Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım allah diyorumki rabbim ban inanmayana ne olur şöyle bir saat verde görsün diyorum sonra karşılarına geçip gülücem ahanda böle:9::9::9:bak sana brişey anlatıyım ben bu hastalıgı oldum olmasınada hocalıkta olmuşun yıldız name açtı hoca korku damarlarım üst üste gelmiş fındık gibi düyümlenmiş sonra hocalık yemin olsun bir kurşuncuya gittim kadım birdaha sana bakmam dedi kadın ban kurşun dökmüş hastanelik olmulş bir hocaya gittim oda ne nama zkılabilmiş nede o gün uyuyabilmiş benim yıldıızm çok düşük bebem nazar çok çabuk geliyorumneyse memlekete gittik halimi görsen kafayı yersin ablam anneme anne ben paşayı bize götürüyüm biraz kalsın demiş neyse götürüd beni allahım nefesim kesiliyo yerimde duramıyorum içeri dışarı çıkıyourm :43::43:ban bir bagırdı ablam kendine gel salak sen yapıyosun abla dedim kendiliginden geliyo dedim inanmadı daha halen diyor kendim yapıyosun salak dedi evin ayrı bir yedigin arkadfna biri önünde dedi bizim gibi birmisinki coşuyosun diye bir güzel bagırdı dedimki abla allah sana şöyle 5 dakika versin bakalım yerinde duruyormusun dedim sonra istanbula geldim sene oldu gitti gen memlekete bunlar otobüsten indiler arkadaşıyla bende 2 kattan balşkondan bakıyorum bende büyük ablama diyoruki ablam kafasınımı açmış banamı öle geliyo çıktılar üst kata sarıldı öpüştük abla dedim ne oldu demezmi sorma kardeş senin gibi oldum :53::53::53::53:o akşam yatıyoduk bir hırlam sesi öyle böyle degil abla dedim ne oldu paş nefes alamıyorum çarpıntım var ccanım çıkıcak gibi oluyo dedi kalktım besmelemi çektim üstünü açtım elini tuttumkorma ben yanındayım dedim götürüdm balkona derin nefes al burnundan al agzından ver dedim ay çok kötüyüm dedi sonra çöktüm yere ellerini tuttum gözlerimin içine bak bayılıcam dedi san dedigimi yap gözlerimin içine bak dedim nefesim dedi tekrar et dedim dedigimi selvat getirtirdim ama dili dönmüyo garibin korkudan hadi ama dedim dilim uyultu dedi suratım uyuştu biliyosun bu panik atagın ilk evreleri sende öyleysen bilirisin sonra dedim alş suyu iç agzına götürdü elelrinin titremesinden içemiyomu san ver şunu dedim okuyum sonra okudum suyu suratına fırlattım kendine gelsin diye titremeye başladı deidm sakim ol bak birşeyin yok beyninin sana oyunu deidm ne olur tek bırakma beni dedi sarıldım sonra şunu dedim la ilahe illaallah muhammeden resul allah dedirttim 10 kere sagına soluna aşagı yukarı bedenine sürdüm elimi sonra tetrar et dedim allahım beni çemberine al ne olur sen istemediketn sopnra bana kimse dokunmaz çokk acizin yalvarraım beni yanlız sesnsiz bırakma dedim sonra yavaşladı çarpıntısı sonrası malum ben sana inanmadım dedigin gibi allahtan geliyo dedi geldinmi lafım adedim bu ne mala ne mülke nede rahatlıga bakmıyo dedim sen okadar sene neler çekmişsin dedi agladı durdu sana haksızlık yaptım dedi şimdi ben rahatsızlansam öyle yapıyourm :16::16:rabbimden geldi bu hastalık evreleri çok allah benim ve senin gibi olanlara yardım etsin çeken biliyo malesef allah bizim kaynanalara 5 dakika versinde görsün bakalım neasıl oluyomuş :47::47::47:işim garibi 3 kızız üçümüzde panik atagız eee kaynanalarda çekince:9::9::9:

:1::1::1::1:kız bir gidekte tezt eden iyi yapmışmı diye:1::1::1:

:27::27::27:kız ne fane çarpışırlar şimdi ara verdilerya dadı çıka çıka len bu topige geldim ahlakım bozuldu vaallahi benböyle konuşan bir karı degilim bilginize:9::9:

:1::1::1::1:vurucak kırbacı vurucak kırvbacııı:60::60::60::60:o acıdan ah deyince ode dövüyoya zevkten oh olsun dicek :60::60::60:

:60::60::60::60:kız öldürdün beni paşaaaaaaaaaaaaa :60::60::60:

yas onemlı mı ozeldede bılmıyodum :44::44:

kocan ozlesın anm senı :1::1::1::1::1: benımd eyarın ınsallah hayırlı haberler donerız:16::16:

yok aynı semtde aramzda mesafe var bız yukarı tarafda oturuyoz hep asagı dıyruz onların eve oyuzden ınmekden bahsedıyom:31::31:

hee şimdi anladım....ben öyle biliyorum canım yaşın küçük olunca yapılmıyor..

