Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şşşşt adanalı arkadaşlar orda kereviç varmı varsa fıstıklısından bana yollasanız ya canım çekti.

ahhhh ahhhhh göl görünüo benim evden (( kıçımın dibinde ama yapabilene aşkolsun bici bici sayıkladım geçen hafta hep ama nafileee
Anam sus belos duymasin oda hic yememis ama as erdi ben yedim adanada salgam kebap adanaaaaaa
kız sevinç çarpışma zamanım da bitk, kürüme ara veriyim mi diye soruyom olur da hamiş olursam bebişe zarar verirr mi yoksa içmeye devam mı ediyim

Kadin devam demis icine sinmiyorsa adete yakin birak 1 hafta kala felan

Merhaba; ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum son altı aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bugün adetimin 29. günü birkaç gündür kasıklarımda hafifçe sancı var diye merakımdan biraz önce ovulasyon testi yaptım acaba yinemi yumurtlamam var diye. Sonuç 7-8 dk sonra koyu iki çizgi oldu. Ben normalde 32-33 günde adet görürüm adetime 3 gün var niye pozitif çıktı? Bir bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen bi yorum getirebilirmi? sonuçta hepimiz bebek istiyoruz kader arkadaşıyız.

kızım uyududa ben hızınıza yetişemiyom geçmişi okuyayım dedim yok olmuyo

walla ben ne zamandır burdayım ben bile yetişemiom ...hele bu sevinç karısı geldi geleli sayfalar patlıo anasını satim...

şşşşt adanalı arkadaşlar orda kereviç varmı varsa fıstıklısından bana yollasanız ya canım çekti.

kereviç adanaya özgü bişe değil sanırsam...hatta adı kerebiç miydi onun yanlış hatırlamıosam...buradaysa yollarım ama

Anaaam hosgeldin belos buda senden 21 yasinda abla diceksiniz haa bize

burda dıyemıyomda face gıırınce hemen resmıyet gırıyo ablacım oluyo

bende ısterımm tatlımı guzel mı

git bakalım çim güselcene çapışmaya hazırlan

ya tuvalete gıttım kahve leke geldı peceteye bısı olurmu bırz daha bekleyım oyle cımeyım inşallah yarın orucu yemme zatı 5 gun yedım

Sat bende satiiimm
tarsusa ozgu mersine kadarda uzaniyor adanada da var kerebiccc

sewdim seniiii

Ayy sewermisin ben bayilirim gecen hafta getirmisler yidikk

Kocasi yokki carpisma zamani baliga gitmid

evet korkusun dan kendıde aramıyo abımı aratırıyo

dedım bugun carpsıma var askımmm ne olur gıdeyım hem doktor demedıkı dıyo bıde yaa dedım doktorun demesımı sart

Anam sus belos duymasin oda hic yememis ama as erdi ben yedim adanada salgam kebap adanaaaaaa

Kadin devam demis icine sinmiyorsa adete yakin birak 1 hafta kala felan

ananmmmmm duydu bileme napak...bici gönderemeyizki....erir wallahh...Adanaya gelsin ısmarlayimm...

canım ümit vermek istemem ama ovulasyon testide gebelik testi gibi biz denemiştik burda bi hamile arkadaş yapmıştı çift çizgi cıkcakmı die ve çıkmıştı....umarım bebeğin seninledir....değilsede üzülme her yeni ay yeni umut...hayırlısı olsun hakkımızda....

Super bir tatlii icli kofte gibi disi irmikten bisi icine fistik basiyolar en ustunun ozel bir sosu var
bekle bakalim dus alincada gecebiliyo

mersin de var da orda da vrdır belki dedim yakın ya mersine

evet korkusun dan kendıde aramıyo abımı aratırıyo

dedım bugun carpsıma var askımmm ne olur gıdeyım hem doktor demedıkı dıyo bıde yaa dedım doktorun demesımı sart

Ben dedim emir buyuk yerden deseydin
belos pasa nerde kiz face geldimi kari benden sonra ugramamis

Super bir tatlii icli kofte gibi disi irmikten bisi icine fistik basiyolar en ustunun ozel bir sosu var
bekle bakalim dus alincada gecebiliyo

hımmmmm ırmıge bayılırımm ya sızın oraların ne guzel tatlısı var ben nerden bulacam :84: barı solemeyınde canım cekmesın

ya sabah dan berı leke arada gelıy camur gııbı sımdı pembe leke of bıracık bekleyımde duş alayım

belinay senden gelen bu leke ne bacım sizin bugün çarpışma gününüz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…