ben gelince hiç bu kadar tezahürat görmüyorum. nooluyo dolunay hatunaneyyyyyyyyyyyyy kimmm gelmişş kimmm...gözlerimiz yollerde kaldıydıııı bacuumm hoşgeldinnn:)
isim vermeme gerek yok herhalde baş harfi sennn
eşimin ilk spermiyogramı ile kan testi yapıldı ..kan testi sonçları normal çıktı
ama spermigrm testinii bikez daha yapacaklarmış öyle sonuçları söylicekler..
bende hazır gitmişken bi kan verdim..benimkilerde normal..
geçen ayda ultasonda muane oldum hatta yumurtamıda gördü amca iğne verdi...çatlatmak için(garanti olsun diye)
ama herzamnki gibi garanti gelmedi tabi bebecik..
ama sonuç olarak 2 senedir gebe kalamadığım için infertiliteye postalandım(devlet hast.)[/QUTE]
sana birşey sorucam benim de ultrasonda gördü yumurttalıklarımı yani olması demek çatlamıyabilir anlamıda mı geliyor yani garanti değil
kayalarına gurban olduğum yanlış bilmiyorsam herkesin yumurtası her ay gelişmek zorunda değil ve gelişen yumurta illa her ay çatlıycak diye bişi yok.[
sana birşey sorucam benim de ultrasonda gördü yumurttalıklarımı yani olması demek çatlamıyabilir anlamıda mı geliyor yani garanti değil
myom ne annem ben bilmiyom dagünaydın bacılar nasılsınız geçmişi okudum biraz, çarşamba doktora gittik malum bende myom var hamile kalmanı etkiler bunlar dedi alalım dedi ama sen bilirsin dedi, bugün başka doktora gitcem kafamızda soru işareti kaldı bakalım hayırlısı ne dicek bu doktor dua edin kızlar banada hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:18:
sevgili t.k.b.SON DAKİKA!...
Yine bir liste dışı olayıyla karşı karşıyayız.
angell2 adlı hatunun kk ya son giriş tarihinin 14 aralık,
topike son girişinin ise 6 aralık olduğu;
duyguyıldıray adlı hatunun da kk ya son giriş tarihinin
15 aralık topike son girişinin ise 06 aralık olduğu belirlendi.
angell2 ve duyguyıldıray adlı hatunları üzülerek liste dışı bırakılmak zorunda kalındı.
daimi müdavimlerimize saygılar...
kocacım 6 da işe gitti annem geçmişe baktım geldimmkankeytoooooom gelmişşşşşş!!!!!
kocanı işe yolladın mı hatun?
gel de iki saçını çekiyim ösledim valla
aneyyyyyyyyyyyyy kimmm gelmişş kimmm...gözlerimiz yollerde kaldıydıııı bacuumm hoşgeldinnn:)
isim vermeme gerek yok herhalde baş harfi sennn
yok yok sana değil sana değil dolunay bana dedi onu:111:saygılarrrrr
sanırsam bu mesaj bana
günaydın bacılar nasılsınız geçmişi okudum biraz, çarşamba doktora gittik malum bende myom var hamile kalmanı etkiler bunlar dedi alalım dedi ama sen bilirsin dedi, bugün başka doktora gitcem kafamızda soru işareti kaldı bakalım hayırlısı ne dicek bu doktor dua edin kızlar banada hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:18:
ben gelince hiç bu kadar tezahürat görmüyorum. nooluyo dolunay hatun
offf be site açıldı sonunda.kızlar size gebelik garantli kür buldumm
ben bi dahaki ay başlıcammm ama önce köye gidip malzeme toplamam lazımm
istiyosanız yazarımm
18 sene bebebişi gelmeyen bi kadın bu kürle 2. bebeğine hamile...
deneyenler boş geçmemiş,kısmet belki bizede sebep olur..
offf be site açıldı sonunda.
yaz tabi karı beklediğin hata
kızlar yazayımmmı kürü isteyen varmı başak dolunay nazemir aklıma adı gelmeyenlaer...
offf be site açıldı sonunda.
yaz tabi karı beklediğin hata
kocakarıyı unuttun
hani sen koca karı şeylerine inanmıyodun.ay sorma tam geldim yazdım site bakıma girdi dedii
böğürtlen varya hani şu çalıda yetişen işte onun kökünü sökücen,iyice temizlicen cezveye koycan sarı su salana kadar kaynatıcan sonra süzcen ılıyınca içicen
kaç kişi denediyse hamile kalmış
çevremden kaç kişi söledi de inanmadım ben ama geçenlerde çok görüşmediğim bi komşum denemiş.10 yılı aşkındır çouk istiyolar
aşılama tüp bebek kadının canı çıktı,bunu denemiş şimdi hamileeeeee
hani sen koca karı şeylerine inanmıyodun.
tabii herşey zamanla alakalı zamanı gelince oluyor çocuk.
kesin çözüm diyemeyiz bence ama denemek isterim de böğürlenin kökünü nerden bulcam.
sen köyden bulursun bana da yollasana ne kadar toplamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?