Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar alemsiniz yaa.hatunun biri geldi çarpışıyoruz dedi sonra dilimize dlandı bu kelime:1::1::1: demek sevincede çarpışma serbestmiş bundan sonra:52::52: haydee sevinç belinize kuvveeeettt gazanız mübarek olsunnn:72::72:

bu ne be iyice şamar oğlanına döndürdünz beni:25::25:

bengisu canım; sevinç hanımın çenesi durmuyo ki: bengisu kaç zamandır yok hala ykalpleri kırmızı diye:99: söyleniyor

belinay cım senin işte bnimkine döndü . benmde klomenle kistlerim olştu korunma hapı ile yok ettik ondan sonra gelsn bebikler

beydağlı sende totonla bakma listeye iyi bak:25::25:

gidiyom ben silin beni listeden

ben onu bunu bilmem yıldızımıda geri isterem hamiş logosunuda isterem değiştür yazımıda sonunda muradına erdi yaz :60::60:

Kızlar aslı çakır alptekin 1500 mt olimp.şampiyonu oldu gamze bulu da 2. Oldu süpeeerrrrrr:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kizlar nasilsiniz?
ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
progesteron ve bebek aspirini.

bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonra :31: daha cok var yani..
doktor vajinadan koycaksin dedi.
sizlerden progesteron kullanan var mi?
yan etkisi oluyor mu? bi de koymak kolay mi zor mu? :17:
bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,
her seferinde 12 gun boyunca gunde 2 defadan tertemiz olurum valla :60:

kizlar nasilsiniz?
Ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
Progesteron ve bebek aspirini.

Bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonra :31: Daha cok var yani..
Doktor vajinadan koycaksin dedi.
Sizlerden progesteron kullanan var mi?
Yan etkisi oluyor mu? Bi de koymak kolay mi zor mu? :17:
Bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,

ben çok kullandım canım kullanılışı kolay ama baş dönmesi yapıyo abdest almaya gerek yok

canım arkadsşım beni,m bak allhım biizim neden olmuoki ne zaman olcakki dedin bak rabbim şu mübarek ayların hürmetine senide mutlu etti inşallah devamıda gelirrr çokkkkkk sevindimmmm kızz sen soğa kürümü kullanıodunnn bi ara sevinç yap dioduda kendin içindi dimi ooo taşınman hayırlı olmuş gördünmüüüü allahım gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah.serayda hamişti ama düşük yapıyomuşşşş devamı gelir nasılsaaa bikere yola çıksın bebelerimizz bize yeter ay gel kız öpecem seni sırrını verrrr çabukk

ee daha görmessin bizi artıkın bakkkk hür hamiş kaldı kaçtı sende öle yapma bozuşuruzz taze anne nolucakkk

he okumamışsın sen ne beleşçi çıktın öle yaaa meydanımı boş buldun sevinç dioki başoşu sana devrettimmmm kafasını şişirebilirsin felan bişiler dediii sankii ben öle anladım yaniiii gircek tabiiii çarpışmadan oluomumuş sen çarpışmadan leyleklerinle mi geldi meleğin hııı :1::1::1:

gel tanışalım kızzz polyyyy ben hadiş tkb nin blandırıyım memnun oldum anacımmmm

başoş önce bi bakar canımmm daha çok çalışman lasımmm mesela beni hemen aldı çok çenelileri alıo kendi gibi:)))

hahayt yeterki 1 gün görmesinn bahanesi hazır yaaa ne var sankiiii hiç gelmesek özletsekk sonra cööö desekkk heycanlanırdınnnn illa dokncak yıldızlara artıkın kalpliyiz bizz sen kalpsizmisin yoksa kız

kızzz ben sen oldunu tahmin ettimde bakalım benim diyen çıkıcakmı ortaya

yok onu bilmiomda akşam konuştumda ağzı kulaklarındaydı kocası aramışşş şımarmış hatun kocası hadi bin gel demiş bizimki naz yapiyyy

