyo sureklı bole bakıyo tek gelınım

pıde yaptıracam canım corba salata karpuzzz tatlı

Vasat bir menu
canim o ortuler kaymiyor kalinligina gore fiyati degisiyo cam gibi madanin tam ustune kestir

Vaayyy aaferin kociseeeee

cokmu gerekler...

Vasat bir menu
canim o ortuler kaymiyor kalinligina gore fiyati degisiyo cam gibi madanin tam ustune kestir

oamzan yarın kocsım kestırsın kalın cam gıbı altına ben tutkalal ortu yapacam

kızım ben onlara tek yemek yapamam kı kaynam bana hayatta yardım etmez kesın saat 7 gelırler ben kıyma vardı pıde yaptıracam kaynam pek sever yanada corba salata falan yeter ıstee ne yapayım:44::44: zatı zorla geldıler cagırmasam gelın c:44:gırmadı der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…