normal annem normal senin yaşında.
baksana gözün bilem zor görüyo, yumuartayı nasıl yapacak bünye. harbiden yaşından mıdır nedir çok yavaş yazıyon annem sen.
ama seviyom seni böğrüne bas yine beni iplikler boğazıma kaçsa da
günaydın aşkımın bahar pötürcükü dünki partiye neden katılmadın
günaydın hatuncum cuman mübarek olsun keyfin nasılll
aynen kuzum devam böyle devam annem
amin canım inş...dolunaycım doktorum ne eşimde ne bende sorun olmadıgını söyledi ama hala bekliyoruz...bence sorun olsun ve ya olmasın rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo malesef
hayırlı cumalarr canımmm günaydınlar olsunnnnn
günaydınnn canımm sanada hayırlı cumalarrr amin tatlımm seninde ilk icinden gecen neyse o olsun hakkında bebişimmm
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geliyommmmmmmmmmmmmm
ya kızlar bişey sorcam şu herkesin alıntılarını nasıl alıyosunuz cevap verirken ben onu çözemedim
nasip olayına bende katılıyorum...
eşimin testinden de hayırlısıyla bişey çıkacağını sanmıyoum...bizimki nasipsizlik yani..
iş hayatı yaktı bizi...eşim haftada 3vardiya değiştiriyor..ee bende çalışıyorum..düzenli bi şey hayatı zaten yok
bebek için bi düzene sokmaya çalışıyoruz ama oda hep stresli oluyor..hep dakikaları hesaplıyoruz yaa..
zaten bi tane bebem olsun korunmayıda düşünmüyorum...en iyi korunma şeklini zaten hayat bize sunuyor
​devlete gitmen şartmıeşimin ilk spermiyogramı ile kan testi yapıldı ..kan testi sonçları normal çıktı
ama spermigrm testinii bikez daha yapacaklarmış öyle sonuçları söylicekler..
bende hazır gitmişken bi kan verdim..benimkilerde normal..
geçen ayda ultasonda muane oldum hatta yumurtamıda gördü amca iğne verdi...çatlatmak için(garanti olsun diye)
ama herzamnki gibi garanti gelmedi tabi bebecik..
ama sonuç olarak 2 senedir gebe kalamadığım için infertiliteye postalandım(devlet hast.)
h
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geliyommmmmmmmmmmmmm
inşallah bu ay olmasa öbür aaya olmadı öbür aya bi gün mutlaka çok iyi olcakamin canım keyfim cok iyi şimdilik... bakalım bu ayın sonunda da iyi olcakmı heycanla bekliyorum
nesini çözemedin annem alıntı yapınca alıntı yaptığımız kişilerin bazı yazdıklarını siliyoruz kalabalık olmasın diyeya kızlar bişey sorcam şu herkesin alıntılarını nasıl alıyosunuz cevap verirken ben onu çözemedim
ya kızlar bişey sorcam şu herkesin alıntılarını nasıl alıyosunuz cevap verirken ben onu çözemedim
üstten yazması şartmı alttanda yazabilircanım sağ tarafta "ALINTI İLE CEVAPLA"yazısını gördünmü?orayı tıkla hayatım ondan sonra zaten mesaj tablonda arkadaşının yorumu yazıyor..sen kendi yorumunu üstten yazıyosun...bbi dene bakalım
normal annem normal senin yaşında.
baksana gözün bilem zor görüyo, yumuartayı nasıl yapacak bünye. harbiden yaşından mıdır nedir çok yavaş yazıyon annem sen.
