- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
güzel ama sonunda carpısacakadı üstünde kötü yok
![]()
kötü yok muu

he malum olacağı o kaçışı yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel ama sonunda carpısacakadı üstünde kötü yok
![]()
kötü yok muu
he malum olacağı o kaçışı yok![]()
yok kız eminim olduğunaaa![]()
ya face iyi oluyo insan nasıl insanlarla konuştuğunu biliyo : ) ben gördüğüm herkesten çok memnunum hepsi çok güzel gaciler
ya face iyi oluyo insan nasıl insanlarla konuştuğunu biliyo : ) ben gördüğüm herkesten çok memnunum hepsi çok güzel gaciler
benim yok maalesef,,hepinizi çok merak ediyorum ama....benim kociş izin vermiyo sanki beni yicekler![]()
benıde ekleyenlere kuduruyoda bende kocısm adı da kullanıyorum![]()
kusme gı senın de olsa send egelsen bız sevıncle ayrı orda dedıkodu yapıyoz gusel oluy ac bı feys
![]()
benim yok maalesef,,hepinizi çok merak ediyorum ama....benim kociş izin vermiyo sanki beni yicekler![]()
yemezler de işte koca işin içine girince : )
Bu kari carpismaya kacmadiysa bende ne olayinugramadımda habira ztacize ugruyom dürtüp duruyo benimki:18::18::18:sonumu hiç iyi görmüyüm ben ben kaçtım![]()
hehehe pasayı kocası sıkıstırdı heralde
sevınc sızde bu gece carpısma olacak mı
benım leke gelmiş yoksa bizde carpısama olacaktı![]()
yah diorum bu aysun olsaaa bi şekilde msj atar yada burdan yazardı iyiki eklememişim tmm bebişşş başoş kapağını aldınmı canişkommmyok kisss ben face kullanmiom ekleme sen o aysunu tanimiosan...
koçişle konuşmuyoruz onu affetmeyecem
canım her ay bu verilen tarihlere göre epilasyon yapıyoz tüyler çok geç çıkıyor ve azalıyor senin bilgin yokmu:44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
benim saat 6 gibi başıma ağrı girdi duş aldım yattım ben uyurken gelmiş
sofrayı felan hazırlamış ezan okunuyordu beni uyandırdı kalktım yemeğimi yedim
hiç konuşmadıkçayımı aldım pc başına geçtim içerde tv izliyo
emeklerime acıyorum kendinin hatırına nelere katlandım ses etmedim
ama benim hiç bir hatırım yokmuş![]()
ne güsel anlaşıosunuz siz öleee kızzz devamı haftayamıııkızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma
............
hee beynını yedım sevınc ın![]()
Bu kari carpismaya kacmadiysa bende ne olayin
cimip geliyom belos
![]()