Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Melek annem ses versene kiz hormon tahlillerini verip karisimimi alacam
bu ay hamiş olmassam ki düşük ihtimal hatta mucize ben de alacam canım

bi de ben şimdi bu bitkisel kürlari kullanıyorum ya şim di benim çarpışma zamanı bu hafta kadını aradım bırakıyımmı diye yok iç dedi hamile olursam zararı olur diye düşündüm ama ben yinede ara vercem sence napim sevinç

Saol tatlim kiz bu tembel karilar pc basindan kalkipta cocukmu yaparlar basak karisi bile laptoop koynundayken bebegi yapmis Allah yuzune bakmis...
tesekkür ederiiim hosbuldummm :)) kadinlar klubundekı arkadaslıklar cok guzeeel :)

oyledir

Hee neredeyse bir aksamda on sayfa ben yazdim

amin canım benimmm inşallahhhhhh.....en tatlısından hepimizin olsunn

tesekkür ederiiim hosbuldummm :)) kadinlar klubundekı arkadaslıklar cok guzeeel :)

evet cnmmm heleki bu güzel topikteki arkadaşlıklar bir başka güzelllll :119::119::119:

kocis duymasin gobegi ile topici yikar walla

sessa karisi isi yarimmi birakip geldin

burayı yarım bırakıp gitti ya işide yarım bırakıp gelsin baree

Saol tatlim kiz bu tembel karilar pc basindan kalkipta cocukmu yaparlar basak karisi bile laptoop koynundayken bebegi yapmis Allah yuzune bakmis...

oyledir

Hee neredeyse bir aksamda on sayfa ben yazdim

yani semacım sevinç karısı acaip geveze ve cok hızlı onun hızına yetişmek mümkün değilllll

amin canım benimmm inşallahhhhhh.....en tatlısından hepimizin olsunn

evet cnmmm heleki bu güzel topikteki arkadaşlıklar bir başka güzelllll :119::119::119:

burayı yarım bırakıp gitti ya işide yarım bırakıp gelsin baree

ohhhh anam ohhhh ne kocalar var...benimki işten öğlen geldi geliş o geliş gidelim gezelim töbe yok..(( halbuki dese gel gidelim biyerlere ne kadar beklerim ama nerdeeeeeeeeeeee....uyuyo şimdi....

Ne o ewde caymi bitti yoksa cay yapmayimi bilmiyon
gel ozman bıze 42 gun bana kaynat ıcır soganı bı hatfa ıcersem eyıydı

saracoglu hoca 15 gun diyor sen ondan iyi biliyon dimi

iyim :18::18::18::18::18: kac yasındasın kac yıllık evlısın bebgın varmı yok u yoksa neden olmuyo karısın demı :18::18::18:

yok ben adam gıbı karıyım :)) kısaca kendımı tanıtıyım o zmn 21 yasındayım anasınıfı ögretmenıyım 1 yıl 8 aylık evlıyım.. 1yıl 2 ay oldu bebıs ıstıyelı henuz yok ;( bende yumurtalık kıstı olusmustu kendılıgınden erıdı hormon testlerım falan hep yapıldı bı sorun yok esımde hareketlı sayısı azdı 2 gun önce doktora tekrar gıttık duzelmıs cok sukur bıde benım rahmıme yara dondurma tedavısı yapılacak suan hastayım salı gunu falan gıdecem ınsallah hersey cok guzel olacak sen kac yasındasın sende bana kendını tanıt olar mı :)

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceleeeeerrrrrr
Gorusuruz hayatim
Bunu yap biraz dinlen derim canim
ohhhh anam ohhhh ne kocalar var...benimki işten öğlen geldi geliş o geliş gidelim gezelim töbe yok..(( halbuki dese gel gidelim biyerlere ne kadar beklerim ama nerdeeeeeeeeeeee....uyuyo şimdi....

Ahhh ahh bi menderes yapardim adanada olsamm

kız sen bi 21 gün iç 7 gün ara ver belki ikinciye gerek kalma ayrıca sen gel ben sene burda içiririm

sen gel aöma yada ben geleyım oraları merak edıyorum soganı bı ıceyımde

canım benım ilk sayfaya gırersen orda hepımızın tum bılgılerı var

hayırlsı olur inşallah bebısın en kısa zmanda gelırr

kız sevinç çarpışma zamanım da bitk, kürüme ara veriyim mi diye soruyom olur da hamiş olursam bebişe zarar verirr mi yoksa içmeye devam mı ediyim

Anaaam hosgeldin belos buda senden 21 yasinda abla diceksiniz haa bize

inşalllaaah.. hepimize Allah aratmadan bekletmeden versın ınsallah

ben cimmeye gidiyorummm

kısme bıyere ayrılmasın sahura kadar acııgız helekı benım koca yok :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…