Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sayın tkb
sesa24 ve aybice hatunlarımızdan kaç gündür ses çıkmamaktadır.
liste dışı etmek için araştırmanızı,ve gerekirse uyarı vermenizi önemle rica ederiz....
saygılarımızla t.k.b onay kurulu..

[B]Sayın t.k.b onay kuruna...
Sesa24 adlı hatunun kkya son girişi bugün, topike son girişi 13 aralık olarak saptanmıştır.
aybice adlı hatunun ise kkya son girişi yine bugün, topike son girişi 9 aralık olarak belirlenerek,
aybice hatunun 17 aralıka kadar giriş yapmazsa liste dışı ediceğine dair uyarı verilmiştir

t.k.b onay kurulunun ilgisinden ötürü teşekkür ederiz.. t.k.b

[/B]

Son düzenleme:
ayy kankam yaaa bende özlüyom ama napiimmmm
anne ziyareti yapmam gerek,özledim babamın evini 15 gün oldu gitmedim hem patatesim de bitti getireyim barii...
iyi madem git pattis getir de bol bol kumpis yap.
ben en çok ne yapmayı istiyom biliyo musun. pattisten yapılan sepet var onu.
kumpire benziyo iç malzemes

sayın tkb
aybice adlı hatunumuzun giriş tarihi 7 günü doldurduğu için liste dışı edilmesine
karar verilmiştir. sesa24 adı üyemize de en kısa sürede topiğimize uğraması için uyarı çekilmesine karar verilmiştir.
bilgilerinize...
tkb onay kurulu

aybiceyi çıkarak mı diyon

ne güzel sözler bunlar nekadarda doğruuu..
işte hepimizin buna inanması lazım o zaman hayatta çok çok mutlu olabiliriz..
herkese hayırlı cumalar dilerimmm..

yaa benim o hatunla sankii muhabbetim vardı..çıkarmayınn yaa..bi ihtar çekseniz..ne biliyim protesto falan edek ama çıkarmayak??
aybiceyi çıkarak mı diyon

erenayımm tesadüfe bak şuanda böörtlen çayı içiyorum...kökünü nerden bulcez kız?

gerçi zıkkımın kökünü iç desen onuda bulup iççcez mecbur:)herşey bebiş için:)

maaşallah bu ay bayaa bereketli... sıra banada geliyoo..suyum ısınıyoooo:18:

Son düzenleme:
karacalımmm erenayın yazısını gönderiyom canım oku..

ya kızlar bu ara örgüye merak sardım ama hic bilgim yok yaa bebek battaniyesi örmek istiyorumm annesinden hatıra kalsın kuzuma el emegi sonuctaa ondanda cocuguna gecsin istiyorumm nasıl olucak bu iş yaa cok istiyomm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…