he ya çalıştırdı ama belim feci ağrıyo açıları tam hesaplayamadı sanırsam akşama göstercem ona ben
hastayım kısss...ama ateş gibi yanıom hele sabahları kalkınca nasıl sıcak oluyomm...yumurtluyommu acep...
iç açılarla dış açılarmı karıştır dı, iç açılar 180'de kız dış açılar kaçtı ....:126:
ama senin adetinin kaçıncı günüki bugün kanımca sen adet olmştun yenilerde dimi,
listeden hatırladm
Pınarıııımmmmmmkuzum bak ben şunu keşfettim artık; herkes beni ben istediğim kadar üzebilir.
şöyle anlatiyim annem en basit örnek olarak, bizim odamızda elektrikli soba yanıyor gündüz, akşama eve gittiğimde oda sıcak oluyor bende dışardan üşüteyer gelmişim ısınıyorum bi güzel.
kocamın babası hergün kesin o sobayı kapatıyor, kendisi akşama kadar sıcacıksoba başında oturuyor, ama bizim odaya girip sobayı kapatır ve ben soğuk odaya gelirim hergün.
bu benim çok sinirimi bozardı ama artık farkediyorumda çokta takmıyorum.:76:
çünkü o adam beni ben istediğim kadar üzebilir. ve ben istemiyorum beni üzemiyor sinir edemiyor. ohhhh çok şükür herşey bizde saklymış meğer..
evlendim evleneli burnumuzdan getirdiler evliliği ama artık öyle olmuyor çünkü takmıyorum.
kocamı seviyorum, o da beni seviyor aşığız hala ilk günki gibi önümüzde mutlu yarınlar var, hayallarimiz var, elele verip yapmaya çalıştığımız bir yuvamız var
ohh içim açıldı valla
günaydınnn bat yoldasımm hayırlı cumalarr
günaydınnn tatlımm hayırlı cumalar biz hep umutluyuzz canımm bu topige gelen herkes umutla geliyoo mutlu dönüyoo ben öyleyimm
günaydınnnn balların en tatlısı arım balım petegimmm nasılsınnn hayırlı cumalar sanadaa
günaydın yeşilim nasılsın annem güne nasıl başladın hangi tarafından kalktın??
günaydın cnmmm iyi gördüm seni maaaşallah bööle bi enerji dolusun sankim yumurtluyonm u ne
​dolunayım nasılsın annem tükanı niye sen açmadın bugün
kayalarına kurban teyzem sen niye konuşmuyon bugün. bu yaştan sonra niye yumurtlamaya çalışıyon dediğime alındın mı yoksam.
alınma annem bee baksana şu duruşa seksepaliteyebizden daha iyi yumurtlarsın sen çatır çatır maaşallah.
şuna baksana biz donuyoruz hatun pikini giymş
ohhh canımm acılsın icin anlat anlat bencede tatlım takmamak lazım artık bencede kendime yapıyoruz takıpta erkenden yaslanıcaz valla onlarında hosuna gidiyo bizim takmamız bosversene niye onları sevindirelimki bendimi üzelim dimi yanikuzum bak ben şunu keşfettim artık; herkes beni ben istediğim kadar üzebilir.
şöyle anlatiyim annem en basit örnek olarak, bizim odamızda elektrikli soba yanıyor gündüz, akşama eve gittiğimde oda sıcak oluyor bende dışardan üşüteyer gelmişim ısınıyorum bi güzel.
kocamın babası hergün kesin o sobayı kapatıyor, kendisi akşama kadar sıcacıksoba başında oturuyor, ama bizim odaya girip sobayı kapatır ve ben soğuk odaya gelirim hergün.
bu benim çok sinirimi bozardı ama artık farkediyorumda çokta takmıyorum.:76:
çünkü o adam beni ben istediğim kadar üzebilir. ve ben istemiyorum beni üzemiyor sinir edemiyor. ohhhh çok şükür herşey bizde saklymış meğer..
evlendim evleneli burnumuzdan getirdiler evliliği ama artık öyle olmuyor çünkü takmıyorum.
