Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:57::57::57: ne asilamasi daha yolun basindayken olmadi tup yaptirak :57:

:110: sewiyom ben onu :110: senide sewiyom :63: ne war

:18::18::18::18::18::18: param olsa tup yaptıracamda devler karsılamıyo yasım kucukmus :18::18::18::18: ama annem bana bıraz para verecek onla dusunuyom

:101::101::101::101::101::101:

benım menude hersey var corba dunden vardı kımse ıcmedı :1::1: kahvaltılık sucuk falan :24::24::24::24:

Bayiliyom bu karilarin kiskancliklarina :29:
hepinizi sewiyom uleynn
:18::18::18::18::18::18: param olsa tup yaptıracamda devler karsılamıyo yasım kucukmus :18::18::18::18: ama annem bana bıraz para verecek onla dusunuyom

:101::101::101::101::101::101:

benım menude hersey var corba dunden vardı kımse ıcmedı :1::1: kahvaltılık sucuk falan :24::24::24::24:

:20::20: o parayi dogacak bebelerine harcarsin:4::4: deli kariii

Bayiliyom bu karilarin kiskancliklarina :29:
hepinizi sewiyom uleynn

:20::20: o parayi dogacak bebelerine harcarsin:4::4: deli kariii

anenmde ole dedı odasını yaparsın dedı ama ben odaya bana takılan altınlarla yapacam yoksa kaynnam onlarıda alır :19::19::19:

annemım davası var ordan para beklıyoz gelırseee 1 sene bulur ozman bebk olmsa cıdden dusunuyorum

selam canlarım napıyosunuz ? bi bakayım dedim sizlere şimdi gelir eşim çıkarım bi selam vereyim dedim :16::16::16::16:

kızlar kaynnam kya gıdınce oraya ınmekden kurtuldum sankı

kucuk borulcee de gıdecekmıs o gıderse bende ınemm buyuk borulce ıle konusmuyoz :19::19::19::1::1::1::21::21:

yokluğumda muhabbet pek ilerlemiş :19:
bende yarın akşam yapıcam ağda hiç sevmiyorum yaa :(:(
ctesi günü büyük ihtimalle görümcemlerdeyiz iftarda
pazar günüde eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla gitcez iftara yani öle konuştuk bilmiyorum bi değişiklik olur mu
kedim düşük yaptı yani ben öyle sanıyorum :( kedi bile bebek yaptı ben yapamadım diye çok söylendim ve kediyi vericek ev arıyorum harıl harıl yoksa sıyırcam :52:

anenmde ole dedı odasını yaparsın dedı ama ben odaya bana takılan altınlarla yapacam yoksa kaynnam onlarıda alır :19::19::19:

annemım davası var ordan para beklıyoz gelırseee 1 sene bulur ozman bebk olmsa cıdden dusunuyorum

senin yaşın küçük diye sana tüp yapmazlar canım...

Gecmisle bogusan karilarrrr :110:
kiz yarin 13:30 da dr kontrolum var:18::18:
sabah adanaya gitcem net paketim dolmus
yukletmicem ozleyin anacim beni
buyuk ihtimalle c.tesi donerim :110:

seni çok iyi anlıyorum..bende panik atak hastasıyım..düğünümde bile nöbet geçirdim..allahtan düğünümün sonuydu: ) daha sonralarıda oldu tabi hop acile..kayınvalidem demişti ki 2 tokat atcaksın bak nasıl kendine geliyo tabi şaka yapıyo..bende dedimki anne insan keyfi olarak böle bişey yapar mı dedim..rabbim görüyo haStalıkla şaka olmaz..helede bu hastalıkla ...

