Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vermeyen olursa sevinç inde kellesi vurulsun

Bu bahaneyle ondan da kurtuluruz
istiyorsan söyle yok olmasını bilirim ben
bugün desevinç karısı yok

telefondan taciz etmez mi biiz acep:44::44::44:
sen rahatla diye paketimi güncellemedim kafan dinlendi bir gün
dışlasında görekkkk
ne istiyon sen sevinçten biz kurtulmak istemiyoz ondan seviyok onu

canım benim...

böylemi yuvarlandınnnn mirak ettimdee

dimekki paşa karısı değilmişsin sen bu kadar rahatsızsanız girmem bi daha

Burdayim cnm kocis gldi yemk yedik
Kw dem de bana busuru patlican yollamis taze taze bahceden toplayip
Persembe gunude kw ye demistim sana geliyim eltimi gorumcemleride cagriyim ifftara yemekleri ben yapim olurmu die oda ok demisti gittim 12kisilik yptim ymeklerimi yayla corbasi izmir kofte we pilaw salata karpuz tatli boylece hepsine iftara cagirmis oldum sadece mekan farkli kwdem disinda onlar bizi hic cagiirmiyi iftara ama lafa gelince cok becerikliler benim kadar olamiyolar
Neyse ogunde taze fasulye wermisti yapta koy dolabina dediydi bugun onlarla ugrasiyim cok rahat oluyo kisin gecen kis kndi ypp hazir wermisti ama bu sene bana yolluyo neyse yarinda sadece kw de we pederi alicam iftara gelirse gelirler pzarteside ewde yokuz kocisle hem gezicez hemde alisweris iftar yapar gliriz salida teyzemleri cagiricam iftara bitiyo mubarek ramazanda ozlucaz simdiden huzunlendim
Ay ne uzun yazmisinm
Sen napiyon belis kocanda yokmu ewde
Sesaninda yokms bnimkide arkadasina gitti glince yatr gece istnbula gidickmis bnde bu gece tekim yani

ıyım kuzucum kocıs balıga gıttı tekım yanı buraya takıl yanlız olurmuyuz bı guzel sahur yaparız bende salı anamları cagıracam ıftara

Hadissssss nbr tatlimmmm
Cnm bork harika kesin denicm ama anlayamadigim su yufkayyi 16parca kes dmssin nasil ssaricz 3yufka birdenmi saricz yoksa tektek mi hani aralara sos suruyon ya aklima takildi 3yufka ustuste cok kalin olur cunkuu
Gecen maklube tarifini istemistin yaziimi simdi
Pazartesi gunu arkadaslarima iftar ymgine dawt etmistim onlara yaptim bayildilar

ne oldu kızz bize haber verecek yer bulamadınmı annem merak ettim..hadiskooo aramadımı sevinç senii

topik başı karısııııııııııııııpullu pakizeeeeeeeee hormonu bol başak göbekli marullll

gelince yaz hemen doktor ne dedi...

SEVİNÇ tende haber yookkk doktor ne dedi acep...
neyse ben şimdilik biraz çıkayım sonra bakarız..
saol tatlım merak etmişsin beniii

çatlak karııııııııııı

canım gözünaydın Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah
seni çok merak etmiştim hamiş olabilirsin diyede aklımdan geçmedi değil
aama bize haber verirdi karı dedim
neyse çok ama çok sewindim darısı bebek isteyen tüm karılara

ben hiç okumadım

seivnççç adına çoks evndmmm çarpşmalar boşa gitmicek artık karı nerdeyse hergün çarpışıyoooo
belli ne kadar sevindiğin ilgisiz alakasız karııı

karı geçmişi didikle sevinç sana kaç kere soğan kürü uygula diye baskı yapmış hakkımı yime

soğan kürünü mutlaka dene cnm sadece pko lular için değilki o:26::26:
hakkında hayırlısı kistin erimiş çok sewindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…