kocamı seviyorum, o da beni seviyor aşığız hala ilk günki gibi önümüzde mutlu yarınlar var, hayallarimiz var, elele verip yapmaya çalıştığımız bir yuvamız var
ohh içim açıldı valla
biz kartları açık oynuyoz başağım daha eyi oliiiyyy
günaydınnnnnnnnnnn aminnnnnn
günaydınnnn güzel bi cuma olsunnn allahım tüm dualarımızı kabul etsin aminnnnnnnn
günaydın fıstığım bu gün iyi olmana sevindim moral bozmak yok kayganaları da boşverin
bizimki geçen gün benim iş yerine uğradı iş arkadaşlarımdan biriyle muhabbete dalmış
işte maharifetlerini anlatıyo 2 günde 1 yelek örüyorum bilmem ne filan
valla o yelekleri süeterleri biz hiç görmüyoruz anne hep kendine müslümansın dedim şakayla karışık
harıl harıl hırka örüyo şimdi bana altında kalamaz lafınn
yine de seviyorum kayganacımı yaa iyidir iyi :44:
tuygulan annem tuygulan benim için tuygulan.başakkkk kız sabah sabahhh tuygulandımmmm layynnnn
öyle tabiiii hiç bişeyi takmamak lazımm...hayalleriniz inşallah en kısa sürede gerçekleşir...belkide gerçekleşmeye başlamıştırrr tatlımmm
başağımmm paspasın altında yoktu anahtar açamadım..bi çorbacıya gittim annem ordan bekledim sizi...
çorbacıda birsürü kamyoncu abiyle tanıştım..çocuumm olmuyo dedim baktım hepsi bi hareketlendi..hemen uzadım kaçtım burayaa
günaydın hatunlar...hayırlı cumalar herkeze rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
tuygulan annem tuygulan benim için tuygulan.
gerçekten dolunayım herşeyin bende gizli olduğunu anladım. ben istersem oluyo herşey.
hele bi evimize kavuşalım emininm daha mutlu olucaz Allah'ın izniyle.
amman sakata gelmeseydin yavrumtüh nasıl unutmuşum akşamdan paspasın altına koymayı.
e yavrucum sen niye önüne gelene diyon çocukum olmuyo diye.
bari "çocukum olmuyo" dedin arkasından da "sorun kocamda değil bende" de harekete geçmezler belkim o zaman
iç açılarla dış açılarmı karıştır dı, iç açılar 180'de kız dış açılar kaçtı ....:126:
normal annem normal senin yaşında.yumurtama mumurta yok.... acık 4444 dua okudum sonra meryem suresi dinledim eee yaşım gereği normalll demii...
günaydın aşkımın bahar pötürcükü dünki partiye neden katılmadınhayırlı cumalarrrrrrrrrrr
günaydın hatuncum cuman mübarek olsun keyfin nasılllgünaydın hatunlar...hayırlı cumalar herkeze rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
aynen kuzum devam böyle devam annemohhh canımm acılsın icin anlat anlat bencede tatlım takmamak lazım artık bencede kendime yapıyoruz takıpta erkenden yaslanıcaz valla onlarında hosuna gidiyo bizim takmamız bosversene niye onları sevindirelimki bendimi üzelim dimi yani
hadi canım daha eşinin testleri yapılmadı mı. belkimde sorun adamda sen niye parçalıyoon kendini. sen yumurtluyon mu pekiamin Pelincim...inşallahhh bu mübarek günde Allahım tüm dualarımızı kabul eder:)
nebilim bacımm yaa...alışkanlık iştee :)her önüme gelene biliyomusun bizim çocuumuz olmeyyo diyorum
bende pek bi sorun gözükmüyo zaten,eşimin testleri haftaya yapılacak bakalım..dananın kuyruuğu yakında kopar
hadi canım daha eşinin testleri yapılmadı mı. belkimde sorun adamda sen niye parçalıyoon kendini. sen yumurtluyon mu peki
senin süyten numaran kaçsa o yani 360
amin Pelincim...inşallahhh bu mübarek günde Allahım tüm dualarımızı kabul eder:)
nebilim bacımm yaa...alışkanlık iştee :)her önüme gelene biliyomusun bizim çocuumuz olmeyyo diyorum
bende pek bi sorun gözükmüyo zaten,eşimin testleri haftaya yapılacak bakalım..dananın kuyruuğu yakında kopar
hayırlı cumalarr canımmm günaydınlar olsunnnnnhayırlı cumalarrrrrrrrrrr
günaydınnn canımm sanada hayırlı cumalarrr amin tatlımm seninde ilk icinden gecen neyse o olsun hakkında bebişimmmgünaydın hatunlar...hayırlı cumalar herkeze rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
kızlar ben bi tüfekhaneyi ziyaret ediyim.
gelen varsa takılsın peşimeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?