yazdım sanki yazmamışmıyım :S bu aralar napıyom nediyom farkında diilimki anacım :s doktora gittim önemli bi konuşma olmadı.ben karı koca 2 doktora gidiyorum biri olmazsa öteki aşılamammı erkek olan yaptı..ben salı günü kadın olana gittim..son çare tup bebek mi dedim oda eşim öyle dediyse öyledir dedi..bende ara vermek istiyorum dedim.olur bi sorun olmaz dedi..sadece bukadar..
soğan kürüne ramazandan sonra anca başlayabilirim öğlen akşam içiliyomuş..yumurtlama günümü hesaplayıp ona göre bi şansımı denicem bakalım nolcak..
canım allah diyorumki rabbim ban inanmayana ne olur şöyle bir saat verde görsün diyorum sonra karşılarına geçip gülücem ahanda böle:9::9::9:bak sana brişey anlatıyım ben bu hastalıgı oldum olmasınada hocalıkta olmuşun yıldız name açtı hoca korku damarlarım üst üste gelmiş fındık gibi düyümlenmiş sonra hocalık yemin olsun bir kurşuncuya gittim kadım birdaha sana bakmam dedi kadın ban kurşun dökmüş hastanelik olmulş bir hocaya gittim oda ne nama zkılabilmiş nede o gün uyuyabilmiş benim yıldıızm çok düşük bebem nazar çok çabuk geliyorumneyse memlekete gittik halimi görsen kafayı yersin ablam anneme anne ben paşayı bize götürüyüm biraz kalsın demiş neyse götürüd beni allahım nefesim kesiliyo yerimde duramıyorum içeri dışarı çıkıyourm :43::43:ban bir bagırdı ablam kendine gel salak sen yapıyosun abla dedim kendiliginden geliyo dedim inanmadı daha halen diyor kendim yapıyosun salak dedi evin ayrı bir yedigin arkadfna biri önünde dedi bizim gibi birmisinki coşuyosun diye bir güzel bagırdı dedimki abla allah sana şöyle 5 dakika versin bakalım yerinde duruyormusun dedim sonra istanbula geldim sene oldu gitti gen memlekete bunlar otobüsten indiler arkadaşıyla bende 2 kattan balşkondan bakıyorum bende büyük ablama diyoruki ablam kafasınımı açmış banamı öle geliyo çıktılar üst kata sarıldı öpüştük abla dedim ne oldu demezmi sorma kardeş senin gibi oldum :53::53::53::53:o akşam yatıyoduk bir hırlam sesi öyle böyle degil abla dedim ne oldu paş nefes alamıyorum çarpıntım var ccanım çıkıcak gibi oluyo dedi kalktım besmelemi çektim üstünü açtım elini tuttumkorma ben yanındayım dedim götürüdm balkona derin nefes al burnundan al agzından ver dedim ay çok kötüyüm dedi sonra çöktüm yere ellerini tuttum gözlerimin içine bak bayılıcam dedi san dedigimi yap gözlerimin içine bak dedim nefesim dedi tekrar et dedim dedigimi selvat getirtirdim ama dili dönmüyo garibin korkudan hadi ama dedim dilim uyultu dedi suratım uyuştu biliyosun bu panik atagın ilk evreleri sende öyleysen bilirisin sonra dedim alş suyu iç agzına götürdü elelrinin titremesinden içemiyomu san ver şunu dedim okuyum sonra okudum suyu suratına fırlattım kendine gelsin diye titremeye başladı deidm sakim ol bak birşeyin yok beyninin sana oyunu deidm ne olur tek bırakma beni dedi sarıldım sonra şunu dedim la ilahe illaallah muhammeden resul allah dedirttim 10 kere sagına soluna aşagı yukarı bedenine sürdüm elimi sonra tetrar et dedim allahım beni çemberine al ne olur sen istemediketn sopnra bana kimse dokunmaz çokk acizin yalvarraım beni yanlız sesnsiz bırakma dedim sonra yavaşladı çarpıntısı sonrası malum ben sana inanmadım dedigin gibi allahtan geliyo dedi geldinmi lafım adedim bu ne mala ne mülke nede rahatlıga bakmıyo dedim sen okadar sene neler çekmişsin dedi agladı durdu sana haksızlık yaptım dedi şimdi ben rahatsızlansam öyle yapıyourm :16::16:rabbimden geldi bu hastalık evreleri çok allah benim ve senin gibi olanlara yardım etsin çeken biliyo malesef allah bizim kaynanalara 5 dakika versinde görsün bakalım neasıl oluyomuş :47::47::47:işim garibi 3 kızız üçümüzde panik atagız eee kaynanalarda çekince:9::9::9:
sevinç ağdasını yapmş kocasının süprizden haberi yok:21::21:

kukuşu da aldınmı:110:
:1::1::1::1:kız bir gidekte tezt eden iyi yapmışmı diye:1::1::1:
havanı yisinlerr:56:
dewam et kız arkandayım hemşom benim...nasılsa akşama çarpışacan sonra devam ettiremezsin:9:
:27::27::27:kız ne fane çarpışırlar şimdi ara verdilerya dadı çıka çıka len bu topige geldim ahlakım bozuldu vaallahi benböyle konuşan bir karı degilim bilginize:9::9:
:60::60::60::60:nasıl olacak kız o ne yaptıracanki adama:53::53: abovvvvvvv

:1::1::1::1:vurucak kırbacı vurucak kırvbacııı:60::60::60::60:o acıdan ah deyince ode dövüyoya zevkten oh olsun dicek :60::60::60:

pazar günüde eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla gitcez iftara yani öle konuştuk bilmiyorum bi değişiklik olur mu
kedim düşük yaptı yani ben öyle sanıyorum :( kedi bile bebek yaptı ben yapamadım diye çok söylendim ve kediyi vericek ev arıyorum harıl harıl yoksa sıyırcam :52:
bende hiç sewmiyorum ama mecbur..keşke kadınlarda sadece saç,kaş ve kirpik olsaydı..

kız haber veremicekmisin sen şimdi bize yaa ben çok merak ederim seni..

senin yaşın küçük diye sana tüp yapmazlar canım...

yas onemlı mı ozeldede bılmıyodum :44::44:

kocan ozlesın anm senı :1::1::1::1::1: benımd eyarın ınsallah hayırlı haberler donerız:16::16:

kız ben anlamadım siz aynı apartmanda mı yaşıyorsunuz:44:

yok aynı semtde aramzda mesafe var bız yukarı tarafda oturuyoz hep asagı dıyruz onların eve oyuzden ınmekden bahsedıyom:31::31:

Ona gerek kalmayacak bocugun gelecek insallahhh
kızlar kaynnam kya gıdınce oraya ınmekden kurtuldum sankı

kucuk borulcee de gıdecekmıs o gıderse bende ınemm buyuk borulce ıle konusmuyoz :19::19::19::1::1::1::21::21:
:53: hangi ara kustunuz
Allah seni emiii ver gitsin hamis bile olsan tuyu zararli
kedi kadar olamadik diyorsun:1: deli yaaa onlar 9 tane doguruyoo

Back
X