İĞNEYİ YAPTIĞIN SAATTE ÇARPIŞACAĞIN İÇİN MESELA 12 DE YAPSAYDIN RAHAT RAHAT EVE GELİRDİN
artık hayırlısı olsun canım..cok tşk ederim gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İĞNEYİ YAPTIĞIN SAATTE ÇARPIŞACAĞIN İÇİN MESELA 12 DE YAPSAYDIN RAHAT RAHAT EVE GELİRDİN
artık hayırlısı olsun canım..cok tşk ederim gercekten
bu ne be iyice şamar oğlanına döndürdünz beni
bengisu canım; sevinç hanımın çenesi durmuyo ki: bengisu kaç zamandır yok hala ykalpleri kırmızı diye:99: söyleniyor
belinay cım senin işte bnimkine döndü . benmde klomenle kistlerim olştu korunma hapı ile yok ettik ondan sonra gelsn bebikler
beydağlı sende totonla bakma listeye iyi bak
gidiyom ben silin beni listeden
ben onu bunu bilmem yıldızımıda geri isterem hamiş logosunuda isterem değiştür yazımıda sonunda muradına erdi yaz![]()
Kızlar aslı çakır alptekin 1500 mt olimp.şampiyonu oldu gamze bulu da 2. Oldu süpeeerrrrrr![]()
kizlar nasilsiniz?
Ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
Progesteron ve bebek aspirini.
Bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonraDaha cok var yani..
Doktor vajinadan koycaksin dedi.
Sizlerden progesteron kullanan var mi?
Yan etkisi oluyor mu? Bi de koymak kolay mi zor mu?
Bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,
her seferinde 12 gun boyunca gunde 2 defadan tertemiz olurum valla![]()
canım arkadsşım beni,m bak allhım biizim neden olmuoki ne zaman olcakki dedin bak rabbim şu mübarek ayların hürmetine senide mutlu etti inşallah devamıda gelirrr çokkkkkk sevindimmmm kızz sen soğa kürümü kullanıodunnn bi ara sevinç yap dioduda kendin içindi dimi ooo taşınman hayırlı olmuş gördünmüüüü allahım gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah.serayda hamişti ama düşük yapıyomuşşşş devamı gelir nasılsaaa bikere yola çıksın bebelerimizz bize yeter ay gel kız öpecem seni sırrını verrrr çabukk
ee daha görmessin bizi artıkın bakkkk hür hamiş kaldı kaçtı sende öle yapma bozuşuruzz taze anne nolucakkk
he okumamışsın sen ne beleşçi çıktın öle yaaa meydanımı boş buldun sevinç dioki başoşu sana devrettimmmm kafasını şişirebilirsin felan bişiler dediii sankii ben öle anladım yaniiii gircek tabiiii çarpışmadan oluomumuş sen çarpışmadan leyleklerinle mi geldi meleğin hııı
gel tanışalım kızzz polyyyy ben hadiş tkb nin blandırıyım memnun oldum anacımmmm
başoş önce bi bakar canımmm daha çok çalışman lasımmm mesela beni hemen aldı çok çenelileri alıo kendi gibi:)))
hahayt yeterki 1 gün görmesinn bahanesi hazır yaaa ne var sankiiii hiç gelmesek özletsekk sonra cööö desekkk heycanlanırdınnnn illa dokncak yıldızlara artıkın kalpliyiz bizz sen kalpsizmisin yoksa kız
kızzz ben sen oldunu tahmin ettimde bakalım benim diyen çıkıcakmı ortaya
yok onu bilmiomda akşam konuştumda ağzı kulaklarındaydı kocası aramışşş şımarmış hatun kocası hadi bin gel demiş bizimki naz yapiyyy
![]()
he valla bütün topik çarpışıyo inşallah verimli olurda hepimiz bebişlerimize kavuşuruzmakınemı bosaltım geldım
Polly sen daha gelmedın mı kız
bu ayy cok carpısmalı gececek![]()
ben çok kullandım canım kullanılışı kolay ama baş dönmesi yapıyo abdest almaya gerek yok
aaa seray hamiştide düşürüyomuymuuuşay çok üzüldüm yaa neden oldu acaba düşüğü ne kadarlıkken düşürdü peki?
bu arada öyle canım tabi hayırlı zaman şimdiymişki bu zamanda geldi sağol canım yaa darısı sizlerin başına inşallah
yok canım ben sizi niye bırakayım hepiciğimiz hamiş kalcaz yeni hamiş topiği açcaz daha
hee yaa başak cadısı kalp bilem vermemiiş
bide incili yazmış ne oluyoki ooo? :26:
bide incili yazmış ne oluyoki ooo? :26:
hayirli ugurlu olsun canim senin adina cooook sevindim
ins darisi basimiza bir gun![]()
kizlar nasilsiniz?
ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
progesteron ve bebek aspirini.
bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonradaha cok var yani..
doktor vajinadan koycaksin dedi.
sizlerden progesteron kullanan var mi?
yan etkisi oluyor mu? bi de koymak kolay mi zor mu?
bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,
her seferinde 12 gun boyunca gunde 2 defadan tertemiz olurum valla![]()
cok sagol canim ya,
ins vakit bi gelsin yine sorcagim olursa seni bulurum :)
bizim burda cok pahali ya 30 tane hapa 83 dolar verdim, gunde 2 defadan 1 ayda bitecek.
yumurtlamada 4 gun sonra baslayip adete kadar 12 gun kullancakmisim.
sigorta 2 ay sonra karsilamaya basliyormus..
sonra 10 dolar olcakmis ama o zamana kadar 2 defa boyle odicem toplam 190 i bulcak yani.![]()
makınemı bosaltım geldım
polly sen daha gelmedın mı kız
geldim kuzum : D benimki maçta daha gelmedi geldiğinde yine yok olabilirim meraklanmayın
bu ayy cok carpısmalı gececek![]()
evet ya ben de onu merak ettim ne demek acaba? :26:
sağol canım darısı sizlerin başınıza artıkın progestanı diyosan banada verdi doktor kullanıyorum 1 haftadır fena baş dönmesi ve uyku yapıyo ama banada aynen daha öncede progesteron vermişti bebiş olsun diye 4 ay kullandım bi halta yaramadıydı o bu arada progestanla progesteronun ne farkı var anlamdım bi ismi az farklı![]()