iyiyim kuzucummm ağrım sancim yok kanamam da yok oturuom kaynostayim burda kaldık dün...sen nasilsin?sevincin paketi yokmuş solemisti c.tesi dönerim diodu...napti acep??
yok dedi ya yenilememiş demekki ne oldu özledinmi yoksa sevinciiii,anla işte kadının kıymetini
efenim kankammmm
canım ebru hanımdan al randevu ekimde veriyorlarmış zaten ağs bende 2 ay öncesinden almadımmı şiddetle tavsiye ediyorum sen randevuyu al hamiş kalırsan acil gidersin bana tedavi proğramı çıkarıd dosyama da işlediöyle kuzucummm bundada vardır bir hayır...ne diyim..balcaliya fatma tuncay özgünen e gidicem p.tesi günü...sen napiosun nasıl gidio...yanio demi adana...Allah yardımcımız olsun...
eşn geldimi cnm şehır dışndydı üzerine düşüyomu
ekşi suratınımı özliycemzati onu da sen afrfatmıyosun maaşalah
merak ettim işte arkadaşımız ya ondan
yalanın batsın itiraf et artık olmuo onsuz dün teld ekırdı geçirdi beni zilli karıııı
ben uzuntumu fazla belli etmiom aglamiom sıkıom kendimi bağırıp cagirmiom ya takmio uzulmuo gibimi gorunuom acaba bilmiom....sahura kalkmiom die azcik laf etti dün annesigilin yanında....uyanamiom ben yaaa bende hu halimden memnun değilim baygın gibi yatiom kucaklayıp goturseler haberim olmaz inan...geçende saat 2 oruç tutacam dedi ablamda bendeydi çok yorulmustum yiyip yatsan dedim...ablamda tutma falan dedi...bende ole demisim hiç hatirlamiom walla...o mevzumuz küstü bana...gecede kayinvaldem kaldırdı yediler beraber duydum ama kafamı kaldiramadim sabah ise giderkende hiç duymamisim...kaç gündür bende erken kalkiom hastaneye gidiom...yoruluom walla...ole ışte
gunaydın hatunlar
sevınc daha gelmedı mı
ewet canım tutmak isteyen her şekilde tutar.. ama saatinizi kursanız mutlaka kalkarsınız..boşver belki onunda sinirleri bozulmuştur,oda belki böyle dışa vuruyodur..
tünaydın uykucuuuuuu....yok sevinc gelmedi daha belkide akşama gelir gelsede anlatsa ne oldu..
oruclu degılım ama vucudum alısmıa sahura kadar oturmaya aksama kadar yatmaya
bugun sevınc de gelırse carpısmalar topıkde gene karısır
tünaydın canımmmm...bu saate kadar uyudunmu kısss...gelmedi sevinç daha...akşama haber gelir heralde...
evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım
off sevıcn gelse bı merak edıyorum
ay hadi yaa çok üzüldüüminşallah bebişine bişii olmamıştır canım benim yaa peki senin kaç günlükken çıkmıştı o değerlerin benim 38.günümdeyken 1905ti :26: 20.günümdee yumurtladığımı düşünürsek normaldir heralde dimi? :26: neyse inşallah bişiiciii yoktur bebişinin bendecuma gitcem bakalım kontrole inşallah kalp atışlrını duyabilirim yaşamazsa diye ödümkopuyo benimdeee... :18::18:
hadiş kankammmmmmm
sizleri seviyorum arkadişlerimmm
napıyon kızzzzz koş babam koş yorulmuşum haaaa
Gulum sorumu anlamadin sen yfkyi kstik saricagiz ok ama uc yufka ustuste ya ucunu birdenmi saricz yoksa sira sira tek tekmi
Anlatabildimmi acep
ay hadi yaa çok üzüldüüminşallah bebişine bişii olmamıştır canım benim yaa peki senin kaç günlükken çıkmıştı o değerlerin benim 38.günümdeyken 1905ti :26: 20.günümdee yumurtladığımı düşünürsek normaldir heralde dimi? :26: neyse inşallah bişiiciii yoktur bebişinin bendecuma gitcem bakalım kontrole inşallah kalp atışlrını duyabilirim yaşamazsa diye ödümkopuyo benimdeee... :18::18:
hadiş kankammmmmmm
nold kızz kocam kızıooo pc bşında durma tv isleyek diooo yarında çalışıo geliirim yarın okişsizleri seviyorum arkadişlerimmm
bizdeeeee
napıyon kızzzzz koş babam koş yorulmuşum haaaa
Gulum sorumu anlamadin sen yfkyi kstik saricagiz ok ama uc yufka ustuste ya ucunu birdenmi saricz yoksa sira sira tek tekmi
Anlatabildimmi acep
gunaydın hatunlar
sevınc daha gelmedı mı
ewet canım tutmak isteyen her şekilde tutar.. ama saatinizi kursanız mutlaka kalkarsınız..boşver belki onunda sinirleri bozulmuştur,oda belki böyle dışa vuruyodur..
tünaydın uykucuuuuuu....yok sevinc gelmedi daha belkide akşama gelir gelsede anlatsa ne oldu..
oruclu degılım ama vucudum alısmıa sahura kadar oturmaya aksama kadar yatmaya
bugun sevınc de gelırse carpısmalar topıkde gene karısır
tünaydın canımmmm...bu saate kadar uyudunmu kısss...gelmedi sevinç daha...akşama haber gelir heralde...
