vermeyen olursa sevinç inde kellesi vurulsun
Bu bahaneyle ondan da kurtuluruz
bugün desevinç karısı yok
telefondan taciz etmez mi biiz acep:44::44::44:
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar
ne bağırıyon kız sabah,sabah....kellemizi vuracakmış hadi vurda görek,göbekli marul....
benim bat 27 ağustos ama ben korunuyorum diye vermemiştim,belkim sen beni bu yüzden dışlarsın diye
ne istiyon sen sevinçten biz kurtulmak istemiyoz ondan seviyok onu
aa ne kadar benziyo bizimkilerrrbenmki de pek dağınıktır.
kendisi evdeyken bana iş yaptırmak istemez yanımda otur der
bende zaten o evdeyken onun arkasını toplamaktan yorulurum. mecbur oturuurunm onunla
o işe gittiği gün toplarım tüm dağınıklığını. yoksa yetişilmiyo
ay yeşil kız bişi sprcam sana ağdanı yapabiliyomsn kendin. ben gittikçe zorlanıyorum kukuşumu almakta
az önce alırken panda gibi yuvarlanarak aldım.
heralde bi dahaki aydan sonra kuaföre giderim
benimkisi hiç sevmez bende çok sewmemkocam yok rhat rahat bi sakız patlatayım
suratını nıye eksıttın kızz karsında basak mı var
KIZ KAÇ KERE VERİCEM YIRTIYOM KAÇ GÜNDÜR BİR YERLERİMİ 18 AĞUSTOS DİYE:84::84::84:
BU arada geçmişe baktım alıntı almadım günahımı aldınız he evcilik oynamadık dün 3 gündür wc çıkamıyourm diye ablam şurup vermişti onu içtim hay içmez olaydım eşim görüş gününe wc geldi sen kabızım ishal oldumu taşındım durdum wcöyle oluncada hayal oldu bazı şetler aman o neymiş hergün ara vericekki olucek halen karnım agrıyo ya ialç birde bir şekerli allahım üstüne nekadar su içtim belli degil he bir daha içmem ben o ilacı :2::2:sevinç karısı cepten haciz edeicek ben paşaysam o bizle ugraşmadan durmaz
günaydın kızlar rabbim cumamını zmubarek duamizi kabul etsin işşallah bu arada melemenleri şimdimi koyuyum etlüldemi sizde akıl verin ona göre alıp koyucem bugünannem yazın kapak atar diyo ama:44::44:
sevınc kız gecmıs cok mu bırıkmıs
benimkisi hiç sevmez bende çok sewmem
o surat ona cnm nasıl olsa gelir görür
mesajın sonuna ekşi suratta koyda tam olsun
topikin hatunları sevince benzemeye başladı valla
ah sevinç ah kendi benzettin tatlı hatunlarımı
tkb ye bağırılırmı hiç
sevinç 2
Burdayim cnm kocis gldi yemk yedik
Kw dem de bana busuru patlican yollamis taze taze bahceden toplayip
Persembe gunude kw ye demistim sana geliyim eltimi gorumcemleride cagriyim ifftara yemekleri ben yapim olurmu die oda ok demisti gittim 12kisilik yptim ymeklerimi yayla corbasi izmir kofte we pilaw salata karpuz tatli boylece hepsine iftara cagirmis oldum sadece mekan farkli kwdem disinda onlar bizi hic cagiirmiyi iftara ama lafa gelince cok becerikliler benim kadar olamiyolar
Neyse ogunde taze fasulye wermisti yapta koy dolabina dediydi bugun onlarla ugrasiyim cok rahat oluyo kisin gecen kis kndi ypp hazir wermisti ama bu sene bana yolluyo neyse yarinda sadece kw de we pederi alicam iftara gelirse gelirler pzarteside ewde yokuz kocisle hem gezicez hemde alisweris iftar yapar gliriz salida teyzemleri cagiricam iftara bitiyo mubarek ramazanda ozlucaz simdiden huzunlendim
Ay ne uzun yazmisinm
Sen napiyon belis kocanda yokmu ewde
Sesaninda yokms bnimkide arkadasina gitti glince yatr gece istnbula gidickmis bnde bu gece tekim yani
hayırlı cumalar hatuncuklar sevinçten haber alan varmı beni aramadı acaba sonucu alamadımı daha offf beklemek ne zoermuş
ben cımmeye gidiyom kızlarrr
ne oldu kızz bize haber verecek yer bulamadınmı annem merak ettim..hadiskooo aramadımı sevinç senii
topik başı karısııııııııııııııpullu pakizeeeeeeeee hormonu bol başak göbekli marullll
saol tatlım merak etmişsin beniiigelince yaz hemen doktor ne dedi...
SEVİNÇ tende haber yookkk doktor ne dedi acep...
neyse ben şimdilik biraz çıkayım sonra bakarız..
kızlar sevince geri döndüm çağrısına yetişememişim böreeeekk yaparkene msjını gördümmm nesem kocam gelince otlandım dedim ver tilifonu kankamı arıcam okim la dedii ona o diyemessin dedim aradım karı açmadı kendimden aradım ses yuk bidaha kocamdna aradımmm yüzüme kapadııı zilli baktım o dönüoo dedim bacı ben arıom nie kapatıon nesem bedaveleri varmış havasını bastı evimin önünden geçmişte bana uğramamış bakbka ben bana da gel dedimde kocamı evde tek bıramam günü birlik eve dönce dediydiiii ah kankaa ahhhhh
çok manyak bi karı sesinden belliiii aynı bennn canım benim bi elmnın iki yarısı gibi matrak kankam varmış başoş okudunmu kızz çatlıonmu bak çatlak kremi gönderebilirim hıh
cnmmm çok sevndm yaaa. hamiş oldğn haberini ilk ben duyduğum içinde ayrıyetten bunun gururuunu yaşıyorummmmmm
canım Alah bebğine kavştursn seni inşalah sık sık gel tavsiyelermz olcakkkk
ben hiç okumadım
seivnççç adına çoks evndmmm çarpşmalar boşa gitmicek artık karı nerdeyse hergün çarpışıyoooo
len kaç kere yayınladın öyle duyuruyuuuyok canım 3-4 aydır kullanıyodum zaten ama büyümemişti fazla soğan suyu sağolsun taşınmadan önce 12 gün boyunca içmiştim o ayda büyümüştü biliyosunuzki 18.günümde kontrole gittiğimde 20 milim olunca inanamamıştım hemen çatlatma iğnesi istemiştim oda çok şükür tuttuuu bu arada sana küsüm ben hıh..
kuzum tekrra aramıza hosegeldın sen 2 ayındamı klomen tuttu bebegınn hayırlı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
sevıcn kuzum bol carpısmalar
kızlarrr gec geldık doktordan yemek falan yedık buraya damladım
kıstım erimiş sukurler olsun rabbım e
doktora sordum sorun ne dedı genel olarak ıkınızde sorun yok klomen verdı tekrardan 5 gun ıcecem arefe dunu 18 gıdecez ınsallah buyumusse ıgneyı gene basacak ınsallah kıst olmaz dedı oyuzden ıgneden 2 sonra bakacam bu sefer dedı catlamıs mı
eger bu ay da tutunmasa bebgım bıdakı ay bakacaz ya ara verecek ya klomen eger gene olmasa rahım fılmı cektırecem dedı suan bosa canın acımasın klomenı dneeyek dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?