Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim kuzucummm ağrım sancim yok kanamam da yok oturuom kaynostayim burda kaldık dün...sen nasilsin?sevincin paketi yokmuş solemisti c.tesi dönerim diodu...napti acep??

yok dedi ya yenilememiş demekki ne oldu özledinmi yoksa sevinciiii,anla işte kadının kıymetini
sizleri seviyorum arkadişlerimmm
efenim kankammmm

napıyon kızzzzz koş babam koş yorulmuşum haaaa

öyle kuzucummm bundada vardır bir hayır...ne diyim..balcaliya fatma tuncay özgünen e gidicem p.tesi günü...sen napiosun nasıl gidio...yanio demi adana...Allah yardımcımız olsun...
canım ebru hanımdan al randevu ekimde veriyorlarmış zaten ağs bende 2 ay öncesinden almadımmı şiddetle tavsiye ediyorum sen randevuyu al hamiş kalırsan acil gidersin bana tedavi proğramı çıkarıd dosyama da işledi
eşn geldimi cnm şehır dışndydı üzerine düşüyomu

ekşi suratınımı özliycem zati onu da sen afrfatmıyosun maaşalah

merak ettim işte arkadaşımız ya ondan

yalanın batsın itiraf et artık olmuo onsuz dün teld ekırdı geçirdi beni zilli karıııı

Hadiskocmmm Gulum sorumu anlamadin sen yfkyi kstik saricagiz ok ama uc yufka ustuste ya ucunu birdenmi saricz yoksa sira sira tek tekmi
Anlatabildimmi acep

Son düzenleme:

bu kocişlerin başına güneş geçti galibaaaaa

gunaydın hatunlar

sevınc daha gelmedı mı

oruclu degılım ama vucudum alısmıa sahura kadar oturmaya aksama kadar yatmaya

bugun sevınc de gelırse carpısmalar topıkde gene karısır

tünaydın canımmmm...bu saate kadar uyudunmu kısss...gelmedi sevinç daha...akşama haber gelir heralde...

evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım

off sevıcn gelse bı merak edıyorum

hatuncuklarım çok merak etmişsiniz beni teşekkür ediyorum hepinizi çok sewiyorum ve öpüyorum
kız paşa karısı nerde anam:26::26:

ben adet oldum bitti ondan sonra o değerler çıktı cnm...düşük yapiomusum ya kalmamıştır bise....dün idrar tahlili yaptım çıkmadı...içini ferah tut canım Allahın izniyle kalp atislarinida duycan,tekmelerinide hiseedicen insallah...bende p.tesi gidicem bakalım adam akıllı konusucam insallah...

hadiş kankammmmmmm

Gulum sorumu anlamadin sen yfkyi kstik saricagiz ok ama uc yufka ustuste ya ucunu birdenmi saricz yoksa sira sira tek tekmi
Anlatabildimmi acep

kızz onlar ıslanınca ayrılmazzz zaten 3 ü birden sarılcakkkk hepsi birden kesilmiş olcakkkk 3 yufka üst üste gelcekkk yapışıcak zaten 1 yufka gibi olcak o yapınca anlarsınnn

ben adet oldum bitti ondan sonra o değerler çıktı cnm...düşük yapiomusum ya kalmamıştır bise....dün idrar tahlili yaptım çıkmadı...içini ferah tut canım Allahın izniyle kalp atislarinida duycan,tekmelerinide hiseedicen insallah...bende p.tesi gidicem bakalım adam akıllı konusucam insallah...

hadiş kankammmmmmm

bizdeeeee
nold kızz kocam kızıooo pc bşında durma tv isleyek diooo yarında çalışıo geliirim yarın okiş
iyi geceler canlarrr

Gulum sorumu anlamadin sen yfkyi kstik saricagiz ok ama uc yufka ustuste ya ucunu birdenmi saricz yoksa sira sira tek tekmi
Anlatabildimmi acep

kızz onlar ıslanınca ayrılmazzz zaten 3 ü birden sarılcakkkk hepsi birden kesilmiş olcakkkk 3 yufka üst üste gelcekkk yapışıcak zaten 1 yufka gibi olcak o yapınca anlarsınnn

gunaydın hatunlar

sevınc daha gelmedı mı

oruclu degılım ama vucudum alısmıa sahura kadar oturmaya aksama kadar yatmaya

bugun sevınc de gelırse carpısmalar topıkde gene karısır
doğruuuu
tünaydın canımmmm...bu saate kadar uyudunmu kısss...gelmedi sevinç daha...akşama haber gelir heralde...

evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım

off sevıcn gelse bı merak edıyorum
:13::13::13::13:
hhahahaha atış serbestmiş demek nazlı karı yaaa....demek gitmio hemen
öyle balıklama atlamam hemen önce sürünecek
he anlamadın karııııı
kıslarrr semakmy ablam olur tanışın bakem :13:
:13: tanışak annemmm
anladın sen onuda sevincin ne demek isteyeceğini bilmek zordur...atış serbestmiş ama sevinç bu atışlar için meletecek adamı desene
yooo ben cici kızım yapmam öleee :93::93::93:
kız o normalde dün binecekti binmediii otobüse yorulmuş bugün binerr aanca gelirrrr beni bu kaadr mrk etmediniz beeeeee
:107: kıskanç karıııııııııı ne çok sewenim var çatlasın tkb :76::76::76::76:
sevınce aılısmısım onla konusmayınca zman gecmıyo kız

bu korunmasız

topıkde batlama olcak
korunacammm
hehe bende oruca bugun baslıyomm halvetten sonra cımmek sonra necafesını alan buraya
he kızzzzz

ay şimdi gördüm yaaaa seray düşük yapmış sanırım di mi kızlar?
seraycım çok üzüldüm canım yaaa... geçmiş olsun valla kusura bakma yarım yamalak okumuştum geçmişi:26:

önemli değil cnm nolcak sanki....ne kusura bakicam kuzucummm olabilir....;-):-*

İyim cnm baristik kocisle aramiz iyi sukur sen nailsin gcmise dalmistim bende

Bengisuuuuu. Cnmm hayirli olsun masallahhh yeni ewe yeni bebek negzellll

Sewvinccc cnm sewindim senin adina hmn calismlara bsla bence bu ay gelck bebisin
teşekkür ederim hayatım kocişle barışmada sevindim nazar değdi bizim heriflere
gel anem gel aşkım gel bidenem

bende özlemştm seni

belinay kıs sevgilin geliyomuş gözün aydın
çatla emiiiii
bayram gunu sanırsam sogan ıcemem ozmana kadar 8 gun var gene faydası olmaz mı acaba :26::26::26:
adam gibi iç 15 gün
çok açıklayıcı oldu
cadaloz sensin sewmezsen sewmeeeeeeeeeeeee

çok iyi anlamışsız tebrikler
doktor kontrolüne gittim ben

çok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre

ekşi surat çenegül gelemedi gitti

memleketine gitmşti doktoruna

oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:
tembel karııııı
sana bir küserim adını bile anmam haaaa :99:

Wwaaooww hiç düşünmemiştim olabilir

çok havalı bişey.. beni de pek süzdü

öncelikle bende seni seviom kuzucummm....bikere bana böyle bise yapmadı bu karı....dünya para saydım ve onların hastanelerinde yaptırdım tahlilleri...bak balcalidada yapiolar bedava hemde...hamile kalınca görüşelim dedi bitti gitti...hamile kaldım gorusim dedim ekimde dediler varmı böle bisi yaaa...o nedenle gıcık oldum o kariya...mecbur kalmadıkça gitmicem...fatma hanıma gidim bakalım konusucam dr tavsiye etmesini isticem...gel biz ilgilenelim dersede oraya giderim....tanidikta buldum torpilse torpil walla...cileden çıkardılar yemin ederim...

ben cici kızım yapmam ole demissin(meletme mevzusuna) ama surunecekde demissin hayrola nasıl oluo bu kuzum;-)

hadisko yaptım borekten resminide çektim güzel oldu walla:-D

not...alıntı yapamadım cepten giriom zor oluo...bilginize

yalan kesinlikle yalan
hoşbuldummm... Sevinç korunma bittimi şimdi

yoo bitmediii:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…