:13::13::13::13:evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım
off sevıcn gelse bı merak edıyorum
hhahahaha atış serbestmiş demek nazlı karı yaaa....demek gitmio hemen
yok canmmm çok fena bişi sesinden belli baya keyfli yani kocasını affetmicek çektirsin hakediooo güselim kankamı üzmesinn böle yapar işte hıh adam çarpışma için çağırıo kikirdedi bizim hatun ondan anladım özellikle atış serbest yaz kızlara dedi güldü pispis ne demek istedi acaba?:))ay çokmu safım ne
:13: tanışak annemmmkıslarrr semakmy ablam olurtanışın bakem :13:
anladın sen onuda sevincin ne demek isteyeceğini bilmek zordur...atış serbestmiş ama sevinç bu atışlar için meletecek adamı desene
:107: kıskanç karıııııııııı ne çok sewenim var çatlasın tkb :76::76::76::76:kız o normalde dün binecekti binmediii otobüse yorulmuş bugün binerr aanca gelirrrr beni bu kaadr mrk etmediniz beeeeee
sevınce aılısmısımonla konusmayınca zman gecmıyo kız
bu korunmasız
topıkde batlama olcak
hehe bende oruca bugun baslıyomm halvetten sonra cımmek sonra necafesını alan buraya
ay şimdi gördüm yaaaa seray düşük yapmış sanırım di mi kızlar?
seraycım çok üzüldüm canım yaaa... geçmiş olsun valla kusura bakma yarım yamalak okumuştum geçmişi:26:
teşekkür ederim hayatım kocişle barışmada sevindim nazar değdi bizim heriflereİyim cnm baristik kocisle aramiz iyi sukur sen nailsin gcmise dalmistim bende
Bengisuuuuu. Cnmm hayirli olsun masallahhh yeni ewe yeni bebek negzellll
Sewvinccc cnm sewindim senin adina hmn calismlara bsla bence bu ay gelck bebisin
gel anem gel aşkım gel bidenem
bende özlemştm seni
belinay kıs sevgilin geliyomuş gözün aydın
adam gibi iç 15 günbayram gunu sanırsam sogan ıcemem ozmana kadar 8 gun var gene faydası olmaz mı acaba :26::26::26:
ay çok uzun sevinç:26: kısaca anlatmak gerekirse dükkandaki diğer bilg. çok yavaş... ayrıca eleman işten çıktı..
ben de dükkanda yapmaya karar verdim işleri..(uzun olan kısım bu karar verme kısmıydı nedenlerini atlıyorum)
bu yüzden bilgisayarımı da taşıdım dükkana
canım neden izin vermiyor kocişin sen kapalı mısın? eğer öyleysen şu kapalı mayoları var ya ismini unuttum:44: onlarla da girebilirsin denize:26:
tam çenegül cuk oturdu di mi sevince..hem her gece gül oluyor hem de çene
canım ben de seni çok sevdim çok tatlısın hem de sevinç gibi cadaloz değilsin
seray hamile mi sahidennnnn:118:
ay okuyamayacam 55 sayfa faln okudum çok yazmışsınızgelen giden olmasa 10 kere biterdi ama olmuyor böyle iş yerinde...
anladığım şu;
seray hamilemi???:26:
sevinç kocasıyla kavga edip adanaya kaçtı
başka da bişey anlamadım:44:
sevınc bence sen bu topık ustune al
Bennn geldiiiimmmmmmmmmmmmm
Yok annem istemem saol :13:
Hoşgeldin tatlımmmmm
çok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre
ekşi surat çenegül gelemedi gitti
memleketine gitmşti doktoruna
oluyo bazen ööle şeyler
benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum
kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye
koca geldi yemek yok:101:
böyle odanın 2 ayrı ucuna geri geri çekilmiş bir çift.. sonra koşa koşa gidip çarpışıyorlar kafa göz dağılıyor.. çarpışma ne yaaa
didikliyeyim dedim ama beceremedim çok birikmiş geçmiş
ruh doktoruna di mi
Wwaaooww hiç düşünmemiştim olabilir
çok havalı bişey.. beni de pek süzdü
hoşbuldummm... Sevinç korunma bittimi şimdi
EVET ANNEM YAŞASIN KAHVALTI
AMA KOCAM GELİNCE ELEKTRİĞİ AÇTI TOST YAPTIM
----------------------------
ACABA BENDE Mİ COŞUKTUM:44::44::44:
EVET CNM BİLİYORUZ ERKEKN SÜPERMENLERİ BELİRLİYO
BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE TEYZEMN KIZI ŞÖÖLE DEMŞTİ:
TEYZEMİN KIZI: BAŞAK BEBEK YAPCANMI ARTIK
BEN: EVET ARTIK İSTİYORUZ BAKALIM
TEY. KIZI: KIZ MI İSTİYOSUN ERKEK Mİ
BEN: FARKETMEZ TABİİKİ AMA KIZ OLURSA İYİ OLUR
TEY. KIZI: TAMAM O ZAMAN İLİŞKİNİN SON ANINDA SEN BASTIR, TAM SON DEMDE UNUTMA
BEN:TAMAM
VE BEBİK OLMADAN ÖNCE EŞİMLE SON İLİŞKİMİZİ HATIRLIYORUM
BEN GRİPTİP RAHATSZDIM ZORLA OLMŞTU.SANIRIM ONDAN OLİŞ OLDU
hoşbuldummm... Sevinç korunma bittimi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?