Pasa karisi gelde kontrol et :110: tirtemiss hiih :63:
ben agda kullanirim hep o yuzden yok denecek kafar az :110:
o kirbaci sana carpacam :63:

Ona gerek kalmayacak bocugun gelecek insallahhh

:53: hangi ara kustunuz

Allah seni emiii ver gitsin hamis bile olsan tuyu zararli
kedi kadar olamadik diyorsun:1: deli yaaa onlar 9 tane doguruyoo

1 sene yı gecto mrb sadece bırbırıme bole bakıyoz :110: o benı sevmez ben onun bı olay olmadan konusmayıaz yada nısnalısı bısey alır aa bak gordunmu ban almsı he hayırlı olsun derım oo oyuzden gıtmem :19::19:

benimde yıldızım çok düşük hemen nazara gelirim ogunde baş ağrısından gözlerim çıkacak gibi ölür ölür diilirim..gecen hafta sahura yakın nabzım yukseldi hiçbişeyim yoktu halbuki..1 saat böle geçti..sonra eşim geldi yemek yedik falan yatağa girdik..yok olmuyo korkuyorum biliyorum başıma geleceği..tansiyonum düştü galiba diye telkin ediyorum ama biliyosun nasıl oluyo kalbin ağzında atıyo..sonra uzandım olmadı oturdum birden ağlamak geliyo yaa hemen attım kenidim balkona nefesim kesilmeye başladı.eşim hemn annesini çağırdı..annem okudu okudu..banada içinden nas felak oku dedi..sonra kızıımm sende çok büyük nazar var dedi uğraştı benle bol bol okudu..sonra başımda tuz gezdirip ateşe attı tuzlar nasıl patlayıp sıçradılar bigörsen..bende bi hocaya görünmek istiyorum..
evet rabbim kınayana dediğin gibi 5 dk yaşatsın..

:110: pasa karisi gelmis :63:
paşaya kurban ol sen kız bana gelde seni misafir edem bir güzel :6::6::6:
paşaya niye burun bükülüyo:110:
ban aşık canım sevinç ondan sevincinden ne hale geliyo :1::1::1:
Karilar menude ne warr hic lafini etmez oldunuzzz :110:
patatesliiçli köfte
kabak hauç yogurtlu salata
yeşil mercimekli yogurt çorbası soguk
yeşil fasülyeyi yumurtalı kavurdum
kapruz var
sütlaç var
eşimde eve geliyo iftara yaşaşsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49:
:18::18::18::18::18::18: param olsa tup yaptıracamda devler karsılamıyo yasım kucukmus :18::18::18::18: ama annem bana bıraz para verecek onla dusunuyom

:101::101::101::101::101::101:

benım menude hersey var corba dunden vardı kımse ıcmedı :1::1: kahvaltılık sucuk falan :24::24::24::24:
sen bala sözü dinle sogan kürü yap ben 7 sen tedavi gördüm olmadı 1 kere sogan suyu yaptım rahmetlime hamile kaldım :16::16:
neyse ben namazı kılıyım geliyorum abdestim varken zamanı geçmesinnnn:32::32::32::32:

tüp bebeği şimdi unut bitanem..şimdi akışına bırak..git doktoruna..bakalım nolcak ne dicek..aşılama için bişey diyemem..onuda boşver aman bn yaptımda noldu :D çatlatma iğnesi olursun..daha küçüğüz biz.. :) tüp bebekmiş hemen bana öle dedi..bismillah daha dur..ben bu ay kendim denicem şansımı..sonra başka doktora gidicem..

Uarin birgun ewlenirse yuzunu bile gormezsin :110:
gormeyız tabı dun dedım kocaya evlenınce pokk gıderım ne ısımız var dedı daha nısnalısı bıze hec gelmedı esım de gormedı 1 yıldır askerde ızne gelınce ınmoıyoruz oraya evlenınce doguya gıdecekler bızım gotumuz yemez oralara gıtmeye oyzuden evıne gıtmem gorusmem :1::1::1:

Kiz pasa karisi dunku menuyu bugunmu iteleyecen kocana :110:
ben kendimi yirtiyom sogan kurunu yapin diye ama sallamiyolar:19:

:53: neyle temizliyon:19:
ben ilik agda kullaniyom ozel bolgeye
spatula ile surup bezle aliyon hic acimiyoo :53:
bende ondan yapıyorum...

soğan kürünü yapamıyorum bu ay öğlen ve akşam yapın diyo..sahurda ve iftarda içemem arası zaten azcık

:53: neyle temizliyon:19:
ben ilik agda kullaniyom ozel bolgeye
spatula ile surup bezle aliyon hic acimiyoo :53:

jıletle almam kı ben agdaa ılıkmı off ben cok korkoyum bacakalrı tek epılasyon altımle aldım onu esım kuzenı gotrdu daha getıreck :19::19:

ya gecen kuaforde su bıyıkları aldıgım sır agda varya ondan alacaktım makınesı ıle gerı fazgectım korktum :19::18::18:

ben 5 gun yaptım am pkol degılım kı benım yumurtam catlamıyo dun pekmez ıcmeye basladık

