• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

offf kimsecikler yok yaa in cin birde ben top oynuyoz:121: burdaa:24::24::24:

hoşgeldin kuzum testlerin temiz çıkmış çok şükür,ben senin yerinde olsam hemen bırakırım korunmayı,çünkü bizim kaybedecek zamanımız yok zaman bizim gibler için çok önemli.....

ayrıca ne çok yazmışsınız hiç gözüm yemiyo okuyamıcam walla...

Saol tatlim carcar cene calmisiz :1:
yaa benim 3,5 ay hamileligim cok kotu gecer
oglan ilkokula basliyor gozum yemiyor walla hakkimizda hayirlisi:21:

Demekki B12 eksikligi basladi sende eleviti iciyon dimi
bide kramp felan girmiyor dimi yoksa suya atilan magnezyumlardan icmelisin
sut urunlerini bol tuket ben sut yogurt ayran iyi icmistim
maasallah oglum zayif ama kemikleri cok guclu dislerini cok rahat cikartti ve
sutu yogurdu cok sewiyoo:21:

benım de b12 dusuk:14::14::14: ıgne vuruluyodum son ıgnemı vurulmadım:36::36::36:

Belos yenimi kalktin kizzzz
:51: oruc tutabiliyonmu :1:
kocan geldimi:1:

orucum canım sahurda yemekden sonra baktım gene kahve leke kalktım cımdım :12::12: sabah kahve leke gelmıs camasırıma kanla alakası yok camur gıbı kaynosum aradı pekkk ıyıdı:21::21::21: yavrumm kızım (dunde borulce ne oluyo acaba ölecem mı :18::) dedım böyle leke gelmıs bozma dedı kan degılse :44:

kocam da gelmedı anam arıyo bı kaynanam telefonları kapalı :26::26::26::26:

ayy sevın basa ga coz ozendım lıste yapmısın yaa ne guzel ya ınsallah bızde yasarız :31::31::31::31::31:

benım de b12 dusuk:14::14::14: ıgne vuruluyodum son ıgnemı vurulmadım:36::36::36:

orucum canım sahurda yemekden sonra baktım gene kahve leke kalktım cımdım :12::12: sabah kahve leke gelmıs camasırıma kanla alakası yok camur gıbı kaynosum aradı pekkk ıyıdı:21::21::21: yavrumm kızım (dunde borulce ne oluyo acaba ölecem mı :18::) dedım böyle leke gelmıs bozma dedı kan degılse :44:

:19: sakin ihmal etme :19: bende hapa basladim proteins dusuk cikti gunde 3 tane dedi
bende iftarda ve sahurda iciyom ramazandan sonra 3 e cikaririm
kiz benimkiside aradi kizim kizim :110: kesin bisi oldu yada olacak ilgi alaka tavan yapmis :53:
kocan geldimi didim:19:

:19: sakin ihmal etme :19: bende hapa basladim proteins dusuk cikti gunde 3 tane dedi
bende iftarda ve sahurda iciyom ramazandan sonra 3 e cikaririm
kiz benimkiside aradi kizim kizim :110: kesin bisi oldu yada olacak ilgi alaka tavan yapmis :53:
kocan geldimi didim:19:

bıraktım igneyı ya gunu gectı dıye gun asırı vuruldum hafta bır gun sonra aya cıktı 2 tane falan kaldı ramazandan sonra gıdıp bakacam yukselmıs mı
dıye

cok unutkanmım :30::30::30::30: koydugum seylerı hep unutuyorum :27::27::27: mısafırlıge gıdek esım arkamdan cantamı tel falan alır :1::1::1::1:

bıraktım igneyı ya gunu gectı dıye gun asırı vuruldum hafta bır gun sonra aya cıktı 2 tane falan kaldı ramazandan sonra gıdıp bakacam yukselmıs mı
dıye

cok unutkanmım :30::30::30::30: koydugum seylerı hep unutuyorum :27::27::27: mısafırlıge gıdek esım arkamdan cantamı tel falan alır :1::1::1::1:
Aman ihmal etme cnm hamileyken dahada eksiliyor yengemde kullaniyor cnm
ıce bıldıgı kadar ıcecem ınsallah olur :31::31::31::31:

kız kaynanlarımızda ılgı ne bu dunde borulcem ayyy :30::30: anneme anlattım dedı ne ısterse ver ramazan ayı yap dedıgını bos ver esının hatrı ıcın

Kiz bisimi istediler
:27:kesin saksi dustu :19:
cani isterse kizim istemezse sevic :110:

Aman ihmal etme cnm hamileyken dahada eksiliyor yengemde kullaniyor cnm

Kiz bisimi istediler
:27:kesin saksi dustu :19:
cani isterse kizim istemezse sevic :110:

ramazan dan sonra bakayım aıle hekımım gecen alacaktı gıtmedım:27::27::27:

bızımkı genel olarak kızm derde bugun daha bı ılgılı ne bılem tuafıma gıttı :53::53::53:

sevınc orumu bozmayım demı kaynoş bozma dedı

yok anam bu karıyı yemek annei yapmamız farz oldu

karı hergün mütemadiyen menü çıakrtıyo
çatır çatır hemde:51:

:46::46::46::46: :42::42::42::42::42:

ramazan boyunca bıkmadan karı hergun cesıt cetıs yemek yaptı :1::1::1:

Kiz benim kocis yemek yemeyi cok sewer ama ew yimekleri
ayiptir soylemesi benim yimeklerim cok guzel olur disarda yemeyi sewmez oglumda saglikli beslensin diye kendimi
paraladigim icin bide annemlerdede hergun degisik menu cikar
kocisle tanistigimizda 65 kiloydu simdi 93 kilo :60:

Kiz benim kocis yemek yemeyi cok sewer ama ew yimekleri
ayiptir soylemesi benim yimeklerim cok guzel olur disarda yemeyi sewmez oglumda saglikli beslensin diye kendimi
paraladigim icin bide annemlerdede hergun degisik menu cikar
kocisle tanistigimizda 65 kiloydu simdi 93 kilo :60:

:53::53::53::53::53: masallah :nazar::nazar::nazar: oglusunda yakında tombıs yaparsın :1::1::1:

Back
X