kızım uyududa ben hızınıza yetişemiyom geçmişi okuyayım dedim yok olmuyokız semaaaaa yazsana bişilerrr...uyuyomu demir paşa...geçmişe gidiosan gelemezsin wallaa....alüüüüüü
Anaaam hosgeldin belos buda senden 21 yasinda abla diceksiniz haa bize
git bakalım çim güselcene çapışmaya hazırlanben cimmeye gidiyorummm
kısme bıyere ayrılmasın sahura kadar acııgız helekı benım koca yok :18::18::18::18:
Anam sus belos duymasin oda hic yememis ama as erdi ben yedim adanada salgam kebap adanaaaaaaahhhh ahhhhh göl görünüo benim evden(( kıçımın dibinde ama yapabilene aşkolsun bici bici sayıkladım geçen hafta hep ama nafileee
kız sevinç çarpışma zamanım da bitk, kürüme ara veriyim mi diye soruyom olur da hamiş olursam bebişe zarar verirr mi yoksa içmeye devam mı ediyim
kızım uyududa ben hızınıza yetişemiyom geçmişi okuyayım dedim yok olmuyo
şşşşt adanalı arkadaşlar orda kereviç varmı varsa fıstıklısından bana yollasanız ya canım çekti.
sewdim seniiiihosbuldummm olsun derım agzımamı yapıscak ablacımmm:)
Ayy sewermisin ben bayilirim gecen hafta getirmisler yidikkşşşşt adanalı arkadaşlar orda kereviç varmı varsa fıstıklısından bana yollasanız ya canım çekti.
git bakalım çim güselcene çapışmaya hazırlan
Anaaam hosgeldin belos buda senden 21 yasinda abla diceksiniz haa bize
şşşşt adanalı arkadaşlar orda kereviç varmı varsa fıstıklısından bana yollasanız ya canım çekti.
git bakalım çim güselcene çapışmaya hazırlan
walla ben ne zamandır burdayım ben bile yetişemiom ...hele bu sevinç karısı geldi
kereviç adanaya özgü bişe değil sanırsam...hatta adı kerebiç miydi onun yanlış hatırlamıosam...buradaysa yollarım ama
sewdim seniiii
Ayy sewermisin ben bayilirim gecen hafta getirmisler yidikk
Kocasi yokki carpisma zamani baliga gitmid
Anam sus belos duymasin oda hic yememis ama as erdi ben yedim adanada salgam kebap adanaaaaaa
Kadin devam demis icine sinmiyorsa adete yakin birak 1 hafta kala felan
Merhaba; ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum son altı aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bugün adetimin 29. günü birkaç gündür kasıklarımda hafifçe sancı var diye merakımdan biraz önce ovulasyon testi yaptım acaba yinemi yumurtlamam var diye. Sonuç 7-8 dk sonra koyu iki çizgi oldu. Ben normalde 32-33 günde adet görürüm adetime 3 gün var niye pozitif çıktı? Bir bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen bi yorum getirebilirmi? sonuçta hepimiz bebek istiyoruz kader arkadaşıyız.
burda dıyemıyomda face gıırınce hemen resmıyet gırıyo ablacım oluyo
bende ısterımm tatlımı guzel mı
ya tuvalete gıttım kahve leke geldı peceteye bısı olurmu bırz daha bekleyım oyle cımeyım inşallah yarın orucu yemme zatı 5 gun yedım
mersin de var da orda da vrdır belki dedim yakın ya mersinewalla ben ne zamandır burdayım ben bile yetişemiom ...hele bu sevinç karısı geldi geleli sayfalar patlıo anasını satim...
kereviç adanaya özgü bişe değil sanırsam...hatta adı kerebiç miydi onun yanlış hatırlamıosam...buradaysa yollarım ama
evet korkusun dan kendıde aramıyo abımı aratırıyo
dedım bugun carpsıma var askımmm ne olur gıdeyım hem doktor demedıkı dıyo bıde yaa dedım doktorun demesımı sart
Super bir tatlii icli kofte gibi disi irmikten bisi icine fistik basiyolar en ustunun ozel bir sosu var
sağol canımm ayrıntılı tarif için canım hiç çekmiyodu zati iyi geldi
Sat bende satiiimm
tarsusa ozgu mersine kadarda uzaniyor adanada da var kerebiccc
mersin de var da orda da vrdır belki dedim yakın ya mersine
Super bir tatlii icli kofte gibi disi irmikten bisi icine fistik basiyolar en ustunun ozel bir sosu var
bekle bakalim dus alincada gecebiliyo
sağol canımm ayrıntılı tarif için canım hiç çekmiyodu zati iyi geldi
hımmmmm ırmıge bayılırımm ya sızın oraların ne guzel tatlısı var ben nerden bulacam:84: barı solemeyınde canım cekmesın
ya sabah dan berı leke arada gelıy camur gııbı sımdı pembe leke of bıracık bekleyımde duş alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?