Allahim kimseye yasatmasin cnm
kiz camasiri serip gelecem
sema hosgeldin canim memnun olduk
Mrb kızlaaar benıde aranıza alııın olma mııı :)
Canim dosyana butun notlari yazdim ben olmasam bile hemen ilgilenirler dedi sizin yildiziniz barismamis olabilirmitanışırsınız cnmm...fazla bilmio kullanmayı ama...banada hepsini yaptı...ama ona ulaşmak çok zor...telefonu varmı sende....hadi hamile kaldın senin ve benim durumumda hemen ilaçlara başlamak gerekio....nasıl ulaşacaz...bak ekime gün veriolardı bana...bilmiom yaa ...ben sorularımı soramıodum en son gittiğimde kağıda yazdım sordum ...en sonda dedimki size ulaşmak çok zor dedim...ben bile kendime ulaşamıorumki dedi uyuz oldum işte o an...halbuki kendisi dedi beni ara die...nese bakcaz artıkın...ptesi ola hayrola....sen memnunsun ...bende memnundum ilk başta...hakkımızda hayırlısı...korkma artık düşük yapcam die...bişe olmucak Allahın izniyle...
Maasallah canim Allah esirgesin cok tatliymisablamda gelmişşş uyutmuş demiri demekki benim avatardaki onun oğlu işte...
hoş geldın kuzum
nasılsın
çok tatlı maşalalhhhhhablamda gelmişşş uyutmuş demiri demekki benim avatardaki onun oğlu işte...
mrb kızlaaar benıde aranıza alııın olma mııı :)
kız semaaaaa yazsana bişilerrr...uyuyomu demir paşa...geçmişe gidiosan gelemezsin wallaa....alüüüüüü
Ne hemen tanimadigin kisileri opuyon
hoş geldın kuzum
nasılsın
Canim dosyana butun notlari yazdim ben olmasam bile hemen ilgilenirler dedi sizin yildiziniz barismamis olabilirmi
Maasallah canim Allah esirgesin cok tatliymis
Gel gel yerimiz var gerci tkb nin gobeginden pek yer kalmadi ama
Ne hemen tanimadigin kisileri opuyon
çok tatlı maşalalhhhhh
hoşgeldin o zaman:)
hoşgeldinnnn...buyur sohbete arkadaşımm..kapımız açık
:18::18::18: belkım erkekdır
hosbulduuuum ıyı olmaya calısıyorum cok sükürr sen nasılsın tatlım
o biraz zor totoyu kaldıracanda işleri bitirip buraya gelecen
evet bende geldim geçmişi de okudum
sevinç çok sevindim canım herşey normalmiş şimdi gelsin bebiş
seray maşallah canımyeğenin çok tatlı allah hepimize nasip etsin inşallah
belinay soğan kürünün üstüne incir kürünü de dene mutlaka kaldır totoyu da gelsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?