Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benıde ekleyenlere kuduruyoda bende kocısm adı da kullanıyorum :51::51::51:

kız benim msn im bile yok,burayada kendi durumumu araştırırken eşimin msn i ve kullanıcı adıyla girmiştim öylede kaldı....bilgisayar işlerinden de pek anlamam,bir tek buraya yazıyorum işte:51:

yok kisss ben face kullanmiom ekleme sen o aysunu tanimiosan...
yah diorum bu aysun olsaaa bi şekilde msj atar yada burdan yazardı iyiki eklememişim tmm bebişşş başoş kapağını aldınmı canişkommm

koçişle konuşmuyoruz onu affetmeyecem :14::14::14:

canım her ay bu verilen tarihlere göre epilasyon yapıyoz tüyler çok geç çıkıyor ve azalıyor senin bilgin yokmu:44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

kızzz onun da zoruna gitmiştir erkekler her nedense neyin gururunu yapıolarsa sölediklerinin yutmuolarr diretiolar hiçmi yıldönümüyle ilgili bişi sölemedi yaaa

:50::50::50: benim saat 6 gibi başıma ağrı girdi duş aldım yattım ben uyurken gelmiş
sofrayı felan hazırlamış ezan okunuyordu beni uyandırdı kalktım yemeğimi yedim :50:
hiç konuşmadık :50: çayımı aldım pc başına geçtim içerde tv izliyo:50::50:
emeklerime acıyorum kendinin hatırına nelere katlandım ses etmedim :50::50:
ama benim hiç bir hatırım yokmuş:50::50::50:

vardır vardır 9 yılını vermişsin birde allahıım esirgesin aslan gibi evlat vermişsinnnnn daha ne hatrın olmıcak kızzzz ama dedim gibi erkekler malesef anne denilince olaya karışmıolar

kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma :110:
............
ne güsel anlaşıosunuz siz öleee kızzz devamı haftayamııı

yah kızlar beni cırdınız burda heeee bune bölee çenenizi sizin emiiii ne çok düşüo çenelerinizzz anam oruç oruç iiii gücünüz var ben kalkıpta el atamıom adam gibi bide dedikodumu yapıcammm 20 syf okudum abartmıorum baktım son sayfayı oha felan oldum yaniiii
50 syf daha okunmayan var bayılazak gibi oldum bıraktımmm

neler kaçırdım bilmiorum serayın hamiş oldunu biliom hariicndee

ayrıca bacılar çok üzüldüm az öncee baktım mahallede karılar dışarı çıkmış komşular hep dışarda meğerde bizim mahalleden birine araba çarpmış oracıkta ölmüş adamcağızzz çok üzüldüm allah rahmet eylesin yollarıımızı mahvettiler ne ışık var ne bişi bari üst geçit yapın yaaaa daha çok can alınır karşıdan karşıya geçiosun yetmio bide raylardan geçiosun yani ölümden heran kaçıo insannn

Back
X