kıslar ben çıkıyorum kociş uyumadan biras çalışak yumoşları boşa harcamayalım belli mi olur bitkiler belkim işe yaramıştım benim tüpler tem otoyolu gibi açılmıştır. hadi görüşürük.
çok çene yapmayın dönüşte okumak zor olmasın
yok canım
seray naber annemkocişle barışık yaptınmı
sokk dayım sormaa bıde kendınde olan seyı bana aldırıyo
İnşallah canım inşallah, adetim biter bitmez yaptıklarımda hiç çizgi çıkmazdı bomboştu şimdi çıkması bir ümit değilmi???
iyiyim annemmm...birazcık soğuk rüzgarlar var gibiydi ama iiyiz heralde uyuyoki 10 dan beribaşka planlarım vardı benimde suya düştü....başak kısss bişi yapsak sorun olurmu acep ne dersinn? sevinççç sanada soruom ne dersin ...düşük yapıomusum ya bişi olurmu?kanamam yok çünkü
yumurtlama değilse ümit olabilir cnm...ama o zamana yumurtlama kalmaz tabi....sen yinede kaptırma kendini...sonrası olumsuz olursa üzülmemen için sölüorum...bizlerde yaşıoruz çünkü aynı şeleridüşünme bukadar bide olurmu...
o börülceye sööle bide bana hamile tilotu alsın
arkadaş sığmıyomş de
madem iyi bi börülce
hatuın ateşlendin galibadoktora sormadınmı
kanma yoksa bitmşt,ir heralde
arada mı geliyo kanama
yok yapmadım hiç hamile kalamadım. çokk istiyorum ama olmuyor. İsyan değil amacım ama benim herşeyim çok sürünerek çok zor oluyor bu hayatta. Hiçbirşeyi rahat elde edemedim, yıpratıldım hep. şimdide bu zor hamile kalamıyorum "yeteeeer" diye haykırasım geliyor
cnm yaaa belliki başka şeylerdende dolusun...senin öncelikle kafanı rahatlatman lazım bu nedenle gerçektende psikolojik destek al derim...ben de gitmek istiodum ama bi türlü fırsatım olmadı...halada aklımda fırsat buldugum anda gidicem....
Kiz leke geliyosa carpisilirmi deli kariii abdestlenmeden ciks ciks ciksiyiyim annemmm...birazcık soğuk rüzgarlar var gibiydi ama iiyiz heralde uyuyoki 10 dan beribaşka planlarım vardı benimde suya düştü....başak kısss bişi yapsak sorun olurmu acep ne dersinn? sevinççç sanada soruom ne dersin ...düşük yapıomusum ya bişi olurmu?kanamam yok çünkü
Ben alirim annem sanao börülceye sööle bide bana hamile tilotu alsın
arkadaş sığmıyomş de
madem iyi bi börülce
borulceden bana ıkıncı bı gol etek begenmıs mını dedı abın bana gıydırmez dedım oda bende olesıne alıyom dedı tamam ozman abın yanına gelsınde tarıf et alsın dedım yok ben sana alırım dedı ben le konusmayan ınsan kızlar bana sm bıle vermıyo canı ısterse nısanlısı gelecek onun ıcınmı bana ıyı davranıyo bısey mı pldu acaba
Sağol canım teşekkür ederim arkadaşlığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?