Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Insallah hade bakalimm bende camasiri serip geleyimmm

yok canım

seray naber annemkocişle barışık yaptınmı

iyiyim annemmm...birazcık soğuk rüzgarlar var gibiydi ama iiyiz heralde uyuyoki 10 dan beri başka planlarım vardı benimde suya düştü....başak kısss bişi yapsak sorun olurmu acep ne dersinn? sevinççç sanada soruom ne dersin ...düşük yapıomusum ya bişi olurmu?kanamam yok çünkü

İnşallah canım inşallah, adetim biter bitmez yaptıklarımda hiç çizgi çıkmazdı bomboştu şimdi çıkması bir ümit değilmi???

yumurtlama değilse ümit olabilir cnm...ama o zamana yumurtlama kalmaz tabi....sen yinede kaptırma kendini...sonrası olumsuz olursa üzülmemen için sölüorum...bizlerde yaşıoruz çünkü aynı şeleri düşünme bukadar bide olurmu...[/QUOTE]

Düşünmeden yapamıyorum. İnfetilite kliniğine başvurduğum gün görüşme yaptılar ağır depresyonda olduğu söyledi doktor, psikiyatriden randevu al dedi ama gitmedim istemiyorum. Teselli edemez, yaramı yara acısı olan anlar

hatuın ateşlendin galibadoktora sormadınmı

kanma yoksa bitmşt,ir heralde

arada mı geliyo kanama

nabersiniz kizlar?
ay cok cenelisiniz massalllahhh.. yetisemedim muhabbetlerinize.. telefona kk uygulamasi indirdim ordan yaziyom ama nasil olcak bilmiyom isaret filan ekledim ama cikar ins
canim ortada bi soru gordum ustume alindim bana sorduysan dusukler neden oldu bilmiyoruz, tutunamadilar saniyorum, progesteron kullanicam bi de bebek asprinine basladim folic acid aliyorum bi de, bu kadar yani. ovulasyon testi yapicam her gun ona gore devam edices inss.. pasam buraya da gelmemis yarisma topigindede yok, netinde bi problem oldu galiba, merak ettim ben de onu..

Düşünmeden yapamıyorum. İnfetilite kliniğine başvurduğum gün görüşme yaptılar ağır depresyonda olduğu söyledi doktor, psikiyatriden randevu al dedi ama gitmedim istemiyorum. Teselli edemez, yaramı yara acısı olan anlar[/QUOTE]

haklısın belki ama bence git....çok faydasını görürsün...sen düşük falan yaptınmı?

o börülceye sööle bide bana hamile tilotu alsın

arkadaş sığmıyomş de

madem iyi bi börülce

ay sorma haber vermez bısıye bısey kanpanyay gırer solemz elbıe almıtı begendım sımdı alacaksan gelmsı dıdı

pıercardınden alsana hamıle tılotlarını cok guzeller

yok yapmadım hiç hamile kalamadım. çokk istiyorum ama olmuyor. İsyan değil amacım ama benim herşeyim çok sürünerek çok zor oluyor bu hayatta. Hiçbirşeyi rahat elde edemedim, yıpratıldım hep. şimdide bu zor hamile kalamıyorum "yeteeeer" diye haykırasım geliyor

hatuın ateşlendin galibadoktora sormadınmı

kanma yoksa bitmşt,ir heralde

arada mı geliyo kanama

yaaaa ne demezsin elim ayam göğüslerim ateş gibi yanıo bilionmu ...bunada bi anlam veremedim zaten...sadece arada bi peçeteye sildikçe accık kahverengi leke geliodu o kadar...onun dışında adet gibi kanamam olmadı...karnım çok şiş ama hamiş gibi hissediom kendimi...pıt pıt atıo durmadan kasıklarımın orda bişiler...sancı girio arada bi....dr deme walla kuzucumm usandım artık adam gibi bişe anlatan yokki ne sorim...p.tesi gidicem bakalım...ne dicek...

cnm yaaa belliki başka şeylerdende dolusun...senin öncelikle kafanı rahatlatman lazım bu nedenle gerçektende psikolojik destek al derim...ben de gitmek istiodum ama bi türlü fırsatım olmadı...halada aklımda fırsat buldugum anda gidicem....

hmm gulucukler cikmamis.. burdan okumak kolay oluyor da yazmsk icin geri bilgisayara gitmem lazim galiba,
coklu alinti da yapilmiyoor, burdan yetkililere sesleniyorum siz bu uygulamayi yapmissiniz ama olmamis bu :)) selahattin cakaler gibi oldu :))

borulceden bana ıkıncı bı gol etek begenmıs mını dedı abın bana gıydırmez dedım oda bende olesıne alıyom dedı tamam ozman abın yanına gelsınde tarıf et alsın dedım yok ben sana alırım dedı ben le konusmayan ınsan kızlar bana sm bıle vermıyo canı ısterse nısanlısı gelecek onun ıcınmı bana ıyı davranıyo bısey mı pldu acaba

kıslarrrr ben cıkıom internetim bitmesin...daha hberler vercem size....hepinizi seviorumm..Allaha emanet olun....ii geceler tatlı rüyalar....görüşürüzzz...

not:fazla gevezelik yapmayın....oku oku bitmio sonra...başak hadi yat annem bebişin uykusu gelmiş...sevinçççç sende yoldan geldin...korunmada bitti...git kocanla kutlama yapsana kısss

:99::99::99::99::99::99::99:

gönderdıgım lınke bakan olmadı mı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

elbısenn hangı rengını alayım

Kiz leke geliyosa carpisilirmi deli kariii abdestlenmeden ciks ciks ciks
o börülceye sööle bide bana hamile tilotu alsın

arkadaş sığmıyomş de

madem iyi bi börülce
Ben alirim annem sana
ne o ersunkilerdemi kucuk geliiii

bence bitecek bi işi var senle ....hadi yatıom ben by....

Sağol canım teşekkür ederim arkadaşlığın için

rica ederim...görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…