evet canım gece gelmeyecek orda kalıyolar yarın ne zman gelırse ıste zatı ben oruc olurumaksamda yordun olur pazartesıye kaldı bızım iş
Kari 7. aya girdin olacak o kadarbundan sonra daha hizli kilo alisin bebek hareketleri azalir biraz yeri daraldi yavrunun
som degilim annem gercrk bu 15 kilo ile bitirecen demisti dersin
napiyim cvp vermek farz olursa online olurum didim
dayanamdım sevincimi görünce aşkımm yaaa hep beni anmş hepppppp
sevinç sana bi haberim var
şom ağzın amacına ulaştı
7 kilo almşım
ne yorgun olması kısss...yarın pazar gelir dinlenir iftardan sonra bipppp...hallediverirsiniz işte
evet ucuyodum tam o ara markete gıttım :18::18::18: bıde bana cıkolata yeme dıyolarr
balıga gıttı canım
Keşşşkeee... Benim ümitlenmek istemememin sebebi normalde hemen ikinci çizgi kopkoyu çıkardı ilkindende koyu yani yumurtlama günlerimde, şimdi ise 7-8 dk sonra aynı koyulukta iki çizgi çıktı. Gerçi adetim biter bitmez yaptığım zamanlarda hiç çizgi çıkmazdı. Ne demen bu neyapayım anlamadım.
yok o kadar almam sanmıtyorm:18liş buu olişte fazla kilo alnmaz
cık cık cık bide börülceyi beyenmeskızlar ılk defa borulcem bana yazdı facede bı elbısesı vardı net almsı begenıstım onu dıyo gene gelmıs dıoye sok oldum
yarında ben vermeyecem burnu surtulsunpazartesı beklesın kı ozlesın
17 le doğurursun kıss ozaman...
50 sayfa gevmis okudum kim kimi anmis gordumaskim benim
ye boşver ya bida mı gelcen dünyaya çiko gibisi varmı ayol olsada bende yesem
sen niye gitmedin balığa eğlenceli olmaz mı
adetine üç gün kaldıgı için öyle düşündüm ben...adetinin geçmesini bekle...varsa zaten 1 gün bile geçtikten sonra idrarda çıkıo ama kesin sonuç kanda çıkar tabi...direk kanda baktır istersen...inşallah bebişin senledir...
sen 15mi aldntecrube konusuyooo erkek dogurmadik biz cunku 15 i opte basina koy son aylarda her tartiya ciktiginda kilo almis oluyorsun uzulmee werirsin tosuncuk dogurda sewek
Canim senin dusuklerin sebebbi bellimiydi aspirin kullaniyomussun sende pihtilimisin yoksa bilgilrri verde topic basi siskosu eklesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?