Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yah kızlar beni cırdınız burda heeee bune bölee çenenizi sizin emiiii ne çok düşüo çenelerinizzz anam oruç oruç iiii gücünüz var ben kalkıpta el atamıom adam gibi bide dedikodumu yapıcammm 20 syf okudum abartmıorum baktım son sayfayı oha felan oldum yaniiii
50 syf daha okunmayan var bayılazak gibi oldum bıraktımmm

neler kaçırdım bilmiorum serayın hamiş oldunu biliom hariicndee

ayrıca bacılar çok üzüldüm az öncee baktım mahallede karılar dışarı çıkmış komşular hep dışarda meğerde bizim mahalleden birine araba çarpmış oracıkta ölmüş adamcağızzz çok üzüldüm allah rahmet eylesin yollarıımızı mahvettiler ne ışık var ne bişi bari üst geçit yapın yaaaa daha çok can alınır karşıdan karşıya geçiosun yetmio bide raylardan geçiosun yani ölümden heran kaçıo insannn

allah rahmet eylesin yaa...daha birilerinin daha ölmesi lazım...
can sıkıntısından bizde ne yazışıyoz okadar valla bilmiyorum :)

yah kızlar beni cırdınız burda heeee bune bölee çenenizi sizin emiiii ne çok düşüo çenelerinizzz anam oruç oruç iiii gücünüz var ben kalkıpta el atamıom adam gibi bide dedikodumu yapıcammm 20 syf okudum abartmıorum baktım son sayfayı oha felan oldum yaniiii
50 syf daha okunmayan var bayılazak gibi oldum bıraktımmm

neler kaçırdım bilmiorum serayın hamiş oldunu biliom hariicndee

ayrıca bacılar çok üzüldüm az öncee baktım mahallede karılar dışarı çıkmış komşular hep dışarda meğerde bizim mahalleden birine araba çarpmış oracıkta ölmüş adamcağızzz çok üzüldüm allah rahmet eylesin yollarıımızı mahvettiler ne ışık var ne bişi bari üst geçit yapın yaaaa daha çok can alınır karşıdan karşıya geçiosun yetmio bide raylardan geçiosun yani ölümden heran kaçıo insannn

ay çok üzüldüm ya ALLAH rahmet eylesin....

seray düşük yyapıyo maalesef canım,,ewet çok çene var burda bende pek okuyamıyorum walla geçmişi..

yah diorum bu aysun olsaaa bi şekilde msj atar yada burdan yazardı iyiki eklememişim tmm bebişşş başoş kapağını aldınmı canişkommm

kızzz onun da zoruna gitmiştir erkekler her nedense neyin gururunu yapıolarsa sölediklerinin yutmuolarr diretiolar hiçmi yıldönümüyle ilgili bişi sölemedi yaaa

vardır vardır 9 yılını vermişsin birde allahıım esirgesin aslan gibi evlat vermişsinnnnn daha ne hatrın olmıcak kızzzz ama dedim gibi erkekler malesef anne denilince olaya karışmıolar

ne güsel anlaşıosunuz siz öleee kızzz devamı haftayamııı

Hihi haftaya deli kari sanki sen carpismiyon :110:
biz heryere yetisiyok annem:21:

seray düşük yyapıyo maalesef canım,,ewet çok çene var burda bende pek okuyamıyorum walla geçmişi..

ciddimisin ah serayımmmm ama ümidimiz var yine üzüldüm ama sen üzülmeee cnaımmm çok sevinmiştik neden düşük oluomuş pekii

abovvvvvvv:30: karı yine bizi dikti buraya kendi çarpıştı şimdi çimmeye gidiyor :60::60:kız nazın buraya kadarmış sen paşadan önce tacize uğradın:60::60:

:110: napak adam ayaklarima kapandi resmen cok uzatma dimedinizmi :110:
yarin zati yokum:36: adam biletimi almis ugrasmis benim icin
hem anasini sewindirmicem karar aldim inadina iyi olacaz:24:

allah rahmet eylesın :14::14::14::14:

beledıye topu iima verın canım cözümüne baksınalar :44::44::44::44:

muhtarımızda iş yok cnaım benimmmm kaç kere söledikkk yol yapıolar dieee daracık yolu açtılarrrr karşıdan karşıya geçicekler eyol veren nerdise yok gibi bişi he veren de var ama okadar hızlı gidiolarki resmen yarış yapıolarr insan geçmiooooo bari ışık olsaa ama en iisi üst geçit direkkkk raylardanda geçmek iiçin şart okul için geçen çıocuklar var azmı altına almış tren geçen bende gidiodum hiç korna çalmayı adet edinmemiş şerefsizlerrrr

ohhh sefan olsunnn iyi yapmışsın :1::1::1::1::21::21::21::23::23:

iiveettttt..

güya dizi 1950 lerde çekiliyo kız güzel ama o dişler kaşlar,yapma dudaklar 2012 :9:

hehehe evettt :1::1::1::1: sarıda pek fena :1::1::1::1:

ciddimisin ah serayımmmm ama ümidimiz var yine üzüldüm ama sen üzülmeee cnaımmm çok sevinmiştik neden düşük oluomuş pekii
ewet bende çok üzüldüm kimyasal gebelik büyükk bir ihtimalle..

kız iyi yapmışsın anacım,tabiki uzatma....sevinc walla hızına hayranım:52:

Back
X