hayırlı cumalar annem afferin sana bizim topikin hatunlarına da bu yakışır. bu ay olmazsa bir dahki ay neşeyle yumurtlarız kuzumkuzum hayırlı cumalar sanada günaydınn bebem ben bugun cok iyiyim hiç birsey benden degerli degil cok neseliyimmm
hay gidi hatun sen niye uğraşıyon daha bu yaştan sonra yumurtluycam diye.günaydın kızlar şu mukaddes cadısı doğurdu, şu saf rahmi de gebe bıraktı yaaa yuhhhhh bize, dün adetimin 11, günü ovülasyon testi yaptım cillop gibi tek çizgim vardı:95:
günaydın kuzum koca evde yok mu naz yap nazzzzhayırlı cumalar kızlar
bi selam verip kaçıcam,başım felaket ağrıyo
ALLAH; dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır,
Geciktiriyorsa sabrınızı artırır,
Eğer kabul etmiyorsa bilin kisizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...
Unutmalayalım ki;
Rabbim ihmal eden değil, imtihan edendir.
Tüm topik Hayırlı Cumalaaaarr!...
tatlı myhus um nasılsın kuzum sanada gnaydın.
akıllı ama haylaz kocacın geometri çalıştırdı mı sana
evet kuzum aynen öyle takmıyorum artık dün misafirim vardı evde kaynanama okadar uyuz oluyorumki anlatamam ama onu bile takmıyorum artıkk bugun cok mutluyum niye bilmiyorumm msafir getiriyo evime bir haber dahi vermiyo kadın ya sinir bende ona göre kendimi toparlarım demi yani bide evimi benden habersiz gezdiriyo herkeze uyuz oluyorum sanki o dizmiş gibi evimi bir görsen nasıl kasılıyo nasıl kasılıyo anlatamam pınar yok zevkliymiş diyolar aynı benim gibi demezmihayırlı cumalar annem afferin sana bizim topikin hatunlarına da bu yakışır. bu ay olmazsa bir dahki ay neşeyle yumurtlarız kuzum
kafana kaliteli tokadan başka bişi takmıycaksın derler
günaydın tatlımmm hayırlı cumalar allahım bu mübarek günün hatırına dualarımızı kabul etsin insallahhgünaydın kızlar şu mukaddes cadısı doğurdu, şu saf rahmi de gebe bıraktı yaaa yuhhhhh bize, dün adetimin 11, günü ovülasyon testi yaptım cillop gibi tek çizgim vardı:95:
hayırlı cumalar kızlar
bi selam verip kaçıcam,başım felaket ağrıyo
sen de ona mı göstercenhe ya çalıştırdı ama belim feci ağrıyo açıları tam hesaplayamadı sanırsam akşama göstercem ona ben
he ya çalıştırdı ama belim feci ağrıyo açıları tam hesaplayamadı sanırsam akşama göstercem ona ben
günaydınnn bat yoldasımm hayırlı cumalarrcanlarımm günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
kızlar dün aklıma takıldı bu bebeğin kalp durması olayı kan pıhtılaşmasından oluyomuş yüzde doksan öyle duydum topikte
aranızda düşüğünün sebebi kan pıhtılaşması olan varmı?
günaydınnn tatlımm hayırlı cumalar biz hep umutluyuzz canımm bu topige gelen herkes umutla geliyoo mutlu dönüyoo ben öyleyimm
Günaydınnnn hanımlarr hayırlı Cumalar olsunnnnnnnnnnnn:)
kuzum bak ben şunu keşfettim artık; herkes beni ben istediğim kadar üzebilir.evet kuzum aynen öyle takmıyorum artık dün misafirim vardı evde kaynanama okadar uyuz oluyorumki anlatamam ama onu bile takmıyorum artıkk bugun cok mutluyum niye bilmiyorumm msafir getiriyo evime bir haber dahi vermiyo kadın ya sinir bende ona göre kendimi toparlarım demi yani bide evimi benden habersiz gezdiriyo herkeze uyuz oluyorum sanki o dizmiş gibi evimi bir görsen nasıl kasılıyo nasıl kasılıyo anlatamam pınar yok zevkliymiş diyolar aynı benim gibi demezmicok güldüm orda yaa bende birseyler hazırlıcam diye ugrasıyorumm neyse takmıyorum kafama tokadan baska birseyyy hayat cok güzellll
sen de ona mı göstercen
karı koca iyi anlaşıyosunuz annem siz maaşallah.
o sana gösteriyo sen ona gösteriyon
Günaydınnnn hanımlarr hayırlı Cumalar olsunnnnnnnnnnnn:)
günaydınnn tatlımmm
günaydın yeşilim nasılsın annem güne nasıl başladın hangi tarafından kalktın??canlarımm günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
kızlar dün aklıma takıldı bu bebeğin kalp durması olayı kan pıhtılaşmasından oluyomuş yüzde doksan öyle duydum topikte
aranızda düşüğünün sebebi kan pıhtılaşması olan varmı?
günaydın cnmmm iyi gördüm seni maaaşallah bööle bi enerji dolusun sankim yumurtluyonm u ne
​dolunayım nasılsın annem tükanı niye sen açmadın bugünGünaydınnnn hanımlarr hayırlı Cumalar olsunnnnnnnnnnnn:)
günaydın yeşilim nasılsın annem güne nasıl başladın hangi tarafından kalktın??
günaydın cnmmm iyi gördüm seni maaaşallah bööle bi enerji dolusun sankim yumurtluyonm u ne
​dolunayım nasılsın annem tükanı niye sen açmadın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?