ama seviyom seni böğrüne bas yine beni iplikler boğazıma kaçsa da
kız ben sana özel bir iresmimi gonderiririm o zaman kimmiş kaya gorurusün ben seni seviyorum
canım bak battaşız inş güzel haberler veririz bu ay...evet bende bitane bebişim olsun ikinci icin beklemiycem inş peşpeşe olsun istiyorum zaten kolayda olmuyo
​devlete gitmen şartmı
sen de benden sin artık. evde de diyonmu kocana tüfekhaneye gidiyom diye
inşallah bu ay olmasa öbür aaya olmadı öbür aya bi gün mutlaka çok iyi olcak
nesini çözemedin annem alıntı yapınca alıntı yaptığımız kişilerin bazı yazdıklarını siliyoruz kalabalık olmasın diye
üstten yazması şartmı alttanda yazabilir
hadi ya merak ettim şimdik 88 yaşındaki bu teyzenin altında taş gibi bi hatun mu yatıyo
kız ben sana özel bir iresmimi gonderiririm o zaman kimmiş kaya gorurusün ben seni seviyorum
:89:valla bunu hiç düşünmemiştimmmm iyi fikir:)
insallah tatlımm kabul olurr ben bugun daha iyiyim cok mutluyum bilmyorum valla nedenini aksama feriha var belki ondandıramin bitanem amin icimde olanı herkez biliyo zaten inş rabbim kabul eder...sen nasılın bugun daha iyisindir inş canım...
​devlete gitmen şartmı
kız gecen dedimm esime kalktım ayaga nereye dedi bende tüfekhaneye dedim oda bana dediki ne tüfekmi alıcan dedii gülme krizine girdimmmkonusamadımda o ne diyip durdu en sonunda anlattım ne alaka tüfekhane dedi sen anlamassın dedim bende
​devlete gitmen şartmı
eşimin ilk spermiyogramı ile kan testi yapıldı ..kan testi sonçları normal çıktı
ama spermigrm testinii bikez daha yapacaklarmış öyle sonuçları söylicekler..
bende hazır gitmişken bi kan verdim..benimkilerde normal..
geçen ayda ultasonda muane oldum hatta yumurtamıda gördü amca iğne verdi...çatlatmak için(garanti olsun diye)
ama herzamnki gibi garanti gelmedi tabi bebecik..
ama sonuç olarak 2 senedir gebe kalamadığım için infertiliteye postalandım(devlet hast.)[/QUTE]
sana birşey sorucam benim de ultrasonda gördü yumurttalıklarımı yani olması demek çatlamıyabilir anlamıda mı geliyor yani garanti değil
evet durmak yok yola devam olana kadar​devlete gitmen şartmı
inşallah bu ay olmasa öbür aaya olmadı öbür aya bi gün mutlaka çok iyi olcak
nesini çözemedin annem alıntı yapınca alıntı yaptığımız kişilerin bazı yazdıklarını siliyoruz kalabalık olmasın diye
pelinimmm ne bilimm hala heray gençkız gibi adet görüyorum...
hiç bikere gelmediki balamm....olurmu dersin bir mucize?
valla bunu hiç düşünmemiştimmmm iyi fikir:)
evet durmak yok yola devam olana kadar
dolunayım olacak inş allahımın izniyle sadece umudunu yitirme... ne sorunlu insanlar hamile kalıp bebişlerini kucaklarına alıyolar sadece zamanı var tatlım...
iyi düşünce tabii ya haklısın. bende devlette sürünmeyim diye hep özele giderim.şart değil tabi..ama muaneleri özelde,testler devlette yaptırıyorum ben..ne bayılcam dünyanın parasını,gelin gittiysek
koçlara sabancılara gelin gitmedik herhal
ya şaka bi yana devletin testlerine güvenim tam(araştırma hastanesi bide ),özelde naaptıkları belli dğil...
ayrıca eşimle ssklıyız ve heray nasıl kesinti oluyo biliyonmu maaşımızdan...ödesin ssk bananeee!!
iyi demişin kuzumkız gecen dedimm esime kalktım ayaga nereye dedi bende tüfekhaneye dedim oda bana dediki ne tüfekmi alıcan dedii gülme krizine girdimmmkonusamadımda o ne diyip durdu en sonunda anlattım ne alaka tüfekhane dedi sen anlamassın dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?