Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kayalarına kurban teyzem sen niye konuşmuyon bugün. bu yaştan sonra niye yumurtlamaya çalışıyon dediğime alındın mı yoksam.
alınma annem bee baksana şu duruşa seksepaliteye
bizden daha iyi yumurtlarsın sen çatır çatır maaşallah.
şuna baksana biz donuyoruz hatun pikini giymş

günaydınnnnnnnnnn günaydınnnn caaaanımmmmmmmmm topiğimin güzel hatunlaarıııı...kimseyi atlamak istemiyorum o nedenle takrardan günaydın diyorummmmm...geçmişi okuyamıyorum fazla

ama senin adetinin kaçıncı günüki bugün kanımca sen adet olmştun yenilerde dimi,
listeden hatırladm

14 ünde oldum canım 3.günü bugün ..bi 3 gün daha sürer ovülasyon testi sipaariş verdim ilk defa denicem nasıl kullanıldıgınıda bilmiom okucaz öğrencez bakemmm...işe yarar umarım..

başakkkk kız sabah sabahhh tuygulandımmmm layynnnn

öyle tabiiii hiç bişeyi takmamak lazımm...hayalleriniz inşallah en kısa sürede gerçekleşir...belkide gerçekleşmeye başlamıştırrr tatlımmm

Pınarıııımmmmmm

banamıı dedinnnnn kız kurban olurum sanaaa aşkkkkkımm:13:

başağımmm paspasın altında yoktu anahtar açamadım..bi çorbacıya gittim annem ordan bekledim sizi...

çorbacıda birsürü kamyoncu abiyle tanıştım..çocuumm olmuyo dedim baktım hepsi bi hareketlendi..hemen uzadım kaçtım burayaa

Son düzenleme:

yumurtama mumurta yok.... acık 4444 dua okudum sonra meryem suresi dinledim eee yaşım gereği normalll demii...

günaydın hatunlar...hayırlı cumalar herkeze rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...

ohhh canımm acılsın icin anlat anlat bencede tatlım takmamak lazım artık bencede kendime yapıyoruz takıpta erkenden yaslanıcaz valla onlarında hosuna gidiyo bizim takmamız bosversene niye onları sevindirelimki bendimi üzelim dimi yani

saol bitanem bazen oluyo işte bana kendi kendime yapıyorumm artık yapmıcam ama ay kız benimkiyle seninki nekadar benziyo benimkide kazak örüyo sallar örüyo ama hakkını yemiyim banada ördü yani elinden geliyo güzelde yapıyo yanii gecen battaniye ördü modelini buluyum da yollarım sana yok güzel oldu koltugumun üstüne örttüm valla bazen cok iyi benimki bazende cok fetbaz aslında benimkinin beynine komsusu giriyo kaynanamın aklı pek öyle seylere calısmaz tanıdıgım kadarıyla ama iste bazen sinir ediyo beniiartık duymuyorum görmüyorum takmıyorummm ohhhh sefam olsunn ohhh ohhh bülent ersoya bagladım gene

tuygulan annem tuygulan benim için tuygulan.
gerçekten dolunayım herşeyin bende gizli olduğunu anladım. ben istersem oluyo herşey.
hele bi evimize kavuşalım emininm daha mutlu olucaz Allah'ın izniyle.

amman sakata gelmeseydin yavrum
tüh nasıl unutmuşum akşamdan paspasın altına koymayı.
e yavrucum sen niye önüne gelene diyon çocukum olmuyo diye.
bari "çocukum olmuyo" dedin arkasından da "sorun kocamda değil bende" de harekete geçmezler belkim o zaman

amin Pelincim...inşallahhh bu mübarek günde Allahım tüm dualarımızı kabul eder:)

günaydın hatunlar...hayırlı cumalar herkeze rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...

nebilim bacımm yaa...alışkanlık iştee :)her önüme gelene biliyomusun bizim çocuumuz olmeyyo diyorum

bende pek bi sorun gözükmüyo zaten,eşimin testleri haftaya yapılacak bakalım..dananın kuyruuğu yakında kopar

yumurtama mumurta yok.... acık 4444 dua okudum sonra meryem suresi dinledim eee yaşım gereği normalll demii...
normal annem normal senin yaşında.
baksana gözün bilem zor görüyo, yumuartayı nasıl yapacak bünye. harbiden yaşından mıdır nedir çok yavaş yazıyon annem sen.
ama seviyom seni böğrüne bas yine beni iplikler boğazıma kaçsa da

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
günaydın aşkımın bahar pötürcükü dünki partiye neden katılmadın
günaydın hatuncum cuman mübarek olsun keyfin nasılll
aynen kuzum devam böyle devam annem

hadi canım daha eşinin testleri yapılmadı mı. belkimde sorun adamda sen niye parçalıyoon kendini. sen yumurtluyon mu peki

kızlar ben bi tüfekhaneyi ziyaret ediyim.

gelen varsa takılsın peşimeeeeeee

eşimin ilk spermiyogramı ile kan testi yapıldı ..kan testi sonçları normal çıktı
ama spermigrm testinii bikez daha yapacaklarmış öyle sonuçları söylicekler..

bende hazır gitmişken bi kan verdim..benimkilerde normal..
geçen ayda ultasonda muane oldum hatta yumurtamıda gördü amca iğne verdi...çatlatmak için(garanti olsun diye)

ama herzamnki gibi garanti gelmedi tabi bebecik..

ama sonuç olarak 2 senedir gebe kalamadığım için infertiliteye postalandım(devlet hast.)

hadi canım daha eşinin testleri yapılmadı mı. belkimde sorun adamda sen niye parçalıyoon kendini. sen yumurtluyon mu peki

senin süyten numaran kaçsa o yani 360

amin canım inş...dolunaycım doktorum ne eşimde ne bende sorun olmadıgını söyledi ama hala bekliyoruz...bence sorun olsun ve ya olmasın rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo malesef

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarr canımmm günaydınlar olsunnnnn
günaydınnn canımm sanada hayırlı cumalarrr amin tatlımm seninde ilk icinden gecen neyse o olsun hakkında bebişimmm

kızlar ben bi tüfekhaneyi ziyaret ediyim.

gelen varsa takılsın peşimeeeeeee

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geliyommmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…