Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum hayırlı cumalar sanada günaydınn bebem ben bugun cok iyiyim hiç birsey benden degerli degil cok neseliyimmm
hayırlı cumalar annem afferin sana bizim topikin hatunlarına da bu yakışır. bu ay olmazsa bir dahki ay neşeyle yumurtlarız kuzum
kafana kaliteli tokadan başka bişi takmıycaksın derler

günaydın kızlar şu mukaddes cadısı doğurdu, şu saf rahmi de gebe bıraktı yaaa yuhhhhh bize, dün adetimin 11, günü ovülasyon testi yaptım cillop gibi tek çizgim vardı:95:

ALLAH; dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır,

Geciktiriyorsa sabrınızı artırır,

Eğer kabul etmiyorsa bilin kisizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...

Unutmalayalım ki;

Rabbim ihmal eden değil, imtihan edendir.

Tüm topik Hayırlı Cumalaaaarr!...

günaydın kızlar şu mukaddes cadısı doğurdu, şu saf rahmi de gebe bıraktı yaaa yuhhhhh bize, dün adetimin 11, günü ovülasyon testi yaptım cillop gibi tek çizgim vardı:95:
hay gidi hatun sen niye uğraşıyon daha bu yaştan sonra yumurtluycam diye.
sıranı savmışsın sen annem boşver. bırakta biz yumuartluyak. kayalarına kurban günaydın

kız ne güzel yazıvermişin helal sana

hayırlı cumalar annem afferin sana bizim topikin hatunlarına da bu yakışır. bu ay olmazsa bir dahki ay neşeyle yumurtlarız kuzum
kafana kaliteli tokadan başka bişi takmıycaksın derler
evet kuzum aynen öyle takmıyorum artık dün misafirim vardı evde kaynanama okadar uyuz oluyorumki anlatamam ama onu bile takmıyorum artıkk bugun cok mutluyum niye bilmiyorumm msafir getiriyo evime bir haber dahi vermiyo kadın ya sinir bende ona göre kendimi toparlarım demi yani bide evimi benden habersiz gezdiriyo herkeze uyuz oluyorum sanki o dizmiş gibi evimi bir görsen nasıl kasılıyo nasıl kasılıyo anlatamam pınar yok zevkliymiş diyolar aynı benim gibi demezmicok güldüm orda yaa bende birseyler hazırlıcam diye ugrasıyorumm neyse takmıyorum kafama tokadan baska birseyyy hayat cok güzellll
günaydın tatlımmm hayırlı cumalar allahım bu mübarek günün hatırına dualarımızı kabul etsin insallahh
hayırlı cumalar kızlar
bi selam verip kaçıcam,başım felaket ağrıyo

hayırlı cumalar canımm günaydınnn gecmiş olsun benimde dün feci agrıyodu basımmm

he ya çalıştırdı ama belim feci ağrıyo açıları tam hesaplayamadı sanırsam akşama göstercem ona ben
sen de ona mı göstercen
karı koca iyi anlaşıyosunuz annem siz maaşallah.
o sana gösteriyo sen ona gösteriyon

canlarımm günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
kızlar dün aklıma takıldı bu bebeğin kalp durması olayı kan pıhtılaşmasından oluyomuş yüzde doksan öyle duydum topikte
aranızda düşüğünün sebebi kan pıhtılaşması olan varmı?

günaydınnn bat yoldasımm hayırlı cumalarr
Eki Görüntüle 308112

günaydın kızlarrrr...mutlu umutlu günler diliyorummm..
günaydınnn tatlımm hayırlı cumalar biz hep umutluyuzz canımm bu topige gelen herkes umutla geliyoo mutlu dönüyoo ben öyleyimm
Günaydınnnn hanımlarr hayırlı Cumalar olsunnnnnnnnnnnn:)

günaydınnnn balların en tatlısı arım balım petegimmm nasılsınnn hayırlı cumalar sanadaa

kuzum bak ben şunu keşfettim artık; herkes beni ben istediğim kadar üzebilir.
şöyle anlatiyim annem en basit örnek olarak, bizim odamızda elektrikli soba yanıyor gündüz, akşama eve gittiğimde oda sıcak oluyor bende dışardan üşüteyer gelmişim ısınıyorum bi güzel.
kocamın babası hergün kesin o sobayı kapatıyor, kendisi akşama kadar sıcacıksoba başında oturuyor, ama bizim odaya girip sobayı kapatır ve ben soğuk odaya gelirim hergün.
bu benim çok sinirimi bozardı ama artık farkediyorumda çokta takmıyorum.
:76:
çünkü o adam beni ben istediğim kadar üzebilir. ve ben istemiyorum beni üzemiyor sinir edemiyor. ohhhh çok şükür herşey bizde saklymış meğer..
evlendim evleneli burnumuzdan getirdiler evliliği ama artık öyle olmuyor çünkü takmıyorum.
kocamı seviyorum, o da beni seviyor aşığız hala ilk günki gibi önümüzde mutlu yarınlar var, hayallarimiz var, elele verip yapmaya çalıştığımız bir yuvamız var

ohh içim açıldı valla

sen de ona mı göstercen
karı koca iyi anlaşıyosunuz annem siz maaşallah.
o sana gösteriyo sen ona gösteriyon

biz kartları açık oynuyoz başağım daha eyi oliiiyyy

Eki Görüntüle 308112

günaydınnnnnnnnnnn aminnnnnn

günaydınnnn güzel bi cuma olsunnn allahım tüm dualarımızı kabul etsin aminnnnnnnn

günaydınnn tatlımmm

günaydın fıstığım bu gün iyi olmana sevindim moral bozmak yok kayganaları da boşverin

bizimki geçen gün benim iş yerine uğradı iş arkadaşlarımdan biriyle muhabbete dalmış

işte maharifetlerini anlatıyo 2 günde 1 yelek örüyorum bilmem ne filan

valla o yelekleri süeterleri biz hiç görmüyoruz anne hep kendine müslümansın dedim şakayla karışık

harıl harıl hırka örüyo şimdi bana altında kalamaz lafınn

yine de seviyorum kayganacımı yaa iyidir iyi :44:

Son düzenleme:
günaydın yeşilim nasılsın annem güne nasıl başladın hangi tarafından kalktın??

Eki Görüntüle 308112

günaydın cnmmm iyi gördüm seni maaaşallah bööle bi enerji dolusun sankim yumurtluyonm u ne
​dolunayım nasılsın annem tükanı niye sen açmadın bugün

hastayım kısss...ama ateş gibi yanıom hele sabahları kalkınca nasıl sıcak oluyomm...yumurtluyommu acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…