Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar siz devam edin benim zıbarma saatim geldi. sizi çok seviyom

e heralde buraya dökçen içini annem. çok tatlısın sen kocan da sağolsun çırpınıyor senin için demekki o zaman üzme kocanı da mutlu ol lütfe

mutlu olacam canım şu bikaçgün geçsin kırmızılar gitsin sil baştan umutlar devammm

sen boşver onları, onlarda bir çocuk için çabalamak ne demek ondan anlamazlar
dök içini rahatla burda hepimiz aynı süreçleri az çok yaşıyoruz

sen boşver onları, onlarda bir çocuk için çabalamak ne demek ondan anlamazlar
dök içini rahatla burda hepimiz aynı süreçleri az çok yaşıyoruz

sağol ablam yaa ay şu gün bi geçsede yarın daha iyi olcam çok etkilendim şimdi şu fatmagüldende haaa bebek falan off offff
kociş kızmasa ağlicamda kızıyor

sağol ablam yaa ay şu gün bi geçsede yarın daha iyi olcam çok etkilendim şimdi şu fatmagüldende haaa bebek falan off offff
kociş kızmasa ağlicamda kızıyor

oda senin üzülmeni istemiyor onun için ağlamanı istemiyor yarına inşallah daha iyi olursun

slm kizlar nasilsiniz topikte kimse yok bari kendi kendime konusayim dedim kizlar morelim cok bozuk bundan 2 gun once doktara gittim bana dediki RAHMIN EGRI hic boyle hamile kalan varmidir acaba dusun dusun kafayi yiyecegim ilk defa bana bunu soylediler hep yumurta tembelligin var diyorlar dun ovlasyon test yaptim cift cizgi cikti.anlamadim yani

Son düzenleme:
elimden geldiğince not etmeye çalışırım canım benim
sağol ablacım çok iyi olur valla:116:
cnm yumurta tembelliği olabilir tabii. bende de var. ama bu hiç bi zaman yumurtlamdığımız anlamına gelmiyo bence.
hem sen hiç ggelmiyorsun neden bakimm
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaar
günaydın hatuncum nasılsın evine yerleştinmi tamamen

günaydınn hayırlı cumalar herkese
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaar
günaydınnn ablacımmm nasılsınn hayırlı cumalar
tatlı myhus um nasılsın kuzum sanada gnaydın.
akıllı ama haylaz kocacın geometri çalıştırdı mı sana

kuzum hayırlı cumalar sanada günaydınn bebem ben bugun cok iyiyim hiç birsey benden degerli degil cok neseliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…