Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım keyfim cok iyi şimdilik... bakalım bu ayın sonunda da iyi olcakmı heycanla bekliyorum

ya kızlar bişey sorcam şu herkesin alıntılarını nasıl alıyosunuz cevap verirken ben onu çözemedim

nasip olayına bende katılıyorum...
eşimin testinden de hayırlısıyla bişey çıkacağını sanmıyoum...bizimki nasipsizlik yani..

iş hayatı yaktı bizi...eşim haftada 3vardiya değiştiriyor..ee bende çalışıyorum..düzenli bi şey hayatı zaten yok
bebek için bi düzene sokmaya çalışıyoruz ama oda hep stresli oluyor..hep dakikaları hesaplıyoruz yaa..

zaten bi tane bebem olsun korunmayıda düşünmüyorum...en iyi korunma şeklini zaten hayat bize sunuyor

amin canım inş...dolunaycım doktorum ne eşimde ne bende sorun olmadıgını söyledi ama hala bekliyoruz...bence sorun olsun ve ya olmasın rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo malesef

amin bitanem amin icimde olanı herkez biliyo zaten inş rabbim kabul eder...sen nasılın bugun daha iyisindir inş canım...

canım sağ tarafta "ALINTI İLE CEVAPLA"yazısını gördünmü?orayı tıkla hayatım ondan sonra zaten mesaj tablonda arkadaşının yorumu yazıyor..sen kendi yorumunu üstten yazıyosun...bbi dene bakalım
ya kızlar bişey sorcam şu herkesin alıntılarını nasıl alıyosunuz cevap verirken ben onu çözemedim

canım bak battaşız inş güzel haberler veririz bu ay...evet bende bitane bebişim olsun ikinci icin beklemiycem inş peşpeşe olsun istiyorum zaten kolayda olmuyo

​devlete gitmen şartmı
h

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geliyommmmmmmmmmmmmm
sen de benden sin artık. evde de diyonmu kocana tüfekhaneye gidiyom diye
amin canım keyfim cok iyi şimdilik... bakalım bu ayın sonunda da iyi olcakmı heycanla bekliyorum
inşallah bu ay olmasa öbür aaya olmadı öbür aya bi gün mutlaka çok iyi olcak
nesini çözemedin annem alıntı yapınca alıntı yaptığımız kişilerin bazı yazdıklarını siliyoruz kalabalık olmasın diye

canım sağ tarafta "ALINTI İLE CEVAPLA"yazısını gördünmü?orayı tıkla hayatım ondan sonra zaten mesaj tablonda arkadaşının yorumu yazıyor..sen kendi yorumunu üstten yazıyosun...bbi dene bakalım
üstten yazması şartmı alttanda yazabilir

pelinimmm ne bilimm hala heray gençkız gibi adet görüyorum...
hiç bikere gelmediki balamm....olurmu dersin bir mucize?

canım bak battaşız inş güzel haberler veririz bu ay...evet bende bitane bebişim olsun ikinci icin beklemiycem inş peşpeşe olsun istiyorum zaten kolayda olmuyo

üstten yazması şartmı alttanda yazabilir

valla bunu hiç düşünmemiştimmmm iyi fikir:)

amin bitanem amin icimde olanı herkez biliyo zaten inş rabbim kabul eder...sen nasılın bugun daha iyisindir inş canım...
insallah tatlımm kabul olurr ben bugun daha iyiyim cok mutluyum bilmyorum valla nedenini aksama feriha var belki ondandır

​devlete gitmen şartmı

şart değil tabi..ama muaneleri özelde,testler devlette yaptırıyorum ben..ne bayılcam dünyanın parasını,gelin gittiysek
koçlara sabancılara gelin gitmedik herhal

ya şaka bi yana devletin testlerine güvenim tam(araştırma hastanesi bide ),özelde naaptıkları belli dğil...

ayrıca eşimle ssklıyız ve heray nasıl kesinti oluyo biliyonmu maaşımızdan...ödesin ssk bananeee!!

kankeytoooooom gelmişşşşşş!!!!!
kocanı işe yolladın mı hatun?
gel de iki saçını çekiyim ösledim valla

aneyyyyyyyyyyyyy kimmm gelmişş kimmm...gözlerimiz yollerde kaldıydıııı bacuumm hoşgeldinnn:)

isim vermeme gerek yok herhalde baş harfi sennn

evet durmak yok yola devam olana kadar
pelinimmm ne bilimm hala heray gençkız gibi adet görüyorum...
hiç bikere gelmediki balamm....olurmu dersin bir mucize?

valla bunu hiç düşünmemiştimmmm iyi fikir:)

dolunayım olacak inş allahımın izniyle sadece umudunu yitirme... ne sorunlu insanlar hamile kalıp bebişlerini kucaklarına alıyolar sadece zamanı var tatlım...

32yaşındayım be gözümün nuru...zaman var da topu topu 3 sene sonra riskli gebelik sınıfına giricem

ahhhh ne bilirdim böyle olacağını...okul,iş güç kariyer hep bahane...benim bir tek hayalim vardı...

oda olmadı şimdilik...ne diyeyimm yinede şükürler olsun....

evet durmak yok yola devam olana kadar

dolunayım olacak inş allahımın izniyle sadece umudunu yitirme... ne sorunlu insanlar hamile kalıp bebişlerini kucaklarına alıyolar sadece zamanı var tatlım...

iyi düşünce tabii ya haklısın. bende devlette sürünmeyim diye hep özele giderim.
geçenlerde kan testime 102 tl verdim içime oturdu. aslında testleri bari devlette yaptiriyim dimi. çok mantuklu
:114:
iyi demişin kuzum
alakasını biz de bilmiyoz türkfilminde diyolardı işte onlara sormak lazım
hem sadece tüfekhane değil; 100 numara, ayakyolu, memişhane de deniyor. bunlar ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…