Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kari 7. aya girdin olacak o kadar bundan sonra daha hizli kilo alisin bebek hareketleri azalir biraz yeri daraldi yavrunun
som degilim annem gercrk bu 15 kilo ile bitirecen demisti dersin

yok o kadar almam sanmıtyorm:18liş buu olişte fazla kilo alnmaz

kızlar ılk defa borulcem bana yazdı facede bı elbısesı vardı net almsı begenıstım onu dıyo gene gelmıs dıoye sok oldum

evet ucuyodum tam o ara markete gıttım :18::18::18: bıde bana cıkolata yeme dıyolarr

balıga gıttı canım

ye boşver ya bida mı gelcen dünyaya çiko gibisi varmı ayol olsada bende yesem

sen niye gitmedin balığa eğlenceli olmaz mı

adetine üç gün kaldıgı için öyle düşündüm ben...adetinin geçmesini bekle...varsa zaten 1 gün bile geçtikten sonra idrarda çıkıo ama kesin sonuç kanda çıkar tabi...direk kanda baktır istersen...inşallah bebişin senledir...[/QUOTE]

İnşallah canım inşallah, adetim biter bitmez yaptıklarımda hiç çizgi çıkmazdı bomboştu şimdi çıkması bir ümit değilmi???

Canim senin dusuklerin sebebbi bellimiydi aspirin kullaniyomussun sende pihtilimisin yoksa bilgilrri verde topic basi siskosu eklesin seni

ye boşver ya bida mı gelcen dünyaya çiko gibisi varmı ayol olsada bende yesem

sen niye gitmedin balığa eğlenceli olmaz mı

bende sureklı gıdıyorumda bunlar geceden gıtmeye basladı orucumu yıyem onun ıcın

kzılar lınk atayımda elbısılere bakın cok ucuz hangı rengı alyımmmm

kıslar ben çıkıyorum kociş uyumadan biras çalışak yumoşları boşa harcamayalım belli mi olur bitkiler belkim işe yaramıştım benim tüpler tem otoyolu gibi açılmıştır. hadi görüşürük.

çok çene yapmayın dönüşte okumak zor olmasın

İnşallah canım inşallah, adetim biter bitmez yaptıklarımda hiç çizgi çıkmazdı bomboştu şimdi çıkması bir ümit değilmi???[/QUOTE]

yumurtlama değilse ümit olabilir cnm...ama o zamana yumurtlama kalmaz tabi....sen yinede kaptırma kendini...sonrası olumsuz olursa üzülmemen için sölüorum...bizlerde yaşıoruz çünkü aynı şeleri düşünme bukadar bide olurmu...

tecrube konusuyooo erkek dogurmadik biz cunku 15 i opte basina koy son aylarda her tartiya ciktiginda kilo almis oluyorsun uzulmee werirsin tosuncuk dogurda sewek
sen 15mi aldn

çok kilo alanın bebeği kilolumu oluyo:26:
inşalah tosuncuk çıkarırım

ama nasıl çıkarırım onu bilmiyorm zor çıkar bence:44::44:
Canim senin dusuklerin sebebbi bellimiydi aspirin kullaniyomussun sende pihtilimisin yoksa bilgilrri verde topic basi siskosu eklesin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…