Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

soğan kürünü mutlaka dene cnm sadece pko lular için değilki o:26::26:
hakkında hayırlısı kistin erimiş çok sewindim.

bugun basladım sevınc gı bı ıftarda bı sahurda ıcecem de sımdık doktora sordum benım sorunum ne dedım oda yok spoorun dedı sadece bu ay kıst olusmadan bıda gorecem dedı ıgneden sonra catlamıs mı dıye sanırım yumurtam catlamıyo bunun ıcın ne yapmm lazım sogandan harıc

sevınc kaynansı aramıs mı cok merak ediyom

benım kaynana aramadı ne meraksız kadın
çok annem haberi var ama niye arasınki el kızıyız ya biz

kızlar hata burda konusmustuk

kandıl ve bayramlarda gırılmez dıye bılıyorumm

kızz nozaaaaaa nerdesın senle konusmustuk :44::44::44:

kandillerde girme
bayramda bişi olmazz

incir kürü var canım yumurta için :26::26::26:

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ben mutfagımız toplamaya gıdıyom az cene calın

sevınc neden paket yapmadın zaar ozlemedın bızı

ıncır kuru kıst yapıyo yazmıslar :44::44: bende oyuzden sureklı ıncır sadece yıyorum neyse saoganı bı yapayım da

bugun basladım 5 gunum sevıcn 15 gunde bayrama kadar ıcmeye nıyetım var

iç annem içini temizler çoook ama çoook faydalı

42 gunu muu ayy ben sıkılırım hemde hergun taze hazırlanacak :26::26::26::26::26: sog:26:n daha kolaymıs

kızlar alemsiniz yaa.hatunun biri geldi çarpışıyoruz dedi sonra dilimize dlandı bu kelime demek sevincede çarpışma serbestmiş bundan sonra haydee sevinç belinize kuvveeeettt gazanız mübarek olsunnn
yok kız hemen bırakmayacam korunmayı daha hazır deeeeliiimmmm
:18: bebe aspirini neden sende pıhtılımısın :26:
42 gunu muu ayy ben sıkılırım hemde hergun taze hazırlanacak :26::26::26::26::26: sog:26:n daha kolaymıs

tembel karı bu tembellikle bebeği nasıl yapacaksınız merak ettimdi

kız hamiş kal sende de değşklik yapak
hemen bekla kocamın yanına gidiommm çarpışmaya:))) dün çarpıştık baakalım reglimi bekliom gelmesin dieee kapının arkasınaaa makineyi dayadımmm gelmes dimiii

neden koku yapmıyoki
kız maydanoz ye sende her kokuya devaa

yahhh masraflı olur dedim yaaa başoş karşılasın o verir senin yerine sen taze annesin göözünü korkutmamamk lazım başoş artık kayınvalide olucakk nerdese:)))

buda güzelmiş yav ama ben hareketli avatay istiyom yaa benimki gibiii

tamam canım ekleşiriz
ekle beniiii kızlardan biri varsa ordan bulursun beni canım hadiye altunöz birol

oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:
kızzz ne tembelsin çık mahalleye ateşş yakkkk alla alla bak sevin uzun yoldan gelmiş maşallah pzarınıda yapmış uçan cadıııı maşallah kankama benim yemeğini de yapmış bekle belki gelir.he tüp yokkk o çok zor canım geçen 4 gün ben sıkıntısını çektim içerd epara alamayınc akocamm görümceme kaldıkkk yedek tüp alıcam bidaha aldımd apara varken nolr nolmazz elde avuçt aolmayabilio çok zamansız bitiverio

bengisünun içinden ne gçeiosa rabbim onu versin sağlıkla kucağına alsındaaa kız istiyosa rabbim kız versinnn ama önce sağlıklı hayırlısıını versin

bende yıllarca çlıştım ist dayken adanaya bi geldim duramadım evliliğimin ertesi günü işe gidicm o haldeydim sonra ev hanımlığına alıştım bu seferde iş zor gelio hamladımmı ne ama kasımdan sonra işe gircem inşş.kardeşimi askere yollıyım ist a gidim gönderimde ellerimle hayırlısıyla

çokmu belli etti

senin gönlün ne istiosa o olsun canımm

hoşgeldin canım ben görevimi yaptımmm he ne güsel yazmışım dimi
benim bugün kü menü:türlü harika olmuş parmaklarıma baktım biri yokk nereye gitti acaba.
semiz salatası yaptım dünde yapmıştım kocam bugünde istedi dibini ekmekledim buırakırmıyım.
şehriyeli bulgur pilavı
yoğurt
kola
turşu
hangisini yerse dieee çok şükür elhamdülillah bugünde doyduk allahım doyurmayıda nasip etsin vesile ettsin bizleri aç bırakmasın güsel nimetlerinden herkes tatsın.ramazanın bereketi üzerimize olsun.

sevınc

pasa

beydaglı

cakmapolly

duman

mood

nazo ( servıs dısı bı surelıgıne)

aksamcılar nerdesınız yaaa gelın artık cok sıkıldımmmm
öle olsun hanfendi hıh

hadiş annem nasılsın
iyiyim annem geçmişe baktım sen yoksun dedim neler yazmışlar geldin belli oluo sayfalar uçmuşş

canım arkadaşım benimm başoşşşş görüomusun canımm sana gönderdiklerine bak ban gönderdiklerine sevgi kelebeği oıoldum

iiiyim canım sen nasılsın

tşk ederim marifetliyim napım.
şimdi yufkanın birini ser üzerine sosun (sos diorum anla işte yoğurt yumurta yağ k.tozu)karışımın yarısını ilk kata sür yay.
ikinci yufkayı yufkanın üzerine koy karışımı sür yay.
üçüncüyü ser üzerine bişi dökmicen zaten karışım kalmadı.
önce ortadan artı kess 4 e böl sonra 16 eşit parçaya sigara böreği keser gibi yada pizza keser gibi
sonra her parçanın geniş yerine sigara böreği gibi sarıcağın yufkaya peynir harcını koyy yanlarınıiçeri katlayarak sigara böreği sarar gibi sarr yanlardan peynir çıkmasın maksat sıkı sarma ama çokta gevşek sarmaaa
yumurta sarısına azıcık sııvı yağ damlat çırp böreklerin üzerine sür.
ortasına çizik at resimdeki gibi doates biber koy
pişir.afiyet olsın

ayrıc akalın olmaya vakti kalmıooo sos sayesinde pamuk gibi oluooooo

saol tatlım merak etmişsin beniii

çatlak karııııııııııı
buyrun çatlak karının çatlak kankasııı

ben haberini verdim amaaa değerimi bilse ah ahhh

kız bu sevinç nerde tlf da int. paketi yokmu karının

karıya bak beni sewiyormu sewmiyormu anlayamadım
kafan dinlensin diye paketi yeniletmedim bide 1 günlüğüne gittim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…