yeter ablacım bizi ihmal etmeyin bi sşm bile verdiğin için sana tşkler ediyorummmm
[QUOT
sara hatunum sen de çok sağol topiki sahiplenip biz yokken bile coştuğun için.
ben smleyleri bu kadar çok kullanamıyorum.
neden biliyo musun?
biticek diye korkuyorum
naz emir cim maydonoz suyunun faydasına çok inanıyorum. faydasını gördün mü sen de???
dediğin gibi yaparsam belkim o kadar köttü olmaz tadı..
gamzelal lim annem yerim seni ben ağlama.
gel parti yapak
500. sayfamız
topikimizin neşeyle yumurtlıyan hatunlarına
hayırlı uğurlu olsunnn
haydi kızlar votkalar nerdeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 307962 Eki Görüntüle 307962 Eki Görüntüle 307962 Eki Görüntüle 307962 Eki Görüntüle 307962
Eki Görüntüle 307963 Eki Görüntüle 307963 Eki Görüntüle 307963 Eki Görüntüle 307963 Eki Görüntüle 307963
haklısın bugünde limonlu sodalar içelimkız bugün perşembe gecesi içmesekmiki :26:
haklısın bugünde limonlu sodalar içelim
ayol ben geldim parti taifesi gitti
kuzucum madem en devamlı müdavimi sendin buranın, benden bilem çok giriyon. o zaman senden bişi isteye bülür müyümevet herkes dağıldı bende devamlı mudavimi burdayım bekçisi gibi oldum buranın
canım sen bakma çok yemeklere canın falan çekecek şimdi
:119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bebişim nasılsın sen bakim. kocişe iş yaptırıyon mu yine aslanım benim beeeeeeeeeistedi bile ama sara göndercek bana
kuzucum madem en devamlı müdavimi sendin buranın, benden bilem çok giriyon. o zaman senden bişi isteye bülür müyüm
şimdik ben bazen yeni gelen ve bilgilerini beyan eden arkadaşları kaçırıyorum her daim burada olmadığım için.buyur yapabileceğim birşeyse neden olmasın
e heralde buraya dökçen içini annem. çok tatlısın sen kocan da sağolsun çırpınıyor senin için demekki o zaman üzme kocanı da mutlu ol lütfecanlarım napıyosunuz?
ben kırmızıları gördüm ama çok fazla üzülmemiştim
takii arkadaşlar bana senin çocuk yok ya anlamazsın
diyene ve tek sohbetleri çocuk olana kadar
üstüne bide alışverişe gittik kocişle tam kasanın orda bir bebiş maşallah nasıl tatlıydı gözler boncuk boncuk bana gülümseyene kadar
şimdi çok üzgünüm
kocişim mutlu olayım diye ne istersem aldı
ama benim mutlu olmam için bebişimi sağlıkla kucağıma almam lazım heralde
ayy sizede içimi döktüm ama arada olur idare edinnn
şimdik ben bazen yeni gelen ve bilgilerini beyan eden arkadaşları kaçırıyorum her daim burada olmadığım için.
atıyorum erken yatıyorum ve gece 10da ve ya 11de gelen kızlar oluyor.ben göremiyorum ertesi sabahta geçmişi pek okuyamıyorum. çünkü çok birikmiş oluyor.
ben yokken bi hatun gelipte bilgilerini paylaşırsa not alırmısın be annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?