:21::21::21::21:

aaa seray hamiştide düşürüyomuymuuuş :53::30: ay çok üzüldüm yaa neden oldu acaba düşüğü ne kadarlıkken düşürdü peki? :14: bu arada öyle canım tabi hayırlı zaman şimdiymişki bu zamanda geldi sağol canım yaa darısı sizlerin başına inşallah :16::16::16: yok canım ben sizi niye bırakayım hepiciğimiz hamiş kalcaz yeni hamiş topiği açcaz daha :1::34: hee yaa başak cadısı kalp bilem vermemiiş :19::19: bide incili yazmış ne oluyoki ooo? :26:

ben çok kullandım canım kullanılışı kolay ama baş dönmesi yapıyo abdest almaya gerek yok

cok sagol canim ya,
ins vakit bi gelsin yine sorcagim olursa seni bulurum :)
bizim burda cok pahali ya 30 tane hapa 83 dolar verdim, gunde 2 defadan 1 ayda bitecek.
yumurtlamada 4 gun sonra baslayip adete kadar 12 gun kullancakmisim.
sigorta 2 ay sonra karsilamaya basliyormus..
sonra 10 dolar olcakmis ama o zamana kadar 2 defa boyle odicem toplam 190 i bulcak yani. :5:

aaa seray hamiştide düşürüyomuymuuuş :53::30: ay çok üzüldüm yaa neden oldu acaba düşüğü ne kadarlıkken düşürdü peki? :14: bu arada öyle canım tabi hayırlı zaman şimdiymişki bu zamanda geldi sağol canım yaa darısı sizlerin başına inşallah :16::16::16: yok canım ben sizi niye bırakayım hepiciğimiz hamiş kalcaz yeni hamiş topiği açcaz daha :1::34: hee yaa başak cadısı kalp bilem vermemiiş :19::19: bide incili yazmış ne oluyoki ooo? :26:

bengisu sen yeni hamile olmussun ya? klomenle mi oldu senin catlatma ignesi mi? kaç mm di bi de ne zamanlar ilişkiye girdin merak ettim haaaa :52: tebrik ederimmmmm bu aradaa

hayirli ugurlu olsun canim senin adina cooook sevindim :16::nazar::nazar::emir_bebek::49:
ins darisi basimiza bir gun :31:

kizlar nasilsiniz?
ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
progesteron ve bebek aspirini.

bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonra :31: daha cok var yani..
doktor vajinadan koycaksin dedi.
sizlerden progesteron kullanan var mi?
yan etkisi oluyor mu? bi de koymak kolay mi zor mu? :17:
bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,

sağol canım darısı sizlerin başınıza artıkın progestanı diyosan banada verdi doktor kullanıyorum 1 haftadır fena baş dönmesi ve uyku yapıyo ama banada aynen daha öncede progesteron vermişti bebiş olsun diye 4 ay kullandım bi halta yaramadıydı o bu arada progestanla progesteronun ne farkı var anlamdım bi ismi az farklı :1:

cok sagol canim ya,
ins vakit bi gelsin yine sorcagim olursa seni bulurum :)
bizim burda cok pahali ya 30 tane hapa 83 dolar verdim, gunde 2 defadan 1 ayda bitecek.
yumurtlamada 4 gun sonra baslayip adete kadar 12 gun kullancakmisim.
sigorta 2 ay sonra karsilamaya basliyormus..
sonra 10 dolar olcakmis ama o zamana kadar 2 defa boyle odicem toplam 190 i bulcak yani. :5:

sızın ora neresı ne hapı kı bu kadar pahalı :44::44::44:

sağol canım darısı sizlerin başınıza artıkın progestanı diyosan banada verdi doktor kullanıyorum 1 haftadır fena baş dönmesi ve uyku yapıyo ama banada aynen daha öncede progesteron vermişti bebiş olsun diye 4 ay kullandım bi halta yaramadıydı o bu arada progestanla progesteronun ne farkı var anlamdım bi ismi az farklı :1:

bende progestan kullandım hapolarak ama...progesteron ilaç mı ? ben yumurtlama olarak biliyoum benim progesteronum 0.6 çıkmıştı mesela ondan sonra progestan kullandım

Back
X