:60::60::60::60:kız öldürdün beni paşaaaaaaaaaaaaa :60::60::60:
:101::101::101::101::101::101:
Pasa karisi gelde kontrol et :110: tirtemiss hiih :63:
ben agda kullanirim hep o yuzden yok denecek kafar az :110:
o kirbaci sana carpacam :63:
gelip bakayım canımmaksat enişteye ayıp olmasın ben kalite kontrol ederim tamam enişte temiz kullanabilirisin derim :60::60::60::60::60:
benimde yıldızım çok düşük hemen nazara gelirim ogunde baş ağrısından gözlerim çıkacak gibi ölür ölür diilirim..gecen hafta sahura yakın nabzım yukseldi hiçbişeyim yoktu halbuki..1 saat böle geçti..sonra eşim geldi yemek yedik falan yatağa girdik..yok olmuyo korkuyorum biliyorum başıma geleceği..tansiyonum düştü galiba diye telkin ediyorum ama biliyosun nasıl oluyo kalbin ağzında atıyo..sonra uzandım olmadı oturdum birden ağlamak geliyo yaa hemen attım kenidim balkona nefesim kesilmeye başladı.eşim hemn annesini çağırdı..annem okudu okudu..banada içinden nas felak oku dedi..sonra kızıımm sende çok büyük nazar var dedi uğraştı benle bol bol okudu..sonra başımda tuz gezdirip ateşe attı tuzlar nasıl patlayıp sıçradılar bigörsen..bende bi hocaya görünmek istiyorum..
evet rabbim kınayana dediğin gibi 5 dk yaşatsın..

canım bak ben 7 sonra birşey yemiyorum çarpıntı bendede oluyo ama duurp durduk yere degil :nazar::nazar:kendim tetikliyorum öyle birşey olunca ne yap biliyonmu ben öle yapıyorum camı açıyorum yere oturuyorum bagdaş kuruyorum sonra sol baş parmagımı sol burnumun üstüne koyuyorum sag tarafı açık kalacak burnunun burnundan nefes alıcaksın agzından vericeksin sakın kalkma yerden sakinleş dedi allahım sen beni çemberinin içine al de bol bol salavat getir :16::16::16:inan iyi geliyo tatlı kırımızı et yeme kalbini yorucak şeyleri yapma sakın ben mesale hızlı yürüyemiyorum geçen eşimle işe gitti dedi paşa merdiven çıkıcaz kestirme merdivenin basamaklarını görsen :30::30:yok dedi kendin yapıyosun bak bende yorlyorum çarpıntı norma dedi tuttu elimden yarı yolda kesildim hayde çarpıntı başladımıs ana amangidiyorum dedim nasıl korktum sonra eşim elini aldı gögsüne koydu bak dinle dedi ana dedim seninkide atıyor çok fena :53::53::53:ee dedi sende kalp varda bende yokmu hadi az kaldı dedi sonra dedim bak yürürüm ama alırım magnumunu dedim olur gel dönüşte alırım dedi :131::131::131::131:yalan yalan geldik onun için biz kendimiz yapıyorum beynimizi kimyası bozuluyomuş morlimiz bozuk oldugunda stresteyken :30::30::30:sen nasıl oldun panik atak ne tetikledi:44::44::44:rabbim biizm gibilerine şifa versin kardeşim inan hiç birşey de gözüm yok 8 senedir halim perişan :14::14::14:

Belinaaayyy kiz baskasina epilasyon aletimi verilirr iyyyyyy :19:
ben cikiyom koca geliyormus :110: havadisleri veririm :110:

ben cıkıyorum kızlar kocıs gelmek uzere :38::38::38::38::69::69::69:

aksama gorusurukk sevınc kız hemen gelınce kocısle carpısma :23::23:

yemekde ne yaptınız anlat :21::21::21::21: resımde cekın feys atta bakak :1::1::1:

Belinaaayyy kiz baskasina epilasyon aletimi verilirr iyyyyyy :19:
ben cikiyom koca geliyormus :110: havadisleri veririm :110:

ben yok deeye utanıyorum ya

gecen yanı tasındık bızım komsu gelmı cıttıları verırmısın olur tamam dedım salak ben cıktı gıtı getrmedı agladım esım bana bı kzııypo 4 gun getrmedı ıstedım surat yaptı takkamadım elıme surmedım anam geldı yıkadı hem borulcede yapıyoo ama onlara yok dıyom artık:27:

canım 2 günlük yapmaya çalışıyorum yemeklrimi bebem eşim öyle israfçı degil işşallah yarın döktürürüm :32::32::32:2 kişi olunca yenmiyo bebegim ya hak veirirsen :14::14::14:bir üçüncü gels minnacık bir brbrk bizim parçaamız onu uyurken seyretsem emzirsem beni emerken öle gözlerini dikip bana baksa eşimle onu seyretsen her secdemde hepimize ediyorum rabbim 11 senenin özlemini ver diyorum :14::14::14::14:

Back
X